Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.7.2010 22:22:35
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi kak kajkavske bebe počinju gugutati? "Guege, guege!" Čule su mamu kak govori: "Muega vuela jueke buli!" al ne znaju ponovit! isprobano by Mariachi & Kata
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 13.7.2010 14:55:59
|
|
|
|
Anoniman
|
kažem ja:"Stvarno je katastrofa vruće!" a Kata veli (uvrijeđeno):"Ninastofa!" (nije Kata-strofa, nego Nina-strofa!)
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 13.7.2010 16:32:25
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 13.7.2010 18:43:15
|
|
|
|
Gianna
|
pričamo ja i Dino o pranju zuba i ja mu objašnjavam zašto mora svaki dan prati zube, a on mene pita hoće li mu ako bude puno pra zube oni postati zlatni ... Ja mu objašnjavam da ideš u zubara i da ti on napravi zlatne zube, a on meni :"Pa nisam poludija, bolje mi je biti bogat"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 13.7.2010 18:44:54
|
|
|
|
Anoniman
|
pametno dijete!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 13.7.2010 21:12:38
|
|
|
|
božica
|
"tak, vgasila sam se i punim baterije za dalje pričat!"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 14.7.2010 22:22:08
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Neki dan je sveki uginula gica.I sad kreće Nika sa nizom pitanja,kako,zašto,zbog čega....Mm i ja,ne želeći joj opterećivati mozak,joj kažemo kako je gica bila puno na suncu,to joj naškodilo i uginula je.Danas moja seka ide negdje van na kavu,a mala njoj kaže,samo ti hodaj po tom suncu,pa ćeš krepati ko bakina gica
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 14.7.2010 22:43:33
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Neki dan je sveki uginula gica.I sad kreće Nika sa nizom pitanja,kako,zašto,zbog čega....Mm i ja,ne želeći joj opterećivati mozak,joj kažemo kako je gica bila puno na suncu,to joj naškodilo i uginula je.Danas moja seka ide negdje van na kavu,a mala njoj kaže,samo ti hodaj po tom suncu,pa ćeš krepati ko bakina gica
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 17.7.2010 21:05:42
|
|
|
|
Puli
|
došli iz dućana i c.dograbila kutijicu s tamponima,otvorila ju i viče vidi mama nutra je deset komada pazli(puzzli)
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2010 8:50:59
|
|
|
|
BUMBI
|
došli iz dućana i c.dograbila kutijicu s tamponima,otvorila ju i viče vidi mama nutra je deset komada pazli(puzzli) Juečer meni D dok se kupao kaže da hoće imati pišu kao J(njegov prijatelj),ja umrla od smijeha i pitam ja njega pa kakav?Kaže on meni"pa mali" Nakon 5 min on meni opet kaže "mama hoćeš mi kupiti maloga pišu"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2010 20:21:47
|
|
|
|
Puli
|
današnja provala moje pametnice cvijeta ima tic(cice) mama ima tic tata ima dlakave tic
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2010 20:29:26
|
|
|
|
sina
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Neki dan je sveki uginula gica.I sad kreće Nika sa nizom pitanja,kako,zašto,zbog čega....Mm i ja,ne želeći joj opterećivati mozak,joj kažemo kako je gica bila puno na suncu,to joj naškodilo i uginula je.Danas moja seka ide negdje van na kavu,a mala njoj kaže,samo ti hodaj po tom suncu,pa ćeš krepati ko bakina gica
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2010 20:35:09
|
|
|
|
sina
|
još ne mogu pričati o svijem mališanu(bumo se još načekali),ali priča mi frendica nedavno: mijesila je kruh i dođe joj klinac(3 god,) i pita ju šta radi. kaže ona da mijesi kruh da on ima za papati,a on se primi za glavu i kaže:a,Bože mi pomozi. vrištala sam od smijeha kad sam si zamislila taj prizor.
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2010 20:52:24
|
|
|
|
Zvonki
|
Uleti moja najmana (21 mj) u dućan s donjim rubljem, zaleti se među grudnjake i viče meni koja stojim s druge strane dućana: mama, čije su ovo cice? Za par minuta mi veli onako skrušeno: mama, ja bi kupia cice
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2010 20:53:43
|
|
|
|
Puli
|
vidim da su i c. i a. u istoj fazi tica-cica
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.7.2010 21:08:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Strašno A ima i totalno razvijen riječnik, govori vrlo mnogo riječi, valjda uz seke sve to pokupi. Ustvari je rekla: mama, ja bi kupila cice bez kuna Ma fora je samo kad čuješ tako male pikulice kakve su njih dvije kako se spikaju, već ti je smiješno
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 19.7.2010 10:48:35
|
|
|
|
tina0310
|
ja i muž imamo česte provale evo nekih: prije 2god za božić gledali smo tv i kako sitže did božićnjak u zg,kad muž kaže:jesi vidila kite doli?ja sva zbunjena gledan u božićnjaka i ništa mi nije jasno a on na to ponovi,mislija je da ga nisam čula:jesi vidila kite doli,kod elektre a onda san ja skužila da je rič o kićenbju grada nekidan smo gledali na fejsu slike od jedne prijateljice i ispod slike piše pepo mamino,a ja sva u čudu,nije mi jasno zašta su malog nazvali Pepo,čudno ime...a onda kad je došlo u glavu da ona tepa kao lijepo mamino i evo još jedna:pričali smo kako je kocka grozna ovisnost....i ja san tila reć kako se srića za čas okrene...al san ka iz topa izvalila:kocka je okrugla
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 20.7.2010 15:09:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Elena: "Ja bi tak išla kod bake i ja s menom!" (aj ti sad skuži kaj je pjesnik štel reći)
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 20.7.2010 19:24:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Katarina: "Mama, ti si tak jepa al me ne sjusas!" (Mama, ti si tak lijepa al me ne slušaš!) wow, meni je neko rekel da sam lijepa!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 20.7.2010 19:40:28
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Katarina: "Mama, ti si tak jepa al me ne sjusas!" (Mama, ti si tak lijepa al me ne slušaš!) wow, meni je neko rekel da sam lijepa! mariachi ti si komad
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 20.7.2010 19:52:03
|
|
|
|
mamice
|
Meni miki neki dan osramoti pred gostima. Kak sam imala mestruaciju tak sam otisla na wc i u jednom trenutku ulazi miki unutra i vidi me istrci van i pred gostima kaze " buzo tata ubi mama azbi picuuu " (brzo tata ljubi mama razbila picu) i u plac a na to ce moj muz " znam sine mama svaki mjesec razbije picu"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.7.2010 10:05:46
|
|
|
|
Tsmee
|
Jučer mala jede i kažem ja mm: "ajde mojim te donesi nam vodu" A veli mala "ade, sibaj"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 29.7.2010 10:59:56
|
|
|
|
Anoniman
|
scena od sinoć: Spremila sam Katu na spavanje. Za spavanje još nosi pelenu. Otišla sam u kupaonu, izlazim i čujem kako ju tata pita: "Kato, jesi kakala u pelenu?" Kata kaže: "Ne" dolazim ja, Kata kaže: "Mamaaaa, ti si meni stavija pokakanu pejenu!"
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 29.7.2010 11:46:32
|
|
|
|
Tsmee
|
Uspavljujem malenu i nešto joj pjevušim i veli ona da bi da tata dođe. I kažem ja njoj "Dobro, može. Ajde onda pozovi tatu.", a veli ona "Macoooo!" (tako ja zovem mm)
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2010 11:47:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!