|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolje "provale" naših mališana!
1.9.2010 7:53:07   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 451
1.9.2010 9:02:23   
Gianna
IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image user posted image user posted image user posted image Klinci su zakon

Definitivno, nitko me ne uspije nasmijati kao oni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nepresušni izvor bisera user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 452
1.9.2010 9:52:04   
ninolina
Igraju se jučer Iva i Theo i on njoj objašnjava što je to ljudski DNKuser posted image
I kaže on onako sav važan i pametan ...to ti je kad moj i tvoj tata imaju istu krv...

mislim ja više luda od njih i njihovih idejauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 453
1.9.2010 12:08:34   
pakić
Jučer gleda moj trogodišnji P. u balon i kaže: Mama meni se čini da je ovaj balon premalo napušen...user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 454
   [Obrisani korisnik]
1.9.2010 16:43:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 455
1.9.2010 17:12:21   
cuba
IZVORNA PORUKA: ninolina

Igraju se jučer Iva i Theo i on njoj objašnjava što je to ljudski DNKuser posted image
I kaže on onako sav važan i pametan ...to ti je kad moj i tvoj tata imaju istu krv...

mislim ja više luda od njih i njihovih idejauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 456
26.9.2010 20:48:01   
inna
jutros ležimo u krevetu Domi, MM i ja. kažem ja MM odi ti dolje u dnevni i naloži vatru pa se vrati da budeš gore s Domijem, a ja ću onda ići napraviti doručak i skuhati kavu pa vi siđite dok se malo zagrije kuća. Jel može tako? A Domi nas gleda malo jednog, malo drugog, sjedne i kaže "neće tako" user posted image user posted image user posted image . Razvaljali smo se od smijehauser posted image

prošli vikend obučem ja ujutro Domija i kažem MM nosi ga dolje da se obučem u miru. Čim je MM uzeo Domija ovaj u dreku mama, mama i sad mi njemu, doći će mama, samo da se obuče i krenu prema vratima, a Domi se okrene, pogleda me i kaže: "ade mama, Boze dagi", ali onim tonom kao da me čeka već satima user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 457
26.9.2010 20:52:21   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 458
26.9.2010 20:57:58   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: inna

"ade mama, Boze dagi", ali onim tonom kao da me čeka već satima user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

zna već da se cure moraju čekati dok se spremajuuser posted image

bravo domi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 459
26.9.2010 22:31:21   
cuba
Domi je legendauser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 460
27.9.2010 0:22:11   
ELENA35
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj Ivan dok je bio mali,jedno 2 godine,ušao u kupaonu dok sam se ja brisala poslije kupanja i izbezumljeno istrčao van..počeo vikati"tata,dođi buzo mami pukja pica"user posted image user posted image user posted image user posted image
A Jan se igra sa svim i svačim,i autićima i bebicama,zbog Sare.I neki dan došao do kipića majke Božije kojeg mi je mama poklonila,stoji u kutu sobe..i kaže Jan "daga beba"user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 461
27.9.2010 0:23:43   
CallamityJane
ovo prvo mi je urnebesno user posted image user posted image user posted image
a ovo drugo tako njezno i slatko user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 462
27.9.2010 9:08:09   
osobno
Moj L u zadnje vrime cili u provalama...
Neki dan se igra u sobi dok ja spremam ostatak stana..izaša nakon po ure, pa sta nasrid kužinei gleda, pa mi kaže:
Bome ti je lijepa kuća, bome si je lijepo sredila.. user posted image
a jučer spremam kužinu, a on dođe i pta :koju ćeš ruku? je li lijevu ili desnu?
ja: desnu.
on: a koja je desna?user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 463
27.9.2010 9:12:05   
osobno
I jučer ujutro zvoni meni mob, i ja se javim (zove mm), a L viče: daj ga meni da pričam, to je moj muž..user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 464
27.9.2010 9:15:56   
Zvonki
Silni su mi klinci user posted image user posted image user posted image  Uvijek se pošteno nasmijem na ovoj temi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 465
27.9.2010 9:16:35   
ZVRK
user posted image  za kikače

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 466
27.9.2010 9:16:40   
BUMBI
Slažem se  s zvonkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 467
27.9.2010 12:07:57   
Gianna
Kaže mm Dinu: "Čujem li da opet nisi sluša mamu, dobit češ remenom i za doručak, i ručak i večeru".

A Dino se okrene prema meni i kaže :" Vidiš li u šta si me uvalila, on će meni servirati kaiš za doručak, ručak i večeru, a to baš i nije jestivo" !!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 468
27.9.2010 12:25:33   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 469
27.9.2010 12:29:11   
maja
user posted image user posted image user posted image user posted image joj Dino, Dino, al sam se lijepo nasmijala

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 470
27.9.2010 12:56:01   
Gianna
IZVORNA PORUKA: maja

user posted image user posted image user posted image user posted image joj Dino, Dino, al sam se lijepo nasmijala

A tek nas dvoje, nema šanse da smo posli mogli i dalje ostati ljuti...user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 471
27.9.2010 23:34:03   
AntonijaV
user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme, strašni su malci... baš sam se nasmijala user posted image user posted image user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 472
27.9.2010 23:41:08   
luce5
kaže moja L-MAMA JA RAZUMIJEM ENGLESKI U CRTIĆU,JA PITAM A ŠTA SI TO RAZUMJELA,A ONA KAŽE:NE UMEM DA PLIVAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 473
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 7:16:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 474
28.9.2010 7:53:06   
nemirna mama
mm i moja ane bili su kod bikova, on je puštao vodu a ona je gledala svoga tatu
kad je voda bila pri vrhu kaže njoj mm: ana, hoćeš otići zavrnuti vodu ili ćeš ostati tu a ja ću otići zavrnuti vodu i kad ti viknem ti samo izvadi crijevo iz korita?
ana se malo premišlja pa ispali ko iz topa: mili bože i mako mila, tata al si ti dosadan!user posted image user posted image
mm je ostao bez teksta i vidio da od tog nema ništa i sam zavrnuo vodu i izvadio crijevvo
ane nam je zakon, a ima samo 3 god...
neki dan je nešto htjela od bake(svekrve) i ova joj to naravno nije dala, okrene sa moja ane prema baki i veli joj :bako, ti si jedna veeeelika pi*dauser posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!