Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 17:57:25
|
|
|
|
mamika x
|
Lilivana-uz mene kad god mi zatreba,predivna osoba i sUper žemska Mariola-Toni -najveća beba u rodilištu i moja prija m600-draga prijateljica,predivna Pepica uspavana-moja međimurka i mirna ženskica Mariachi-predivna mama tri prekrasne curice Pepeljuga-draga simpatična mama dva krasna dečka Tikica-moja druga "mama" ,makar nismo previše bile u kontaktu al njene postove sam uvijek upijala Ninaa- draga ženica i mama prekrasne curice Danery-joj svako malo pe nasmije do suza, legenda je Tiha-sitna,simpatična slatka.. prekrasne dvije curice Zvonki-pred očima mi je njen avatar vile Zvončice. prekrasna žena i prijateljica Piggy-nisam je vidla ni čula 100 godina al neću zaboravit njene pajceke plišane u 1000 verzija... Gianna-jako me razveselila vješću da je trudna.. predivna žena... i svestrana... Cvrčak-joj ta žena je posvuda,uvijek i sve stigne i ima vremena. svaka joj čast Fiona-teta Fi .. joj ženo svaka ti čast ,sve kaj misliš to i kažeš tak i treba.. mi neki nemamo hrabrosti za to . hehhhee Maja.-novopečena mama po drugi put. predivna dječica Curice- prekrasne djevojčice Lelo -nismo u kontaktu baš al koliko čujem super žena i mama Bumbi-pocoyo.... heheheehee. Zvrk- presretna što je napokon uspila... predivni dječaćić koji čeka s mamom svoju zvrkicu Pincirotvajler- mali Dario..čupavac. Buduća mamica- mala napredna Miha Wukovarka- mama dviju laih prelijepih djevojčica Mirna- slovenka ak sam koga zaboravila nisam namjerno.... neke još ni neznam jer se nismo ni sreli tu
< Poruku je uredio mamika x -- 29.8.2010 18:05:57 >
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 17:58:39
|
|
|
|
mamika x
|
IZVORNA PORUKA: Imra mamika x - stela i katja - djevojcice sa prelijepim imenima hvala Imra.. makar se ne srećemo često... hvala ti .. bar me netko primjetil
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 19:26:35
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: mamika x sad ću ispast bezobrazna ,al malo mi žao kaj me nitko tu ne doživljava više... možda zato kaj nisam često tu ili... ma nema veze ..ak smetam odem ja.. jednostavno me ovo ražalostilo...nitko me ne doživljava... mamika - lijepa mlada mama troje dječice koja izgleda kao curica; i koja se koristi sa dva nicka
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 21:21:24
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mamika x sad ću ispast bezobrazna ,al malo mi žao kaj me nitko tu ne doživljava više... možda zato kaj nisam često tu ili... ma nema veze ..ak smetam odem ja.. jednostavno me ovo ražalostilo...nitko me ne doživljava... Mamika ti si jedna preslatka ženica, nemoj se ovako osjećati. Na kraju krajeva, ovo je samo virtualno. Sigurna sam da su ljudi koji te istinski znaju sretni što si u njihovoj blizini
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 21:40:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Kakve su pak to bedastoće-kaj smo vrtićki uzrast ili kaj?!Idmo sad svi cendrat kaj nas se ne spominje...Dajte molim vas...
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 21:54:12
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak lei=aljaški mravojed i zvjezdane staze Još bih dodala :marinooooo,marinoooooo.. Vizualiziram i kočim se od smijeha već danima. Legendo! samo se vi meni i mom šimšetu smijte.... e cvrle a daj si vizualiziraj kad cuje kroz balkonska vrata baku kak kokicama vice čučaaaaa...čučaaaa..(ona ih tak zove da dodu klopati) i frajer se tak dere na glas.... i sad na morenu...majketi....da krepucnes a čuče od nikud -ja vas necu pojedinacno...jer sve ste mi drage(dragičke )....i lolim vas sve;kakve god bile
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 23:18:20
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, mene je straf da nekoga ne zaboravim... cure, legende ste! svaka od vas mi je pri i asocira me na ovu krasnu "dnevnu sobu" zvanu RR, znam da ste navek tu kad nekaj trebam i kad ništ ne trebam, i da se tu morem z vama pošteno nakesiti i pošteno istresti kad me ovaj biser isprovocira... ... i s vama čekati tetu M i nadati se nekim novim i pustiti suzu i otići spavati sa big smajlom, jer sam nekaj lepo pročitala... moje ste prijateljice i sestre, hvala vam!
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 23:21:07
|
|
|
|
leilany
|
Bledi je mesec hodil po krovu, A ja sem popeval popevkicu svoju : Kak taubeka dva mi srečni smo bili, Z jednoga peharčeka ljubav smo pili. Kak taubeka dva mi srečni smo bili, Z jednoga peharčeka ljubav smo pili. Bledi se mesec za oblak skrival, A ja sem s popevkom dragu dozival : Kak taubeka dva mi srečni smo bili, Z jednoga peharčeka ljubav smo pili. Kak taubeka dva mi srečni smo bili, Z jednoga peharčeka ljubav smo pili.
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 23:23:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Isusek, to ti je mojega pokojnoga dede najdraža pesma, fort ju je popeval... pogotovo kad si je teru potegnul... I kak taaaaubeeekaaaaa dvaaaaaaaaaaaa..... ko kauguma e, a kaj nije bilo nekaj "i črni je maček hodil po krovu" ?
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 23:26:29
|
|
|
|
leilany
|
Nu Mariachi čkomi ne...i popijevaj si ovo kaj imas taubekica jedna
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 29.8.2010 23:32:52
|
|
|
|
mali_macic
|
tek sam sad vidila temu no preumorna sam da bi sad se sjetila svih a inspiracije mi trenutno nikako ne ide. ali sve u svemu, volim sve vas cure, svaka je na svoj nacin, smijesna, draga, susretljiva, interesatna itd. itd. ako uspijem ovih dana napisat cu nesto za neke od vas pojedinacne ali ne mogu nista obecat jer smo sad u intenzivnoj fazi preseljenje. jedino mi je pinkicu zao sto se meni nitko nije sjetio ali opravdam to s time sto me nije bilo cesto na rr u zadnje vrijeme pa ste me zaboravile.
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.8.2010 7:39:38
|
|
|
|
nemammaste
|
Imam osjećaj da su neke cure krivo shvatile ovu temu ili ju ja nisam dobro shvatila?!? Ja sam pisala doslovce asocijacije koje su mi padale na pamet kako bi se sjetila neke članice,a neke nisam ni spomenula jer mi u tom trenutku jednostavno nije palo na pamet ništa što bih napisala.Za neke sam se sjetila nakon par min ili nisam ni skužila da ih nisam prvi put spomenula.Morala sam ovo komentirati jer u mom prvom postu fali puno njih koje mi nisu ništa manje drage! Jedne od prvih članica koje sam zapazila tu su npr. Callanhoe,Zvrk,Zvonki,mamice u svim varijantama,Nika,Cuba,itd...., a nisam ih tamo navela ako se ne varam.Da ne nabrajam sad dalje redom,puno vas opet ne spominjem ali nisam nijednu izostavila zato što nije vrijedna pažnje nego zato što vas ima stvarno jako puno.Vjerujem da je tako bilo svakoj od nas,pa trebalo bi sjesti i par dana skupljati na papiru asocijacije da se nikog ne izostavi.Meni ste sve redom drage
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.8.2010 7:53:22
|
|
|
|
mamika x
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: mamika x sad ću ispast bezobrazna ,al malo mi žao kaj me nitko tu ne doživljava više... možda zato kaj nisam često tu ili... ma nema veze ..ak smetam odem ja.. jednostavno me ovo ražalostilo...nitko me ne doživljava... Mamika ti si jedna preslatka ženica, nemoj se ovako osjećati. Na kraju krajeva, ovo je samo virtualno. Sigurna sam da su ljudi koji te istinski znaju sretni što si u njihovoj blizini hvala ti Zvonki
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.8.2010 7:54:33
|
|
|
|
mamika x
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Kakve su pak to bedastoće-kaj smo vrtićki uzrast ili kaj?!Idmo sad svi cendrat kaj nas se ne spominje...Dajte molim vas... pa valjda smijem reč kaj me smeta? ak tebi to smeta nisi ni morala čitati....
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.8.2010 7:56:42
|
|
|
|
mamika x
|
volim vas sve drage moje ringerajke
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2010 22:53:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 19.9.2010 23:20:53
|
|
|
|
m600
|
evo i mene na ovoj temi tek sad je otkrih (kao ) pinči-neozbiljna,uvijek spremna pomoći,sex za nju nije tabu tema uspavana-divna osoba koju obožavam mamika-tipkanje za vrijeme trudnoće koje mi sad jako fali,njena divna kompanija :) zvonki-podsjeća me nešto u njoj na mene nemamaste-predobar nick koka-mila i samuel,poreč ninolina-divan roštilj,osoba velika srca koju jako cijenim lilivana-njena lijepa gabica mani-moja prijateljica s ctg-a,sjećam se kako smo skupa brojale dane i kukale,lijepa thea-sjećam se kad njenog avatara sa klaudijom pa sam ja mislila da je to ona a ne njena kći mama mery-kavica u buf-u i u jednim kolicima vozi i lorenu i tonija,preslatka nika-super žena,jako draga evanda-super izgleda i volim razgovarati s njom majda-s njom volim pisati pula25-mc donalds i obećanje za izlazak ,predivna nika ket-s njom umirem od smijeha i voljela bih ju upoznati bombončić02-kao curica,preslatka dominik-sexy...ta žena je meni bomba wuki-moja slavonka Gianna-predivna trudnica,žena savršeno izgleda vrtirepka-uvijek spremna pomoći,hvala i njenom mužu e i da prezgodna mi je lady3-s njom se o svemu može razgovarati,umjetnica FJ-umetak za kosu inna-super cura i presladak mi je njen domi mlada mama-uvijek drži fige kad treba ljepotica fiona-oger naš,komad duve-njena predivna emica,sva na mamu pikachu-njenu vitu sam čekala nestrpljivo,otkačena i super osoba marta j.-taman sam došla na forum kad se mate trebao roditi,sjećam se njenih pranja tapeta sa sekom prije poroda kejt-trudnica moja lola-s njom sam uživala pisati i fali mi jakoooooooooo mariachi-zagorka koja peče za oči divna dječica ima vas još ali evo par forumašica kojih sam se sjetila
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 20.9.2010 11:53:45
|
|
|
|
m600
|
pako-predivna dječica,podloga za presvlačenje,uvijek dobro raspoložena,zgodna nellyca-Beograd-grad koji žarko želim vidjeti,mila,ugodna i naravno lijepa zvrk-asocira me na zvrk i hranu,draga i uvijek spremna pomoći ejmama-curice su predivne i imaju lijepa imena,Rijeka tikica-laura,žena zmaj,13 pokušaja ako se ne varam ,optimistična sjetit ću se ja još
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 16:34:16
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: m600 evo i mene na ovoj temi tek sad je otkrih (kao ) pinči-neozbiljna,uvijek spremna pomoći,sex za nju nije tabu tema uspavana-divna osoba koju obožavam mamika-tipkanje za vrijeme trudnoće koje mi sad jako fali,njena divna kompanija :) zvonki-podsjeća me nešto u njoj na mene nemamaste-predobar nick koka-mila i samuel,poreč ninolina-divan roštilj,osoba velika srca koju jako cijenim lilivana-njena lijepa gabica mani-moja prijateljica s ctg-a,sjećam se kako smo skupa brojale dane i kukale,lijepa thea-sjećam se kad njenog avatara sa klaudijom pa sam ja mislila da je to ona a ne njena kći mama mery-kavica u buf-u i u jednim kolicima vozi i lorenu i tonija,preslatka nika-super žena,jako draga evanda-super izgleda i volim razgovarati s njom majda-s njom volim pisati pula25-mc donalds i obećanje za izlazak ,predivna nika ket-s njom umirem od smijeha i voljela bih ju upoznati bombončić02-kao curica,preslatka dominik-sexy...ta žena je meni bomba wuki-moja slavonka Gianna-predivna trudnica,žena savršeno izgleda vrtirepka-uvijek spremna pomoći,hvala i njenom mužu e i da prezgodna mi je lady3-s njom se o svemu može razgovarati,umjetnica FJ-umetak za kosu inna-super cura i presladak mi je njen domi mlada mama-uvijek drži fige kad treba ljepotica fiona-oger naš,komad duve-njena predivna emica,sva na mamu pikachu-njenu vitu sam čekala nestrpljivo,otkačena i super osoba marta j.-taman sam došla na forum kad se mate trebao roditi,sjećam se njenih pranja tapeta sa sekom prije poroda kejt-trudnica moja lola-s njom sam uživala pisati i fali mi jakoooooooooo mariachi-zagorka koja peče za oči divna dječica ima vas još ali evo par forumašica kojih sam se sjetila ispravak koka nema milu i samuela nego milu i roka baš sam glupa sorry kokice već danima se grizem da to popravim ali mi komp bio riknuo Joanna-ljepotica,jedna od najdražih mi forumašica,najviše me iznenadila (ugodno,zna ona zašto) predivna kći nina njena mala kopija....
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:08:57
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: m600 evo i mene na ovoj temi tek sad je otkrih (kao ) pinči-neozbiljna,uvijek spremna pomoći,sex za nju nije tabu tema uspavana-divna osoba koju obožavam mamika-tipkanje za vrijeme trudnoće koje mi sad jako fali,njena divna kompanija :) zvonki-podsjeća me nešto u njoj na mene nemamaste-predobar nick koka-mila i samuel,poreč ninolina-divan roštilj,osoba velika srca koju jako cijenim lilivana-njena lijepa gabica mani-moja prijateljica s ctg-a,sjećam se kako smo skupa brojale dane i kukale,lijepa thea-sjećam se kad njenog avatara sa klaudijom pa sam ja mislila da je to ona a ne njena kći mama mery-kavica u buf-u i u jednim kolicima vozi i lorenu i tonija,preslatka nika-super žena,jako draga evanda-super izgleda i volim razgovarati s njom majda-s njom volim pisati pula25-mc donalds i obećanje za izlazak ,predivna nika ket-s njom umirem od smijeha i voljela bih ju upoznati bombončić02-kao curica,preslatka dominik-sexy...ta žena je meni bomba wuki-moja slavonka Gianna-predivna trudnica,žena savršeno izgleda vrtirepka-uvijek spremna pomoći,hvala i njenom mužu e i da prezgodna mi je lady3-s njom se o svemu može razgovarati,umjetnica FJ-umetak za kosu inna-super cura i presladak mi je njen domi mlada mama-uvijek drži fige kad treba ljepotica fiona-oger naš,komad duve-njena predivna emica,sva na mamu pikachu-njenu vitu sam čekala nestrpljivo,otkačena i super osoba marta j.-taman sam došla na forum kad se mate trebao roditi,sjećam se njenih pranja tapeta sa sekom prije poroda kejt-trudnica moja lola-s njom sam uživala pisati i fali mi jakoooooooooo mariachi-zagorka koja peče za oči divna dječica ima vas još ali evo par forumašica kojih sam se sjetila ispravak koka nema milu i samuela nego milu i roka baš sam glupa sorry kokice već danima se grizem da to popravim ali mi komp bio riknuo Joanna-ljepotica,jedna od najdražih mi forumašica,najviše me iznenadila (ugodno,zna ona zašto) predivna kći nina njena mala kopija.... eh da i mariachi nije zagorka nego prigorka bože,farbam se u plavo da dodam i novumamu-curica nosi predivno ime,a novojbebi nisam znala ime do negdje prije
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:11:28
|
|
|
|
novamama
|
a tu ste znači laprdale ej, odavno se nisam ovako nasmijala kao na ovo (mada naglašavam da nisam imala te probleme): IZVORNA PORUKA: Nemammaste IZVORNA PORUKA: Wukovarka Nemammaste - ??? ( dugo mi je trebalo da otkrijem što stvarno piše u nicku ) Nisam plavuša Imala sam i ja takav problem s pincirotvajler,s ovim "pinč i", trebalo mi je vremena... Moj problem je bio što sam ovako čorava cijelo vrijeme krivo čitala (pičin), a ja čak nisam imala dovoljno mašte da mi bude "picin" kao nekima . Nije mi to imalo nikakvo značenje,zvučalo mi je kao pičim po dalmatinski (ono kao pičim ja.... ) ali mi onda cijelokupan nick nije štimao (pičim rotvajler ) A biserka! Sorry pinci! ja trenutno nemam asocijacije, ne pamtim imena ni nickove i totalni sam alzheimer stoga ovu temu zaobilazim
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:13:30
|
|
|
|
novamama
|
m6oo - u početku sam se pitala koji te vrag natjerao da si daš taj nick
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:14:51
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: novamama m6oo - u početku sam se pitala koji te vrag natjerao da si daš taj nick neke forumašice su mislile da sam tenk ili neko oružje
|
|
RE: Koja vam je prva asocijacija.. 30.9.2010 23:17:21
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: m600 IZVORNA PORUKA: novamama m6oo - u početku sam se pitala koji te vrag natjerao da si daš taj nick neke forumašice su mislile da sam tenk ili neko oružje ja sam krenula mislit ovako: čekaj malo...mjere nisu....m600, m600...ma odustajem
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!