|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ana Magaš
26.9.2010 10:23:30   
anuska08
Zanima me što mislite o Ani Magaš? Čitam sad da je sin ne želi vidjeti..što mi je normalno obzirom na to da živi s bakom i djedom (očevom majkoj i ocem), vjerojatno mu svakodnevno pune glavu protiv njegove majke..
Meni je te žene jako žao, vjerujem da je zločin učinila u samoobrani,jer kad pogledate koliko je žena u posljednje vrijeme ubijeno mislim  da je sve jasno..da nije ubila bila bi ubijena!!!!

Nika 26.08.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
26.9.2010 10:41:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Ana Magaš
26.9.2010 10:51:10   
cuba
.....koliko je vremena prošlo već sam i zaboravila na jadnu ženu....od samog početka se znalo šta se točno dogodilo ali kako se kod nas sve rješava novcem, vezama i poznanstvima nije ni čudo da je zadesila sudbina kakva već je...
Najgora izjava mi je da je njen suprug iz ugledne obiteljiuser posted image user posted image  pa šta to znači da ne može biti nasilnik, neodgojen, nekulturan i sl?? Ne jer bi se odma bacila sjena na njegovu časnu obitelj...pa bolje to isto reći za njegovu ženu jer je ona ionako nitko i ništa...
Ma samo se iživciram na ovakve slučajeve nepravde a bez obzira na sve naši zakoni štite nasilnike a žrtve uvijek ispadnu žrtve....

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
26.9.2010 12:10:56   
tiha
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Meni je ona simbol nepravde hrvatskog zakona.user posted image
Ok,ubojstvo,pa bilo i u samoobrani, treba odgovarati.
Postavlja se pitanje zašto su sve institucije zakazale prije dok ju je mlatio?
I zašto je dijete dodjeljeno na skrb roditeljima koji su već odgojili nasilnika,a ne njenim roditeljima?
Žene su apsolutno nezaštićene i kada je neka ubijena bude par članaka po novinama i to je to.
Neki dan sam našla na netu članak da je ove godine do lipnja ubijeno 20 žena.
Pola tih muževa se prijetilo da će ih ubiti i nitko nije poduzeo ništauser posted image
Evo i jučer,koliko poremećen moraš biti da ženu zakolješ pred očima djece.Kolika je ta poremećenost???

imamo jos 2 uzorna muza koji su otisli u policiju i rekli kako ce zene ubiti na spavanju i naravno nasa policija im nista nemoze iliti nece!
a sto se tice ane totalna nepravdauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 4
26.9.2010 12:19:55   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 5
26.9.2010 13:07:12   
JASNA33
ja osobno je ne žalim...zaslužila je da je vlastiti sin ne želi viditi...to kako je ona zivila i tila živiti nemože sebi priuštiti jedna udana žena...i kad je mužu to zasmetalo ona ga je ubila nožem...

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
26.9.2010 14:06:18   
pikachu
IZVORNA PORUKA: cvrčak

I zašto je dijete dodjeljeno na skrb roditeljima koji su već odgojili nasilnika,a ne njenim roditeljima?
Žene su apsolutno nezaštićene i kada je neka ubijena bude par članaka po novinama i to je to.
Pola tih muževa se prijetilo da će ih ubiti i nitko nije poduzeo ništauser posted image
Evo i jučer,koliko poremećen moraš biti da ženu zakolješ pred očima djece.Kolika je ta poremećenost???

Potpisujem od riječi do riječi...user posted image

Oprosti Jasna, da li ju ti znaš osobno i kako to udana žena treba živiti?user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 7
26.9.2010 14:15:53   
ELISABETH
Mislim da niko nije zaslužio da konstantno dobiva batine...a ako su mužu smetali njeni izlasci i njeno ponašanje, moglo se to na drugi način riješiti a ne šakama
Osobno je ne poznam ali moram reći da mi je žao zbog toga što je mali sada ne želi viditi, a ko zna što su mu baba i dida napričali o mami...
Meni je ova priča prestrašna

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 8
26.9.2010 14:32:24   
Fever
strašno i još jedan dokaz kako NOVAC kupuje "PRAVDU i centar za socijalnu skrb"! još kao student prava dok se to dogodilo, jedan moj profesor nam je nju pokazivao kao primjer NUŽNE SAMOOBRANE i da nije tako postupila bila bi ubijena! al eto njegovi roditelji imaju puuuuuno novaca i utjecajni u političkom vrhu, a ona je obični smrtnik i tako sve završava user posted image

Držim joj fige da će uskoro moći otvorit oči svom ditetu, ali i ono je već davno kupljeno.user posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 9
26.9.2010 14:48:59   
pakić
Teško je i nezamislivo da sin ne želi vidjeti vlastitu majku, ali on je od nje odvojen u najgore vrijeme, i vjerojatno, uz ostalo čime mu pune glavu, je i to razlog što ne želi kontakt s njom... tko zna koliko je patio što ne može biti s mamom, i mislim da bi tu psihijatri imali puno posla da ga suoče s njegovim stavovima o mami. Nije dijete krivo, već taj naš užasni, pokvareni, korumpirani sustav. Bljakuser posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 10
26.9.2010 15:46:45   
Anoniman

Potpisujem u potpunosti!

(Odgovor članu pakić)
  Neposredna veza do poruke: 11
26.9.2010 16:10:36   
MiniMama
IZVORNA PORUKA: JASNA33

ja osobno je ne žalim...zaslužila je da je vlastiti sin ne želi viditi...to kako je ona zivila i tila živiti nemože sebi priuštiti jedna udana žena...i kad je mužu to zasmetalo ona ga je ubila nožem...

ne znam sta to tocno znaci. muzu je zasmetao njen nacin zivota? jel se kurvala, jel ga varala, drogirala se? sta to ona moze napraviti da su batine jedino rijesenje?? ako mu je smetao njen nacin zivota, zasto se nije rastao?

batine nikad nisu opravdane. nikad.

zalim ju kao majku. ne opravdavam ubojstvo, ali isto tako sam bila u situaciji kada sam isla prijaviti napad i iz policijske postaje sam izasla uplakana i izvrijeđana. tretirali su me kao najgoreg kriminalca. mogu onda shvatiti kako je ubila muza. ako te nitko ne stiti, moras se zastititi sam.

da ne kazem kakvi se sve primjeri navode po novinama u zadnje vrijeme.. sta je bilo s onom jadnom curom koju je frajer prije ubojstva napao na javnom mjestu? jel i nju policija zastitila kao i magas maru??

u svakom slucaju, kako god da je zena zivila, smatram da muz nije imao pravo dignut ruku na nju. osobno vjerujem da je bila rijec o samoobrani..

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 12
26.9.2010 16:16:41   
Imra
ne znam sta to tocno znaci. muzu je zasmetao njen nacin zivota? jel se kurvala, jel ga varala, drogirala se? sta to ona moze napraviti da su batine jedino rijesenje?? ako mu je smetao njen nacin zivota, zasto se nije rastao?

batine nikad nisu opravdane. nikad.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 13
26.9.2010 17:39:05   
maja
Strašna nepravda...toliko me je to sve u vezi nje boljelo da sam i ja plakala

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 14
26.9.2010 17:42:42   
girlpower
nebi ona tako prosla da je imala veze i novce...meni je nje zao najiskrenije jer uistinu da nije ona ubila njega on bi ubio nju.koliko je samo zana ubijeno u zadnje vrijeme a i djece...gdije je bila policija i zakon onda dok su primali batine i prijetnje,odgovor policije je da oni nemogu nista uciniti skroz dok osoba koja se prijeti ne ucini to sto govori,i takav zakon mi imamo...nije mi jasan ni najmanjeuser posted image postoji li veca glupost?zasto se to ne mjenja tko bi znao,samo jadne zene i dijeca ispastaju te nenormalne zakone nazalostuser posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 15
26.9.2010 17:48:40   
tita
Strašno ,ja mislim da je sve to bila samoobrana!!!!Ja ne branim nikad muški rod.....user posted image user posted image user posted image

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 16
26.9.2010 21:23:40   
Zvonki
Svatko treba odgovarati za ubojstvo. Pa makar to bila i Ana Magaš koja mi je osobno simpa, zgodna ženica. Ali, kakav primjer dajemo ostalima? Da je ok ubiti i poslije ćeš se izvući jer si mlada, zgodna i imaš dijete? Problemi se ne rješavaju na taj način. Što se djeteta tiče, nije sam mamu zamrzio, napunili su mu glavu i okrenuli ga protiv nje. Muž je sada mrtav, ne može stati u svoju obranu, ne? A samo Ana zna što je istina.

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 17
26.9.2010 21:29:16   
novamama
medijski linč

velika tragedija za obje obitelji....

kako prekinuti zlostavljanje kada te nitko ne štiti, ni policija ni zakon?
kako oprostiti nekome tko uzme život tvome sinu?
kako objasniti svome sinu 'da, ubila sam ti oca?'

tragedija, ništa više ni manje.....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 18
27.9.2010 7:21:23   
niina
user posted image user posted image strašno,žao mi je zbog nje.....

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 19
27.9.2010 14:18:44   
Marta j
Tragedijja koja se vjerovatno mogla sprijeciti.
Tesko je ista reci jer nitko osim njih nezna sto je bilo.
Covijek u bijesu svasta je spreman uraditi.
Za ubojstvo kako god se desi treba odgovarati al ako je istina da ju je tukao zasto  nitko nije prije reagirao,zasto ga nije prijavila.
I kakve veze to ima iz kakve je obitelji.Jer iz svakakve se obitelji moze roditi nasilnik i ubojica.

Nevezano za temu al evo jedan primjer iz moje obitelji koji se nadam nikada nece ponoviti.
Moju tetu je godinama tukao muz koji je policajac.Ona je sutjela nikome nije govorila i kada je jedan dan smogla snage i sve priznala mojima i kada su udarci postali vidljivi prije ju je tukao samo po tijelu da se nevidi.Otisla je na policiju i prijavila ga a znate sto su joj njegove kolege rekla LAZES ON JE DOBAR COVJEK I POLICAJAC.
Nitko joj nije vjerovao.
Kada je saznao da ga je prijavila nasao ju je i ako se skrila kod rodbine i pretukao je skoro na mrtvo zavrsila je u splitskoj bolnici i kada su lijecnici prijavili slucaj policiji znate koju je on kaznu dobio prijavu i privremen otkaz s posla.
I ono  jos nevjerovatnije danas opet radi u policiji i gdje je tu kod nas zakon i pravda.
Nema ga a ako hoces istjerati pravdu po svom zavrsis u zatvoru a kada trazis pomoc nemas je.

Iskreno pa taman me svi pobljuvali da se ovo meni desi i da me muz pretuce samo jednom ja bi njemu vratila istom mjerom i ja sam mu to prije braka otvoreno rekla.Da neznam sto se moze njemu s vremenom poremetiti u glavi al ako bi mu palo na pamet da me takne da bi ga ja ubila.
Nisu mene tukli ni roditelji niti sam ja manje vrijedna od njega pa da ce on dignuti ruku na mene.

Kod nas je doslo takvo vrijeme ako se neces braniti sam drugi nitko nece misliti na tebe.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 20
27.9.2010 14:29:55   
lilia
Pratila sam slučaj od početka i iskreno meni ju je žao iako ne znam ništa o toj obitelji osim iz novina.
Ako je i bila loša žena ne mislim da je bila loša majka i sjećam se te strave na početku slučaja dok je mali još vrištao za njom.
Šta god učinila, tu je sud da joj pošteno sudi i da pošteno odsluži kaznu ali od djeteta je nisu smjeli udaljiti.
Tu je socijalna služba zakazala.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 21
27.9.2010 22:39:57   
Gogule
IZVORNA PORUKA: lilia

Pratila sam slučaj od početka i iskreno meni ju je žao iako ne znam ništa o toj obitelji osim iz novina.
Ako je i bila loša žena ne mislim da je bila loša majka i sjećam se te strave na početku slučaja dok je mali još vrištao za njom.
Šta god učinila, tu je sud da joj pošteno sudi i da pošteno odsluži kaznu ali od djeteta je nisu smjeli udaljiti.
Tu je socijalna služba zakazala.
    potpisujem

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 22
27.9.2010 22:49:39   
Ninaa
Ne opravdavam ubojstvo, ali mi ju je iskreno žao i vjerujem da ga je ubila u samoobrani. Nitko se nije sjetio da su njezini bivši svekar i svekrva potplatili njenog odvjetnika (od Ingrid Antičević Marinović ugledne SDP-ovke muža) da je loše brani i da je zbog toga izgubio licencu i to na samo godinu dana. Meni nije jasno kako je Centar mogao dijete njima dodjeliti. Ma puno je tu bilo propusta. Ko da bi ikoja od nas da se bori za goli život pazila di će nožem upiknuti. Na suđenju su tvrdili da ga je trebala negdje drugdje upiknuti jel to ne bi dovelo do ubojstva. Ma koma

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 23
27.9.2010 22:55:58   
anuska08
user posted image  STRAŠNO! Jadna žena koja je još jedna žrtva našeg usr..og sudstvauser posted image user posted image user posted image
Jadno i dijete kojmu je život zauvijek obilježen!!user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 24
28.9.2010 9:20:53   
njanja
Ana Magaš je žrtva muža, moćne obitelji i sustava.Žalila sam ju onda, žalim ju sada.

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!