Ninaa
|
Tsmee super priča to se ne bi nikad sjetila. Hvala na komplimetnima! Onda ću ja početi s tobom prva asocijacija mi je na tebe ovaj mačak iz avatara i ti si jedna od mojih trudnica kak vas zovem s vama sam dijelila trudničke dane. To su niniska, wukovarka, nelica mi smo si najčešće pisale o strijama i trudnničkim problemima. cvrčak-ona mi je najsličnija i znam da ima netko tko čisti više od mene, inače mama za 1000 i uvijek pronađe super članke, sjetim se i one teglice nutele koju si jela i dok je Anja bila bolesna i to me uvijek rastuži, mariachi- prigorka koja me uvijek nasmije do suza,sličnih smo svjetonazora, prelijepe curice, premalo samopoštovanja, wukovarka- moja trudnička kolegica, i vučedolska golubica iz avatara, nelica- Begrađanka mila i draga, pepeljuga-moja prija i baileys mariola- hrpa predstava koje je odgledala s trbuhom do nosa, ljepotica, Pag, zvonki- mila i prekrasna mama, uvijek se sjetim Petra Pana, Anne- smirena i plaha, Mila- ljepotica koja ostavlja bez daha i Sami pišulinac, maja-britka i iskrena, tikica-dobri duh ovog foruma i Laura, Žaba- vrckava s prekrasnom Lucijom, Fj- Glavo luda i prelijepe torte, tiny- problemi s mužem, Ivana- divna osoba koja ne odustaje od svojih stavova, dominik - kod nje uvijek neki zabavni komentari Fiona - ljepotica i zver, lilivana- uvijek se sjetim pogrebnog poduzeća i kak ti je raditi s muškima, njanja- ne odustaje od svojih stavova, ninolina- mama koja je punia savjeta i uvijek ih rado dijeli (hvala) Imra- Sarajevo, domy- uvijek se žali da živi u zabiti natalijax- lude teme koje je nekad jako teško skužiti i često te moram moderirati, više nemam inspiracija
< Poruku je uredio Ninaa -- 22.8.2010 23:16:40 >