Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.9.2010 7:53:07
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.9.2010 9:02:23
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Klinci su zakon Definitivno, nitko me ne uspije nasmijati kao oni .... Nepresušni izvor bisera ...
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.9.2010 9:52:04
|
|
|
|
ninolina
|
Igraju se jučer Iva i Theo i on njoj objašnjava što je to ljudski DNK I kaže on onako sav važan i pametan ...to ti je kad moj i tvoj tata imaju istu krv... mislim ja više luda od njih i njihovih ideja
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.9.2010 12:08:34
|
|
|
|
pakić
|
Jučer gleda moj trogodišnji P. u balon i kaže: Mama meni se čini da je ovaj balon premalo napušen...
|
|
[Obrisani korisnik] 1.9.2010 16:43:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 1.9.2010 17:12:21
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Igraju se jučer Iva i Theo i on njoj objašnjava što je to ljudski DNK I kaže on onako sav važan i pametan ...to ti je kad moj i tvoj tata imaju istu krv... mislim ja više luda od njih i njihovih ideja
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.9.2010 20:48:01
|
|
|
|
inna
|
jutros ležimo u krevetu Domi, MM i ja. kažem ja MM odi ti dolje u dnevni i naloži vatru pa se vrati da budeš gore s Domijem, a ja ću onda ići napraviti doručak i skuhati kavu pa vi siđite dok se malo zagrije kuća. Jel može tako? A Domi nas gleda malo jednog, malo drugog, sjedne i kaže "neće tako" . Razvaljali smo se od smijeha prošli vikend obučem ja ujutro Domija i kažem MM nosi ga dolje da se obučem u miru. Čim je MM uzeo Domija ovaj u dreku mama, mama i sad mi njemu, doći će mama, samo da se obuče i krenu prema vratima, a Domi se okrene, pogleda me i kaže: "ade mama, Boze dagi", ali onim tonom kao da me čeka već satima
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.9.2010 20:52:21
|
|
|
|
ikica84
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.9.2010 20:57:58
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: inna "ade mama, Boze dagi", ali onim tonom kao da me čeka već satima zna već da se cure moraju čekati dok se spremaju bravo domi
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.9.2010 22:31:21
|
|
|
|
cuba
|
Domi je legenda
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 0:22:11
|
|
|
|
ELENA35
|
Moj Ivan dok je bio mali,jedno 2 godine,ušao u kupaonu dok sam se ja brisala poslije kupanja i izbezumljeno istrčao van..počeo vikati"tata,dođi buzo mami pukja pica" A Jan se igra sa svim i svačim,i autićima i bebicama,zbog Sare.I neki dan došao do kipića majke Božije kojeg mi je mama poklonila,stoji u kutu sobe..i kaže Jan "daga beba"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 0:23:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
ovo prvo mi je urnebesno a ovo drugo tako njezno i slatko
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 9:08:09
|
|
|
|
osobno
|
Moj L u zadnje vrime cili u provalama... Neki dan se igra u sobi dok ja spremam ostatak stana..izaša nakon po ure, pa sta nasrid kužinei gleda, pa mi kaže: Bome ti je lijepa kuća, bome si je lijepo sredila.. a jučer spremam kužinu, a on dođe i pta :koju ćeš ruku? je li lijevu ili desnu? ja: desnu. on: a koja je desna?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 9:12:05
|
|
|
|
osobno
|
I jučer ujutro zvoni meni mob, i ja se javim (zove mm), a L viče: daj ga meni da pričam, to je moj muž..
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 9:15:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Silni su mi klinci Uvijek se pošteno nasmijem na ovoj temi
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 9:16:35
|
|
|
|
ZVRK
|
za kikače
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 9:16:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Slažem se s zvonki
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 12:07:57
|
|
|
|
Gianna
|
Kaže mm Dinu: "Čujem li da opet nisi sluša mamu, dobit češ remenom i za doručak, i ručak i večeru". A Dino se okrene prema meni i kaže :" Vidiš li u šta si me uvalila, on će meni servirati kaiš za doručak, ručak i večeru, a to baš i nije jestivo" !!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 12:25:33
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 12:29:11
|
|
|
|
maja
|
joj Dino, Dino, al sam se lijepo nasmijala
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 12:56:01
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: maja joj Dino, Dino, al sam se lijepo nasmijala A tek nas dvoje, nema šanse da smo posli mogli i dalje ostati ljuti...
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 23:34:03
|
|
|
|
AntonijaV
|
ajme, strašni su malci... baš sam se nasmijala
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 27.9.2010 23:41:08
|
|
|
|
luce5
|
kaže moja L-MAMA JA RAZUMIJEM ENGLESKI U CRTIĆU,JA PITAM A ŠTA SI TO RAZUMJELA,A ONA KAŽE:NE UMEM DA PLIVAM
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.9.2010 7:16:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.9.2010 7:53:06
|
|
|
|
nemirna mama
|
mm i moja ane bili su kod bikova, on je puštao vodu a ona je gledala svoga tatu kad je voda bila pri vrhu kaže njoj mm: ana, hoćeš otići zavrnuti vodu ili ćeš ostati tu a ja ću otići zavrnuti vodu i kad ti viknem ti samo izvadi crijevo iz korita? ana se malo premišlja pa ispali ko iz topa: mili bože i mako mila, tata al si ti dosadan! mm je ostao bez teksta i vidio da od tog nema ništa i sam zavrnuo vodu i izvadio crijevvo ane nam je zakon, a ima samo 3 god... neki dan je nešto htjela od bake(svekrve) i ova joj to naravno nije dala, okrene sa moja ane prema baki i veli joj :bako, ti si jedna veeeelika pi*da
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!