Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.10.2010 20:04:30
|
|
|
|
Ninaa
|
Hvalim svoju susjedu koja mi je jučer u C&A kupila za curku pletenu haljinicu i sai d bu pravi mali komad. Kak je lijepo imati dobre susjede I hvalim jednu prijateljicu koja otvara obrt sa tjesteninom i kolačima pa mi je danas poklonila punu vrećicu njoka i nekih krpica za degustaciju
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.10.2010 20:18:31
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.10.2010 20:48:04
|
|
|
|
cuba
|
Ninaa, stvarno imaš dobre susjede i prije
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.10.2010 20:50:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Ninaa, stvarno imaš dobre susjede i prije
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 21.10.2010 23:00:20
|
|
|
|
Ninaa
|
Pa to mi je skoro jedina susjeda koju i imam i mogu reći da su jako dragi ljudi i da se baš slažemo. A i ta prijateljica je super i nadam se da će uspijeti s obrtom i ak netko treba tjesteninu i sa integralnim brašnom i sl. nek mi se javi
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 22:30:32
|
|
|
|
Ninaa
|
Danas hvalim naše Zadranke. Prvo pikachu i njenu prelijepu Vitu jel smo popile kavu i malo poćakulale. Cure su super a Vita je još slađa nego na slikama. Na kraju idemo kod iste pedijatrice . A onda Pepeljugu koja nam je poklonila one slatke čizmice i na kavi i druženju. Dečki su prezgodni i baš su mi super nisam im se baš svidjela ali sam ih malo kupila sa bombonima. Cure hvala vam baš mi je bilo lijepo danas i nadam se da ćemo uskoro ponoviti
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 22:31:30
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Danas hvalim naše Zadranke. Prvo pikachu i njenu prelijepu Vitu jel smo popile kavu i malo poćakulale. Cure su super a Vita je još slađa nego na slikama. Na kraju idemo kod iste pedijatrice . A onda Pepeljugu koja nam je poklonila one slatke čizmice i na kavi i druženju. Dečki su prezgodni i baš su mi super nisam im se baš svidjela ali sam ih malo kupila sa bombonima. Cure hvala vam baš mi je bilo lijepo danas i nadam se da ćemo uskoro ponoviti
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 22:32:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
tebi hvala na buketu,niko mi odavno nije poklonio
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 22:32:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
ajme NIna vidim da si imala ugodno proveden dan kako su se curki svidjele cizmice?
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 22:35:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Baš je bio ugodan samo sam se mo rala žuriti. Curka je oduševljena nije ih dala ni skinuti s nogu,taman su joj, kad se naslikamo stavim slikicu. Pepi nema na čemu to je sitnica, sad moraš tm pilati da ti kupi. Eto jedino nisam uspjela vidjeti zgodnog tatu koji je radio, ali je došao zgodni prijatelj s mandarinama. E da i pepi ima super stan
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 22:39:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
vidi se da ce biti prava mondenka a hocu i ja vidjeti pepin stan pepeeeeee sta dobiva najbolji polaznik onog tvog tecaja baleta???? moze li vikend tour po pepinom stanu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.10.2010 22:42:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 22:42:53
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: elinamama Hvalim svoju kćer koja danas nije pravila gluposti i kad kod sam ju nešto zamolila, odgovorila mi je sa: Da, mama
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 22:49:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
bravo za curku CJ moze,al ko dođe taj i cisti
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 23:09:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
pih izem ti takvu nagradu
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 23:11:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane pih izem ti takvu nagradu ma ima 50 kvadrata i brzo se cisti
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 22.10.2010 23:14:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
nist' ja tebi ne vjerujem, ti si u stanju iz ulice dovuci kontejner u stan samo da bi meni napakostila
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.10.2010 9:18:02
|
|
|
|
VIGUC
|
NINNA je rodila ELU 4400 grama I 50 cm
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.10.2010 9:27:20
|
|
|
|
ZVRK
|
čestitam
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.10.2010 17:45:37
|
|
|
|
Fever
|
Čestitam!!! Ja danas želim pofalit svoga muža koji radi najbolje kolače na svitu i jučer mi je ispeka najbolje Mačje oči na svituuuuuuuuuu!!!! Love!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.10.2010 18:03:50
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.10.2010 18:06:57
|
|
|
|
ZVRK
|
fever svaka čast tm jer mom bi bilo svašta kada bi on krenuo da peće kolače,a vatrogasci bi imali posla onda
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.10.2010 19:05:22
|
|
|
|
Fever
|
Zvrki tako bi izgledalo isto da on radi ručak, al s kolačima drukčije, za prste polizat, pa smo se podjelili , stavit ću ricetu od Mačjih očiju, zaista jednostavno ali mljaaaaac, mogla bi sad cilu tacnu polizat i još jednu i još jednu i još jednu....ovo ne govorin ja nego moj želudac i hormoni
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.10.2010 20:25:24
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Fever Čestitam!!! Ja danas želim pofalit svoga muža koji radi najbolje kolače na svitu i jučer mi je ispeka najbolje Mačje oči na svituuuuuuuuuu!!!! Love! znači tvoj mužić je kao i moj..
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 23.10.2010 20:44:54
|
|
|
|
pincirotvajler
|
kupili dva super skafandera za malog i to jeftino u c&a
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!