Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:19:44
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: novamama m6oo - u početku sam se pitala koji te vrag natjerao da si daš taj nick neke forumašice su mislile da sam tenk ili neko oružje ja sam krenula mislit ovako: čekaj malo...mjere nisu....m600, m600...ma odustajem od danas sam 90-60-90 al zamalo
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:22:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
eto hvala ti moje tenkovsko oruzje vidim da si se ti mene sjetila kako treba a sve ostale iz petog pokusaja, vjestice sem naravno moje Nece i Wuki i Nine, a sve ostale ne priznajem
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:28:07
|
|
|
|
novamama
|
ja sam ti odmah rekla da si mi callamity jane, ali ti nisam rekla da mi se nije svđao tvoj avatar ali da sam se navikla na guzonju imala sam osjećaj da mi govance briše o ekran
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:30:47
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe eto hvala ti moje tenkovsko oruzje vidim da si se ti mene sjetila kako treba a sve ostale iz petog pokusaja, vjestice sem naravno moje Nece i Wuki i Nine, a sve ostale ne priznajem
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:38:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: novamama ja sam ti odmah rekla da si mi callamity jane, ali ti nisam rekla da mi se nije svđao tvoj avatar ali da sam se navikla na guzonju imala sam osjećaj da mi govance briše o ekran znaci na glas se smijem ,ako derle probudim ima da dodjes ovamo uspavati ju
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:40:38
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: novamama ja sam ti odmah rekla da si mi callamity jane, ali ti nisam rekla da mi se nije svđao tvoj avatar ali da sam se navikla na guzonju imala sam osjećaj da mi govance briše o ekran znaci na glas se smijem ,ako derle probudim ima da dodjes ovamo uspavati ju
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 1.10.2010 9:25:34
|
|
|
|
ninolina
|
ja tek sad vidim ovo napišem i ja svoje asocijacije kad mi zvjer da vremena
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 1.10.2010 22:24:50
|
|
|
|
Dora04
|
Kako sam često na RR tek sad vidim ovu temu. Pa da vidimo onda Njanja-Moja prva rr beba Jan, njezina priča s poroda i predraga osoba Cvrčak-1. rr druženje u Rijeci, muž veterinar Dami- Kastav, domaća ženska Ejmama-Ej mama, draga, mirna, nježna Tikica 69- poza (69) Bablica- ima nonu na Grobniku Lilia- Guess, kad god pogledam svoj novčanik sjetim se nje Mariola- avantura sa Česima Ninaa- Porat Anuška-Plodine, Zara (prekrasna Nikina majica iz Zare) Vukovarka-Vučedolska golubica Mila-Prekrasna mlada u crvenoj vjenčanici Lelo- Novi Vinodolski Koka-Buje, asocijacija na moju cimericu Rominu iz rodilišta M600- mala čupava Petra Pigi- mršava svinjica FJ- luda glava Mariači- Kad god netko spomene Prigorje ja se sjetim nje. Elena-Skoplje, Toše Proeski Brunina mama- prekrasne fotke još ljepših dečkića Ruža- Đuro Tonkica-Pažljiva, dobra, draga
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!