|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tužna sam :(((
10.8.2010 20:34:52   
m600
Danas mi je bio prvi radni dan....prošao je grozno,cijeli dan sam sjedila u radnji od 8h-18:30.
NITKO NIJE UŠAO....doduše tu sam sama kriva jer sam rekla jučer na otvorenju (koje je inače bilo super)
da najvjerovatnije otvaram tek u srijedu jer moram po papire....i jutros sam odlučila za to zadužiti mm-a a ja odoh raditi...kad sam kretala na posao Petra je imala 2 pelene i rekla sam sveki da kupi paket pelena jer ja neću stići...mm je cijeli dan letao:papire je sredio,pečat,radno vrijeme,majstora za antenu,majstora klime,stol je išao kupiti,dok ga je sastavio već je bilo 18h....uglavnom Petra mi je došla oko 3 kad se naspavala i papala a bila je i ujutro od 8 samnom do 12h...znači sveki ju je čuvala 3h....čim ju je dovela odmah je krenula sa pričama kako nije stigla oprati pod (a inače ga "kao" pere user posted image ),jedva je stigla ručak skuhati od djeteta,bla bla bla....ode ona na groblje...ja vidim već 6 i 15 a nema nikoga cijeli dan ,reko idemo kući,dođem kući i imam šta vidjeti: NEMA PELENA!!!
Dijete je cijeli dan u jednoj peleni....popizdila samuser posted image user posted image user posted image user posted image
Guza joj jadna crvena i osuta sva. Moj svekar je neki dan radio neki auto u fušu i dobio je oko 3000kn
nije bila u stanju kupiti pelene za 100knuser posted image user posted image user posted image
i šečer na kraju: zamolim je da stavi mlijeko grijati jer se Petra dere neće biti s nikim osim samnom,a ja ne mogu upaliti plin jednom rukom jer je šporet od prije marije puljeve i ona kaže da ne može da ide u Bosnu
i još me pita hoću li JEDNU KUTIJU CIGARA ja i mm popola ili ćemo prestati pušiti???????????????????
piuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj materina hranimo ih 2god...jer je dama dala otkaz i čeka mirovinu...
ne prima kune...neće da radi kao čistačica jer je alergična na nikal..cijeli dan češe nos i uši...
nije mi u stanju bila kupiti šteku cigara...ma ne treba šteka...mogla je svakom po kutiju...zna da smo švorc...sve sam uložila u posao (ostavila za Petru 1000kn,sva sreća)
svaku kunu sam dijelila s njomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ona nije u stanju ni čuvai moje dijete kako spada....očajna sam i užasno razočarana user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 13.8.2010 0:09:33 >

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: tužna sam :(((
10.8.2010 20:41:40   
tina0310
user posted image user posted image user posted image user posted image bezobraznica jedna,a šta mm na to sve?imam ija jednu takvu doma koja me zaaafrkava,al imat će priliku čuvat pa ćemo vidit kako će bit....

stvarno mi je ža,koja prasica(kad moram reć),a možete li priuštit vrtić i ima li ga u blizini?

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 2
10.8.2010 20:42:25   
danery
ja na ovo ne bi bila tužna,nego bi pukla od bijesa...mislim stvarno je neka...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 3
10.8.2010 20:43:56   
m600
IZVORNA PORUKA: tina0310

user posted image user posted image user posted image user posted image bezobraznica jedna,a šta mm na to sve?imam ija jednu takvu doma koja me zaaafrkava,al imat će priliku čuvat pa ćemo vidit kako će bit....

stvarno mi je ža,koja prasica(kad moram reć),a možete li priuštit vrtić i ima li ga u blizini?

mm je popi..........
ali njoj ti ne vrijedi ništa pričati niti se naljutiti na nju jer nju ti ništa ne dira...ona ti sutradan ko da ništa nije bilo
da ju izvrijeđaš na pasja kola ona ništa...jednostavno je takva osoba a takvi su najgori....
svašta joj je mm rekao...žao nam je starog...on je duša od čovjeka,ali ona ga je dotuklauser posted image user posted image user posted image
i ako ukinemo sve nema ni on šta jesti a to stvarno nije zaslužiouser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 4
10.8.2010 20:44:23   
MiniMama
jao, sveki ti je grozna.. bas mi je zao.
prasica jedna, kako moze biti takva nije mi jasno?? kako ima srca ostaviti dijete u jednoj peleni cijeli bozji dan. ma da nije moje unuce u pitanju, da je neko deseto dijete za koje sam ja odgovorna, pa i da nemam prebijene lipe, opljackala bi konzum ili nesto.
stvarno ne mogu vjerovati. moja sveki je luda, ali bar ima papir za to, tvoja je sebicno govno i zlo na nogama.
bas sam se sad nazivcirala...

a sta se tice igraonice, cekaj malo da se procuje.. nije to nesto sta bukne odmah prvi dan.. treba ti samo jedna lajava mama i da vidis posla user posted image
jesi gdje ostavila oglas? nema posla bez dobre reklame..

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 5
10.8.2010 20:44:31   
nemammaste
Što se tiče posla nemoj biti tužna,normalno je da treba vremena da se sve skupa malo uhoda.Ovo drugo ne bih ni komentirala...
 user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
10.8.2010 20:44:55   
bomboncic02
Sutra je novi dan i bit će bolje.
Žao mi je što je sve tako ispalo, ja vjerujem da će tvoj projekt zasjati i da će sutra igraonica biti puna, tako ti nećeš mislit na najdražu svekrvu i njeno ponašanje.
Sve u svemu jako žalosno..a tvoja preslatka kćer će se uskoro naviknuti na takav ritam pa će sve biti u redu.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 7
10.8.2010 20:45:35   
tina0310
IZVORNA PORUKA: danery

ja na ovo ne bi bila tužna,nego bi pukla od bijesa...mislim stvarno je neka...

ija to mislin,ne da bi pukla nego eksplodiralauser posted image
mrzim takve ljude i te glupe S (čast iznimkama,ijako skoro pa su izumrle te iznimke,sve ih je manje)

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 8
10.8.2010 20:49:52   
m600
hvala cureuser posted image user posted image
od sutra moja P ide na čuvanje maminoj teti koja je preko puta igraonice i tamo će samo odspavati dnevnu turu i pojesti nešto....
mm bi ju čuvao ali ja ne dam jer ne želim da je ta ogavna babetina više pipne...danas mi ju je dovela musavu i obučenu u prljavu robicu...ko malo ciganče je bilauser posted image user posted image user posted image
ne vrijeđam cigane da netko pomisli ali znate da se to tako kaže

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 9
10.8.2010 20:59:37   
tina0310
ma prestrašno,ona je jednostavno sebična i gotovo,ne primjeti nikog oko sebe i to je touser posted image
a moja S se siti user posted image samo kad se triba svađat....ili sutradan se pravi blesava pa ka usput donese neki poklonuser posted image
jednostavno ih ne razumin i gotovo,to mogu samo glupe sebične osobeuser posted image
a ti samo polako i strpljivo,doće sve na svoje,koje šiša...,tribat će i njoj nešta,samo se nedaj isprovocirat,one su željne svađeuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 10
10.8.2010 21:00:00   
bomboncic02
Ma ona da je neznam kakva obučena i prljava, ona je svejedno prekrasna!!
user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 11
10.8.2010 21:01:33   
m600
IZVORNA PORUKA: bombončić02

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 12
10.8.2010 21:05:23   
tina0310
IZVORNA PORUKA: m600

IZVORNA PORUKA: bombončić02

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za nju je mama centar svita,a svi ostali su nevažni user posted image user posted image user posted image
                                     user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 13
10.8.2010 21:05:38   
natalijax
stvarno je grozna,nemoj da te bedira ta baba

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 14
10.8.2010 21:06:18   
m600
baš vam hvalauser posted image user posted image user posted image
uvijek me oraspoložite...što bih ja bez vas?????user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 15
10.8.2010 21:08:34   
koka
Jooj miš mali, ma ona je prekrasna i musava user posted image a tebi jedan veliki user posted image user posted image da jednostavno se ne obazireš na nju i možeš bez sveki. Sretno bejbe.

< Poruku je uredio koka -- 10.8.2010 21:09:00 >

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 16
10.8.2010 21:09:53   
tina0310
nedaj da te jedna obična histerična-klimakterična baba uopće da živcirat.....nije vridna spomena,ko je piša,život ide dalje,živi se i bez nje i to još bolje neg s njomuser posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 17
10.8.2010 21:19:50   
pincirotvajler
svekrvu nemoram ni komentirat..user posted image
ma posao će krenuti znaš to,,da..reklame si stavila negdje,,letke nekakve podjelila, ili na radiju nekom vašem..?
nemoj biti tužna, koza ne zaslužuje nijednu tvoju suzu user posted image user posted image
sigurno si umorna..dan ti je fakat bio težak..odmori se user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 18
10.8.2010 21:20:25   
m600
ma pun mi kufer svega...najradije bih se odselila...inače sam ekplozivna,brza na jeziku ali tom starom user posted image
ne mogu ništa reći jer mi je žao...ne znam zašto ali nekako je poštujem iako nije zaslužila ni P od poštovanja
zahvalna sam joj jer mi je pomagala kad mi je bilo najteže (ne mislim financijski)
a opet s druge strane kad pogledam koliko me puta uvrijedila sa svojim ne nemjernim komentrima (kao nenamjernim)
bilo je to prije par mjeseci kad smo mm i ja se posvađali i ja pukla rekla da se rastajem...njeno razmišljanje je bilo da ću se rastati i naći nekog tko će zlostavljati seksualno moju P??????????
kako ću ja sama s njom=
mislim halooooooooo baba? pa neću biti jedina samohrana majka koja uspjeva učiniti sve za svoje dijete
tretira me kao retardiranu osobu,a cijli život drugi rade za nju....
ja sam ponosna na sebe....sama sam si platila 4godinu vandredno,vozački,sami smo si renovirali gornji kat bez ijedne njezine lipe,doslovno lipe,sama sam otvorila svoj obrt,svojim novcem,sami smo si platili vjenčanje, nije kune dala
sve sami radimo....
dok je ona kao mlada sa 22 godine udala se za mog svekra koji je imao 19god...ušla u NOVU kuću,zbacila babu s kraljevske fotelje i zavladala prijestoljem
kredita ima ni Bog ne zna koliko a ništa nije renovirala...svoju kčer drži ko kap vode na dlanu a mm tretira kao budalu...mm je dao otkaz i svaki dan ga ispituje jel našao posao....mm je bio toliko bolestan da je upadao u nesvijest jer mu je desna strana mozga pumpa više krvi nego lijeva,a bio je vozač u rent-a-caru...3 godine nije imao dana godišnjeg,išao je samnom na porod i rađala sam od 1 ujutro do pola 7...ni tad nije dobio dan slobodno jer je u 8 morao ići raditi...tretirali su ga užasno...ona sjedi kod kuće,telefonira...uši su joj ko u slona od telefona i očekuje plaćanje svih računa i hranjenje...jer kako kaže mm-u ja sam tebe 25godina hranila,sad si ti na redu

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 19
10.8.2010 21:20:52   
m600
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

svekrvu nemoram ni komentirat..user posted image
ma posao će krenuti znaš to,,da..reklame si stavila negdje,,letke nekakve podjelila, ili na radiju nekom vašem..?
nemoj biti tužna, koza ne zaslužuje nijednu tvoju suzu user posted image user posted image
sigurno si umorna..dan ti je fakat bio težak..odmori se user posted image user posted image

jesam letke imam ih 3000user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 20
10.8.2010 21:27:55   
danery
da.dobro pita pinci...jesi dala na radio? znaš koga tamo na radio slavoniji ili brod?to bi ti super pomoglo...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 21
10.8.2010 21:31:17   
m600
IZVORNA PORUKA: danery

da.dobro pita pinci...jesi dala na radio? znaš koga tamo na radio slavoniji ili brod?to bi ti super pomoglo...

cijena reklame je oko 2000kn minimalno a toliko sad nemam...naštampala sam letaka i podijelila,sutra ću još

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 22
10.8.2010 21:41:55   
leilany
stara babuskarauser posted image user posted image

a ti se ne sekiraj previse....imas P ,imas tm,odlican posao koji ce krenuti,samo trebas malo strpljenjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 23
10.8.2010 21:42:22   
pincirotvajler
a dobro i leci su superuser posted image
i da, naravno da imaš razloga bit ponosna na sebe, nedaj nikom da te gazi..user posted image
poštovanje bi ona trebal zaslužituser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 24
10.8.2010 21:44:56   
natalijax
joj draga to što ona tebi radi,ja bi i rukama i nogama grebla da se odselimuser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!