Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 29.7.2010 13:13:25
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Moja sinoć pala sa romobila i tako natukla prst da smo mislili da ga je slomila i plače,plače..Ušli mi unutra i viče ona: tata tako me boli da ću morati plakati godinama! mali genijalac....anja je mene odusevila prvi puta cim sam je vidjela. a kako smo se samo napricale cvrki dok si ti birala robu u trgovini sve mi je ispricala a najvise mi se svida sto ti punom recenicom odgovara na pitanja. objasnila mi je sve kako se oblaci i koje boje mogu ici zajedno i da zlatke balerinke idu savrseno uz crvenu haljinicu i zlatnu torbicu mala vec sada ima ukusa....bit ce prava zavodnica!
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2010 13:16:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 29.7.2010 13:17:36
|
|
|
|
tiha
|
legenda
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 6:51:29
|
|
|
|
niina
|
ja sam neki dan nešto rekla Jakovu nesjećam se baš što,a on meni sada mi je dosta,pa čega ti je dosta pitam ja njega,dosta mi je svega......veli on.
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 6:57:05
|
|
|
|
nemammaste
|
A genijalni su klinci,baš sam se nasmijala... Jedva čekam!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 8:50:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Pita mene jučer Dino "mama jesam je bio tebi u stomaku?" kažem mu ja da je,a on meni na to sav ozbiljan "a gdje si ti napravila rupu da ja uđem?"" Ja skoro umrla od smijeha i naravno da me zatekao i neznam šta da mu kažem,pa mu kažem da ode pitati tatu ,ali on smisli i kaže" ja sam si sam iskopao rupu i ušao"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 8:55:36
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Pita mene jučer Dino "mama jesam je bio tebi u stomaku?" kažem mu ja da je,a on meni na to sav ozbiljan "a gdje si ti napravila rupu da ja uđem?"" Ja skoro umrla od smijeha i naravno da me zatekao i neznam šta da mu kažem,pa mu kažem da ode pitati tatu ,ali on smisli i kaže" ja sam si sam iskopao rupu i ušao" slatkiš mali
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 9:01:20
|
|
|
|
sina
|
IZVORNA PORUKA: Tsmee Uspavljujem malenu i nešto joj pjevušim i veli ona da bi da tata dođe. I kažem ja njoj "Dobro, može. Ajde onda pozovi tatu.", a veli ona "Macoooo!" (tako ja zovem mm)
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 12:07:11
|
|
|
|
Anoniman
|
jutros Kata pije vodu iz čaše i kaže: "Mama,ja sam malo sve popila."
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 12:35:12
|
|
|
|
Domy
|
Ja imam psa koji se zove Ares i boravi ispred kuče..A kako mi muža nema več 3 mj ..Moja S kaže al če tata lajat na Aresa kad ga ugleda ..
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 12:38:54
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Pita mene jučer Dino "mama jesam je bio tebi u stomaku?" kažem mu ja da je,a on meni na to sav ozbiljan "a gdje si ti napravila rupu da ja uđem?"" Ja skoro umrla od smijeha i naravno da me zatekao i neznam šta da mu kažem,pa mu kažem da ode pitati tatu ,ali on smisli i kaže" ja sam si sam iskopao rupu i ušao" Odličan je
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 21:42:44
|
|
|
|
dami
|
evo provale od jedne curice, nije moje ali mislim da isto vrijedi. leti helikopter iznad rijeke a mala kaže:" mama , vidi ventilator". Ja se dan dans tome smijem.
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 30.7.2010 21:54:52
|
|
|
|
ninolina
|
ma klinci su zakon meni Theo jedan dan kaže....najeo se i pita mene jel sad dobar ja kažem pa jesi, najbolji...a on će to ti je jer sam ovako zgodno pametan ljudi moji ja neznam od kud on izvlači sve te ideje..
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 31.7.2010 19:17:37
|
|
|
|
Anoniman
|
kaže Elena: "Mama, ove hlače moraju narast da budu Ninine." kažem ja: "Ne mogu hlače narast." kaže Eli: "kaj nisu one mala beba?"
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 31.7.2010 20:15:33
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.8.2010 13:28:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Kata se jutros probudila i rekla: "Vidi, tata, sunce se upalilo!" ...išli smo kasnije na misu i tata uzme autosjedalice da ih montira jer ih je izvadio zbog popravka auta. A Kata ide za njim i viče: "Tata, i medeka mi montijaj!"
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.8.2010 21:24:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Paulina: "Mama, mogu li ja biti PODSTOLAR kad narastem?"
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 2.8.2010 12:49:52
|
|
|
|
mami 36
|
Vučem s kata u prizemlje veliki kauč,naravno sama,a moja Sara zvrnda cijelo vrijeme da se boji da si nekaj ne napravim.Kad je skužila da ja to ipak nekako vučem na stepenište najednom se podboči i izvali:"mama koji broj ima hitna ?" Ja ju pogledam i pitam: a zašto pitaš? "Zato kaj dok se sad to sve izronda zovem 93 da te tužim ..."
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 2.8.2010 14:13:41
|
|
|
|
Puli
|
šetamo borovom šumom uz more Cvijeta :Mama vidi drekeco,još jedno mamaaaaaaaa puno drekeca Ja:to nije drekeco to su češeri
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 2.8.2010 14:18:12
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Puli šetamo borovom šumom uz more Cvijeta :Mama vidi drekeco,još jedno mamaaaaaaaa puno drekeca Ja:to nije drekeco to su češeri
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 2.8.2010 16:25:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: Puli šetamo borovom šumom uz more Cvijeta :Mama vidi drekeco,još jedno mamaaaaaaaa puno drekeca Ja:to nije drekeco to su češeri
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 5.8.2010 13:42:48
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: maja IZVORNA PORUKA: Puli šetamo borovom šumom uz more Cvijeta :Mama vidi drekeco,još jedno mamaaaaaaaa puno drekeca Ja:to nije drekeco to su češeri Hana neki dan pita tatu. "Hočeš mi čitati Pepeljaru(Pepeljugu)?"
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 13:48:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 5.8.2010 14:25:38
|
|
|
|
ama
|
bas se slatko nasmijem jedva cekam svoje kad pocnu
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 6.8.2010 19:18:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Elena je upravo uletjela u kuću jer grmi, a Kata plače da hoće van. Elena kaže: "Dobro, samo pazi da ti ne završi kiša u glavi!"
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!