|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Marko Grubnić
20.8.2010 23:52:18   
njanja
našla na 24sata.hrne mogu odoljeti:

Kao klinac sam volio Barbike, a sad volim i Kenove, našalio se Mačak, koji je za šetnju zagrebačkom 'špicom' odjenuo majicu s natpisom 'Volim Kena'.
- Ne treba se ograničavati, treba opušteno uživati u životu, koji je prekrasan. A i živimo u 21. stoljeću, tako da je ipak ovo samo majica, prva koju sam dohvatio u ormaru - ležerno je rekao Marko Grubnić (28). Vratio se s mora gdje je uživao u sunčanju, kupanju i vožnji jet-skijem pa ga nikakvi komentari ne mogu iznervirati. Uz preplanuli ten, Marko je osvježio i garderobu. Na 'špici' je pokazao nove tenisice i remen, koji je bojom i markom uskladio s torbom. Remen je Hermesov i stoji 2500, a torba 100.000 kuna. Model tenisica Gucci s resicama stoji 2800 kuna. Marko nam je otkrio i da pušta kosu.
- Želim imati kosu kao Vlatka Pokos - rekao je Mačak. Pjevačica mu je sinonim za lijepu kosu. Marko, koji prati svjetske trendove, gledao je modne revije i vidio da manekeni imaju dugu kosu pa je i on odlučio pustiti svoju. Zbog frizure će, priznaje Marko, 'visiti' po salonima čak tri puta na tjedan.

TATA GRUBNIĆ: NIJE HTIO UZETI ODVIJAČ U RUKE
Znao sam otići u Njemačku i kupiti mu odvijač, ali uvijek je radije češljao svoje barbike, ispričao je Markov otac Veljko Grubnić.
 na ovo zadnje sma odvalila...hoću reći...KOS kada će taj već jednom otići na promijenu spola i spasiti nas od ovog klaunizma????

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
21.8.2010 0:21:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Marko Grubnić
21.8.2010 0:24:23   
Gogule
ma postao mi je dosadan. Prije me je bar nasmijavalo to sve oko njega al sad mi ni to više nije fora

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
21.8.2010 8:06:47   
nemammaste
Ma joj,kakav jadnik! Ja ne mogu vjerovati da mu naši mediji posvećuju toliku pažnju! Svaki put kad ga negdje vidim ili čujem nešto o njemu,zapitam se gdje smo došli kad je on vijest dana?!? Žalosno! user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 8:29:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 5
21.8.2010 8:31:47   
ivanaa
Malo je feminiziran,al meni je simpa...mislim ističe se...pa kaj?

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 6
21.8.2010 8:34:57   
mariola
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Ma joj,kakav jadnik! Ja ne mogu vjerovati da mu naši mediji posvećuju toliku pažnju! Svaki put kad ga negdje vidim ili čujem nešto o njemu,zapitam se gdje smo došli kad je on vijest dana?!? Žalosno! user posted image

slažem se.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 7
21.8.2010 8:43:27   
tiny
dođe mi slabo cim ga vidim na tv,i njemu slicne,pa jebemti ljudi doslovno umiru od gladi,a on seta gradom  sa 150 000 kn na sebi user posted image . a i ono sminkice,frizurice,ma mars,vise ja volim svog kad mi dođe sav smrdljiv iz sume ili s baustele,ko muskarac,a ne on,pa ni ja se ne mazim ni upola ko on.evo me sad,ko seve:    joj sto volim miris kamiona!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
21.8.2010 8:52:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 9
21.8.2010 9:33:48   
pincirotvajler
on, onaj ciganović i ini..samo su za user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 10
21.8.2010 9:40:13   
Gianna
IZVORNA PORUKA: tiny

dođe mi slabo cim ga vidim na tv,i njemu slicne,pa jebemti ljudi doslovno umiru od gladi,a on seta gradom  sa 150 000 kn na sebi user posted image . a i ono sminkice,frizurice,ma mars,vise ja volim svog kad mi dođe sav smrdljiv iz sume ili s baustele,ko muskarac,a ne on,pa ni ja se ne mazim ni upola ko on.evo me sad,ko seve:    joj sto volim miris kamiona!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije mi jasno tko tog lika forsira i po čemu je to on toliko megauspješan.... Meni je on živa karikatura, i potpuno se slažem s tobom, kakao ga nije sramota paradirati sa torbicama i svim ostalim i još naklapati o cijeni kada prosječni ljudi jedva krpaju kraj s karajem...user posted image user posted image user posted image
Sramota user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 11
21.8.2010 9:41:55   
njanja
ali dajte mi objansite na koj nači on zaradi 100.000 kn da bi kupio torbicu???hebate ja to u godinu dana ne zaradim na poslu...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
21.8.2010 10:12:30   
Gianna
IZVORNA PORUKA: njanja

ali dajte mi objansite na koj nači on zaradi 100.000 kn da bi kupio torbicu???hebate ja to u godinu dana ne zaradim na poslu...

I ja se to pitam, pa jeuser posted image zar je on toliko spretniji i pametniji od nas....
sada sam se sjetila, nisam ni trebala ići na faks i uludo trošiti vrime, trebala sam ići po koji kvalitetan savjet kod Grubnića user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 13
21.8.2010 10:38:04   
Fever
buahahaha zavarin na ove njegove iznose "oriđiđi" torba....naime o zadnjoj su pisali da ju je platio oko 38.000,00 kn a od obiteljskog prijatelja sin je kupio na eBay-u i njemu je prodao za nekih 5.000,00 kn user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 14
21.8.2010 10:59:40   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Fever

buahahaha zavarin na ove njegove iznose "oriđiđi" torba....naime o zadnjoj su pisali da ju je platio oko 38.000,00 kn a od obiteljskog prijatelja sin je kupio na eBay-u i njemu je prodao za nekih 5.000,00 kn user posted image user posted image user posted image

I time nam je sve rečeno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 15
21.8.2010 11:11:24   
pako
ma daj ajde toliku pažnju mu posvečivat katastrofa...a nismo niti mi sad ništa bolje od medija jer upravo razglabamo o njemu user posted image ......strašno.....

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 16
21.8.2010 11:37:13   
Gianna
IZVORNA PORUKA: pako

ma daj ajde toliku pažnju mu posvečivat katastrofa...a nismo niti mi sad ništa bolje od medija jer upravo razglabamo o njemu user posted image ......strašno.....

I to što kažeš... End off topic  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 17
21.8.2010 11:44:08   
pako
pa da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 18
21.8.2010 12:55:12   
L.P.
Samo ću reći:Fuj izopačeni kreten!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 19
21.8.2010 13:01:18   
cuba

a kako, okrene guzuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 20
21.8.2010 13:08:31   
pakić
Otvorila sam jer me zanimalo kakav može biti naslov o GRUBNIĆU. A jadnik... nije od kriv šta je takavuser posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

Neposredna veza do poruke: 21
21.8.2010 15:14:57   
ELISABETH
IZVORNA PORUKA: L.P.

Samo ću reći:Fuj izopačeni kreten!user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 22
21.8.2010 15:49:11   
natalijax
user posted image ja kad vidim tog pokemona meni em se k,,,nja,em mi se povrača,Toliko je jadan da nemre bit jadniji

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 23
21.8.2010 16:17:43   
Nika 24052006
Ma ja mislim da on uopće nije jadan krivšto je takav,mislim da je malo boletan...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 24
21.8.2010 16:21:23   
tiha

IZVORNA PORUKA: cuba

a kako, okrene guzuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

ti si gora od meneuser posted image perveznjakuso user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!