|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina hvalionica
21.10.2010 20:04:30   
Ninaa
Hvalim svoju susjedu koja mi je jučer u C&A kupila za curku pletenu haljinicu i sai d bu pravi mali komad. Kak je lijepo imati dobre susjedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I hvalim jednu prijateljicu koja otvara obrt sa tjesteninom i kolačima pa mi je danas poklonila punu vrećicu njoka i nekih krpica za degustaciju

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 751
21.10.2010 20:18:31   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 752
21.10.2010 20:48:04   
cuba
Ninaa, stvarno imaš dobre susjede i prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 753
21.10.2010 20:50:19   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Ninaa, stvarno imaš dobre susjede i prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 754
21.10.2010 23:00:20   
Ninaa
Pa to mi je skoro jedina susjeda koju i imam i mogu reći da su jako dragi ljudi i da se baš slažemo. A i ta prijateljica je super i nadam se da će uspijeti s obrtom i ak netko treba tjesteninu i sa integralnim brašnom i sl. nek mi se javi

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 755
22.10.2010 22:30:32   
Ninaa
Danas hvalim naše Zadranke. Prvo pikachu i njenu prelijepu Vitu jel smo popile kavu i malo poćakulale. Cure su super a Vita je još slađa nego na slikama. Na kraju idemo kod iste pedijatriceuser posted image . A onda Pepeljugu koja nam je poklonila one slatke čizmice i na kavi i druženju. Dečki su prezgodni i baš su mi super nisam im se baš svidjela ali sam ih malo kupila sa bombonima. Cure hvala vam baš mi je bilo lijepo danas i nadam se da ćemo uskoro ponoviti

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 756
22.10.2010 22:31:30   
leilany
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Danas hvalim naše Zadranke. Prvo pikachu i njenu prelijepu Vitu jel smo popile kavu i malo poćakulale. Cure su super a Vita je još slađa nego na slikama. Na kraju idemo kod iste pedijatriceuser posted image . A onda Pepeljugu koja nam je poklonila one slatke čizmice i na kavi i druženju. Dečki su prezgodni i baš su mi super nisam im se baš svidjela ali sam ih malo kupila sa bombonima. Cure hvala vam baš mi je bilo lijepo danas i nadam se da ćemo uskoro ponoviti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 757
22.10.2010 22:32:00   
pepeljuga
tebi hvala na buketu,niko mi odavno nije pokloniouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 758
22.10.2010 22:32:49   
CallamityJane
ajme NIna vidim da si imala ugodno proveden dan user posted image user posted image user posted image
kako su se curki svidjele cizmice?

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 759
22.10.2010 22:35:01   
Ninaa
Baš je bio ugodan samo sam se mo rala žuriti. Curka je oduševljena nije ih dala ni skinuti s nogu,taman su joj, kad se naslikamo stavim slikicu. Pepi nema na čemu to je sitnica, sad moraš tm pilati da ti kupi. Eto jedino nisam uspjela vidjeti zgodnog tatu koji je radio, ali je došao zgodni prijatelj s mandarinama. E da i pepi ima super stanuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 760
22.10.2010 22:39:26   
CallamityJane
vidi se da ce biti prava mondenka user posted image
a hocu i ja vidjeti pepin stan user posted image
pepeeeeee sta dobiva najbolji polaznik onog tvog tecaja baleta???? user posted image
moze li vikend tour po pepinom stanu user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 761
   [Brisano sporočilo]
22.10.2010 22:42:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 762
22.10.2010 22:42:53   
leilany
IZVORNA PORUKA: elinamama

Hvalim svoju kćer koja danas nije pravila gluposti i kad kod sam ju nešto zamolila, odgovorila mi je sa: Da, mama user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 763
22.10.2010 22:49:51   
pepeljuga
bravo za curkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

CJ moze,al ko dođe taj i cistiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 764
22.10.2010 23:09:50   
CallamityJane
pih izem ti takvu nagradu user posted image

Neposredna veza do poruke: 765
22.10.2010 23:11:51   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

pih izem ti takvu nagradu user posted image

ma ima 50 kvadrata i brzo se cistiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 766
22.10.2010 23:14:08   
CallamityJane
nist' ja tebi ne vjerujem,
ti si u stanju iz ulice dovuci kontejner u stan samo da bi meni napakostila user posted image

Neposredna veza do poruke: 767
23.10.2010 9:18:02   
VIGUC
NINNA je rodila ELU 4400 grama I 50 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 768
23.10.2010 9:27:20   
ZVRK
čestitamuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 769
23.10.2010 17:45:37   
Fever
Čestitam!!!

Ja danas želim pofalit svoga muža koji radi najbolje kolače na svitu i jučer mi je ispeka najbolje Mačje oči na svituuuuuuuuuu!!!! Love!user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 770
23.10.2010 18:03:50   
pincirotvajler
user posted image user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 771
23.10.2010 18:06:57   
ZVRK
fever svaka čast tm jer mom bi bilo svašta kada bi on krenuo da peće kolače,a vatrogasci bi imali posla onda

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 772
23.10.2010 19:05:22   
Fever
Zvrki tako bi izgledalo isto da on radi ručak, al s kolačima drukčije, za prste polizat, pa smo se podjelili user posted image , stavit ću ricetu od Mačjih očiju, zaista jednostavno ali mljaaaaac, mogla bi sad cilu tacnu polizat i još jednu i još jednu i još jednu....ovo ne govorin ja nego moj želudac i hormoni user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 773
23.10.2010 20:25:24   
Domy
IZVORNA PORUKA: Fever

Čestitam!!!

Ja danas želim pofalit svoga muža koji radi najbolje kolače na svitu i jučer mi je ispeka najbolje Mačje oči na svituuuuuuuuuu!!!! Love!user posted image user posted image

znači tvoj mužić je kao i moj..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 774
23.10.2010 20:44:54   
pincirotvajler
kupili dva super skafandera za malog i to jeftino u c&auser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!