|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolje "provale" naših mališana!
1.7.2010 22:22:35   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Mariachi

kak kajkavske bebe počinju gugutati?

"Guege, guege!" user posted image

Čule su mamu kak govori: "Muega vuela jueke buli!" al ne znaju ponovit!

isprobano by Mariachi & Kata

user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 376
13.7.2010 14:55:59   
Anoniman
kažem ja:"Stvarno je katastrofa vruće!" a Kata veli (uvrijeđeno):"Ninastofa!" user posted image

(nije Kata-strofa, nego Nina-strofa!)

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 377
13.7.2010 16:32:25   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 378
13.7.2010 18:43:15   
Gianna
pričamo ja i Dino o pranju zuba i ja mu objašnjavam zašto mora svaki dan prati zube, a on mene pita hoće li mu ako bude puno pra zube oni postati zlatni user posted image user posted image user posted image ... Ja mu objašnjavam da ideš u zubara i da ti on napravi zlatne zube, a on meni :"Pa nisam poludija, bolje mi je biti bogat" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 379
13.7.2010 18:44:54   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pametno dijete!

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 380
13.7.2010 21:12:38   
božica
"tak, vgasila sam se i punim baterije za dalje pričat!"
user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 381
14.7.2010 22:22:08   
Nika 24052006
Neki dan je sveki uginula gica.I sad kreće Nika sa nizom pitanja,kako,zašto,zbog čega....Mm i ja,ne želeći joj opterećivati mozak,joj kažemo kako je gica bila puno na suncu,to joj naškodilo i uginula je.Danas moja seka ide negdje van na kavu,a mala njoj kaže,samo ti hodaj po tom suncu,pa ćeš krepati ko bakina gicauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 382
14.7.2010 22:43:33   
cuba
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Neki dan je sveki uginula gica.I sad kreće Nika sa nizom pitanja,kako,zašto,zbog čega....Mm i ja,ne želeći joj opterećivati mozak,joj kažemo kako je gica bila puno na suncu,to joj naškodilo i uginula je.Danas moja seka ide negdje van na kavu,a mala njoj kaže,samo ti hodaj po tom suncu,pa ćeš krepati ko bakina gicauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 383
17.7.2010 21:05:42   
Puli
došli iz dućana i c.dograbila kutijicu s tamponima,otvorila ju i viče

vidi mama nutra je deset komada pazli(puzzli)user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 384
18.7.2010 8:50:59   
BUMBI
došli iz dućana i c.dograbila kutijicu s tamponima,otvorila ju i viče

vidi mama nutra je deset komada pazli(puzzli)

Juečer meni D dok se kupao kaže da hoće imati pišu kao J(njegov prijatelj),ja umrla od smijeha i pitam ja njega pa kakav?Kaže on meni"pa mali"user posted image user posted image user posted image user posted image

Nakon 5 min on meni opet kaže "mama hoćeš mi kupiti maloga pišu"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 385
18.7.2010 20:21:47   
Puli
današnja provala moje pametniceuser posted image

cvijeta ima tic(cice)
mama  ima tic
tata ima dlakave ticuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 386
18.7.2010 20:29:26   
sina
IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 387
18.7.2010 20:35:09   
sina
još ne mogu pričati o svijem mališanu(bumo se još načekali),ali priča mi frendica nedavno: mijesila je kruh i dođe joj klinac(3 god,) i pita ju šta radi. kaže ona da mijesi kruh da on ima za papati,a on se primi za glavu i kaže:a,Bože mi pomozi. vrištala sam od smijeha kad sam si zamislila taj prizor.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 388
18.7.2010 20:52:24   
Zvonki
Uleti moja najmana (21 mj) u dućan s donjim rubljem, zaleti se među grudnjake i viče meni koja stojim s druge strane dućana: mama, čije su ovo cice? user posted image user posted image user posted image  Za par minuta mi veli onako skrušeno: mama, ja bi kupia cice user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 389
18.7.2010 20:53:43   
Puli
vidim da su  i c. i a. u istoj faziuser posted image tica-cicauser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 390
18.7.2010 21:08:27   
Zvonki
Strašno user posted image  A ima i totalno razvijen riječnik, govori vrlo mnogo riječi, valjda uz seke sve to pokupi. Ustvari je rekla: mama, ja bi kupila cice bez kuna user posted image user posted image user posted image  Ma fora je samo kad čuješ tako male pikulice kakve su njih dvije kako se spikaju, već ti je smiješno user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 391
19.7.2010 10:48:35   
tina0310
ja i muž imamo česte provaleuser posted image evo nekih: prije 2god za božić gledali smo tv i kako sitže did božićnjak u zg,kad muž kaže:jesi vidila kite doli?ja sva zbunjena gledan u božićnjaka i ništa mi nije jasnouser posted image a on na to ponovi,mislija je da ga nisam čula:jesi vidila kite doli,kod elektreuser posted image user posted image user posted image user posted image a onda san ja skužila da je rič o kićenbju gradauser posted image user posted image user posted image

nekidan smo gledali na fejsu slike od jedne prijateljice i ispod slike piše pepo mamino,a ja sva u čudu,nije mi jasno zašta su malog nazvali Pepo,čudno ime...a onda kad je došlo u glavu da ona tepa kao lijepo maminouser posted image

i evo još jedna:pričali smo kako je kocka grozna ovisnost....i ja san tila reć kako se srića za čas okrene...al san ka iz topa izvalila:kocka je okruglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 392
20.7.2010 15:09:58   
Anoniman
Elena: "Ja bi tak išla kod bake i ja s menom!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(aj ti sad skuži kaj je pjesnik štel reći)

(Odgovor članu tina0310)
  Neposredna veza do poruke: 393
20.7.2010 19:24:22   
Anoniman
Katarina: "Mama, ti si tak jepa al me ne sjusas!" (Mama, ti si tak lijepa al me ne slušaš!) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wow, meni je neko rekel da sam lijepa! user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 394
20.7.2010 19:40:28   
leilany
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Katarina: "Mama, ti si tak jepa al me ne sjusas!" (Mama, ti si tak lijepa al me ne slušaš!) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wow, meni je neko rekel da sam lijepa! user posted image

mariachi ti si komad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 395
20.7.2010 19:52:03   
mamice
Meni miki neki dan osramoti pred gostima. Kak sam imala mestruaciju tak sam otisla na wc i u jednom trenutku ulazi miki unutra i vidi me istrci van i pred gostima kaze " buzo tata ubi mama azbi picuuu " (brzo tata ljubi mama razbila picu) i u plac a na to ce moj muz " znam sine mama svaki mjesec razbije picu"user posted image user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 396
27.7.2010 10:05:46   
Tsmee
Jučer mala jede i kažem ja mm: "ajde mojim te donesi nam vodu"
A veli mala "ade, sibaj"

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 397
29.7.2010 10:59:56   
Anoniman
scena od sinoć:

Spremila sam Katu na spavanje. Za spavanje još nosi pelenu. Otišla sam u kupaonu, izlazim i čujem kako ju tata pita: "Kato, jesi kakala u pelenu?"
Kata kaže: "Ne"
dolazim ja, Kata kaže: "Mamaaaa, ti si meni stavija pokakanu pejenu!"

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 398
29.7.2010 11:46:32   
Tsmee
Uspavljujem malenu i nešto joj pjevušim i veli ona da bi da tata dođe. I kažem ja njoj "Dobro, može. Ajde onda pozovi tatu.", a veli ona "Macoooo!" (tako ja zovem mm) user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 399
   [Obrisani korisnik]
29.7.2010 11:47:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!