|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kolica
29.7.2010 8:14:18   
tita

IZVORNA PORUKA: nemammaste

IZVORNA PORUKA: Tamara!

hej, a znaš možda gdje u Italiji ih je kupila i koliko je platila?

Za Italiju ti neznam ,ali baš neki dan sam gledala u katalogu koji mi dolazi iz Beba Centra u Sloveniji i kolica su bila na akciji negdje oko 500eura!!!Kad sam ja kupovala kolica isto smo gledali cam ,imaju lijep dizajn,ali smo ipak kupili neku drugu!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 151
29.7.2010 10:29:27   
Ellenora
I mi smo napokon dobili kolica od sveki. Kupila nam je Hauck kolica Walt Disney sa Winni the pooh-omuser posted image . Na 4 velika kotača koja su kao automobilske gume imaju ventile i svaka guma ima amortizer. Ogromna su ali mi imamo karavan pa nam lijepo stanu u auto. Prekrasna su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 152
30.7.2010 17:22:48   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: nemammaste

IZVORNA PORUKA: Tamara!

hej, a znaš možda gdje u Italiji ih je kupila i koliko je platila?

Ne sjećam se,pitam pa ti javim

Evo me...U Trstu u Prenatalu je uzela, platila 600 EUR.Ja sam mislila da je i manje. Uštedila je nekih 1.000,00 kn, nije ni to za bacit user posted image  

Neposredna veza do poruke: 153
12.8.2010 11:44:09   
Nikolina22
Ej curke,

malo sam čitala što ste pisali o kolicima i moram priznati da  mi se user posted image  od informacija user posted image  glava samo što ne pukne..no dobro...

Ovako, termin mi je u 2mj (da,da, daleko a ja već gledam kolica...a luda babauser posted image ), pa što vi mislite da je najbolje, kolica 3u1 ili ?

kolegica mi je sada pokazala Hartan kolica, ok su, ali..nebi ja...jedino što mi se sviđa jejaje" koje nije ono klasično, nego je mekano i stavi se na kolica i to mi je super jer nisu toliko teška....

i kamo otići kupiti kolica? ja bi pegperegova ili...ne znam... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna veza do poruke: 154
12.8.2010 12:08:31   
MiniMama
pogledaj malo na oglasniku. znaju se pronaci skroz nova, nekoristena kolica za pristojne novce.
ja sam osobno imala 2u1. i nisam imala kosaru nego ono jaje autosjedalica bi se montirala na kolica. i bila su dobra.
da sad kupujem opet, kupila bi kolica bez autosjedalice zato sto mi dosta putujemo i ovo jaje koje je bilo s kolicima je izuzetno neprakticno za montirati. super je stvar so mozes poleci bebu u ravan polozaj u jajetu, ali nije bas preporucljivo za voznju jer nije pretjerano siguran polozaj... ali je zgodno kad ides u goste i beba spava.

ako kupujes peg perego, znam da ga drzi tintilinic sigurno. ja osobno nisam ljubitelj peg perega. fakat su kvalitetna kolica, ali meni su sva nekako preglomazna i jako teska. i super su im one velike kosare na dnu. inace, njuskalo ti puno peg peregovih kolica pa svakako pogledaj..

(Odgovor članu Nikolina22)
Neposredna veza do poruke: 155
12.8.2010 12:11:53   
FIONA
Nikolina 22 ja sam s 3u1 prezadovoljna i ne znam da nisam imala košaru kako bi to izgledalo...kupila samna akciji u Prenatalu jedna njihova koja su inače model kao i MC i koštala 5000..moja su bila svega 2700...lagana, lako sklopljiva, imaju kabanicu, dole onu policu, suncobran kockasti i okruglo zaglavlje kaj se mjenja...zaštitu za nogice za malu sjedalicu i zaštitu za nogice za kolica i košaru...gledaj si da ona mreža il polica i suncobran idu uz kolica jel ti je solo jako skupo!!!...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 156
12.8.2010 14:47:27   
Nikolina22
Curke, hvala Vam!

Ja bi rado ona kolica, joj, mislim da se to zove switch ili tako nekako...

a nije rano za kupovati user posted image  user posted image  mislim, ja bi to u 9mj kupovala, jer ću tada znati da li je curica ili dečko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
makar će biti neka neutralna boja pošto mi je ovo prvo djetešce

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 157
12.8.2010 15:50:04   
ninolina
Micek meni je termin u 1 mj...a kolica već odavno kupljena...user posted image
Lakše ti je svaki mjesec kupiti nešto nego pod kraj sve od jednom...
Meni su lijepa ta od peg perega ali mi se ne sviđa na kolicima kaj nema onu prečkicu između nogu...a meni je to jako  važno...gledaj da ti kolica odgovaraju terenu...znači dal češ voziti samo po asvaltu ili za šetnje parkom (tamo je manje više kamenje) a ovi mali kotači i to rotirajuči meni su koma....Da imaš veliku šoping košaru, da ima ležeči položaj i da košaru jer i tebi stiže beba u zimi...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 158
12.8.2010 15:55:28   
tita
Ja kad malo razmislim bilo je bolje da kupim kolica i dosta jer drugo nisam ni koristila!!!Imamo pegperego 3u 1,meni se samo as (jaje)ne svidja jer mi je nekako pre duboko od ostalih što sam vidjela!!!!Možda će drugo dijete voljeti sve to ,i imat čemo uvijek ista kolica ali će izgledati kao nova!!!Mi nemamo switch,ali to mi je žao što nisam uzela takva kolica ipak u nekim trenucima dobro je imati takvu!!!

Neposredna veza do poruke: 159
13.8.2010 7:11:51   
Nikolina22
dobro jutro...user posted image  

ninolina, sad mi je lakše kad znam da si i ti već kupila kolica jer mi svi kažu ma kaj ćeš sad već kupovati itd...

Ma ja sam gledala Gracova, ali su mi nekako plastična, ne znam zašto, ali i postolje i oko kotača..ma sve...

a vidjet ćemo, ja sam mislila otići malo do slo možda ima kakva razlika, samo ne znam kamo? user posted image

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 160
13.8.2010 8:12:51   
tita
Probaj pogledati www.babycenter.si,čini mi se da sad imaju i neke akcije!

Neposredna veza do poruke: 161
13.8.2010 9:58:05   
ninolina
ja ne volim graco baš mi ne izgleda dobro...tj kvalitetno...naravno odrediš si neku cijenu i najbolje po njoj tražiti kolica...mi nismo ni za jedno gledali koliko košta već kako nam se sviđaju...evo do sad sam ih već doktorirala 5 putauser posted image user posted image
gledaj da imaš sve u njima...imaš u adaxu akciju http://adax.hr/oprema-bebe-akcije/
mislim da ti se ne isplati ići u sloveniju...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 162
   [Obrisani korisnik]
13.8.2010 10:10:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 163
13.8.2010 13:25:51   
Suzn
Haj,
jel netko zna gdje kod nas ili u Slo ima za kupit Bugaboo kolica?? Bas me zanima cijena..... :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 164
   [Obrisani korisnik]
13.8.2010 15:45:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Suzn)
  Neposredna veza do poruke: 165
17.8.2010 21:38:42   
bonbon6
Pozdrav svima!

lijepo vas molim za pomoć, naime dobila sam kolica za  bebača na poklon (rabljena) i sad gledam ja njih i nekako mi nisu baš za malu bebicu.

Stvar je u tome da ih nikako nemogu spustiti u skroz ravan položaj.
Kolica imaju mogućnost 5 pozicija ležanja/sjedenja ali nisu mi skroz ravna , najniži položaj mi je više nekako blago polu-ležeći.

Da li ta kolica smijem koristiti za bebicu u prvih par  mjeseci?

Vidim po gradu da mame voze bebe u košarama, postoji li kakva univerzalna košara ili ležaljka za kupiti koju bi ja mogla namjestiti na kolica koja imam?

termin mi je za 4 tj pa planiram da cemo i brzo u šetnju, a nebi htjela da bebici bude neudobno ili da nebude položaj dobar za zdravlje bebača.

Neposredna veza do poruke: 166
17.8.2010 22:29:22   
cuba
bonbon6 dobro došlauser posted image

Ne znam koji model kolica imaš ali koliko znam univerzalna košara za kolica ne postoji jer su svi modeli različiti pa se ista ne može montirati.
Bebu možeš voziti u tim kolicima i ja sam imala kolica 2u1 (sportski dio sa 5 položaja i AS). Niti jedna kolica ti nisu totalno ravna kao košara.
Bebici će ti biti udobno nemaj brigeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu bonbon6)
Neposredna veza do poruke: 167
18.8.2010 8:26:27   
Anoniman
najravnija kolica koja sam ja imala, tj. još ih imam su Venezia od PegPerega, al njih više ne proizvode. Na sva njihova kolica se može namontirati njihova AS ali njihova košara ne ide na sva njihova kolica. Baš bez veze...

potpisujem cubu, ja isto mislim da ne postoji univerzalna košara, ali ako je nagib blag, možda nije toliki bed, ako je malo glavica na povišenom, manje će bljuckati... ne znam...
Stavi nam link, sliku ili nađi na netu takva kolica, možda ti uspijemo odgovoriti...user posted image  

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 168
18.8.2010 8:51:42   
ninolina
potpisujem cubu, ja isto mislim da ne postoji univerzalna košara, ali ako je nagib blag, možda nije toliki bed, ako je malo glavica na povišenom, manje će bljuckati... ne znam...
Stavi nam link, sliku ili nađi na netu takva kolica, možda ti uspijemo odgovoriti...user posted image

potpisujem...nemoj se sekirati..ako je lagano povišena beba neće smetati

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 169
18.8.2010 10:32:43   
bonbon6
drage cure / mame,
hvala na odgovoru, znači nije da mala beba mora biti na skroz ful ravnom?
nemam nikakva iskustva s bebama i sve mi je skroz novo iz dana u dan...

kolica koja sam dobila su Hauck (model Mini star - koji se čini mi se više ne proizvodi)

budem danas uslikala taj "najravniji položaj" pa da mi potvrdite dal je ok? moram biti sigurna user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 170
18.8.2010 10:37:53   
ninolina
jel iza ima onu špagicu za zatezanje naslona....ako je onda tznam koliko je "ravno" ...moja se vozila tako i njoj je stvarno odgovaralo

(Odgovor članu bonbon6)
Neposredna veza do poruke: 171
   [Obrisani korisnik]
18.8.2010 10:41:34   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 172
24.8.2010 18:51:09   
zara13
ima li tko kolica pleibani ,i možete mi reći  kak ste zadovoljni sa njima,

Neposredna veza do poruke: 173
29.8.2010 12:51:22   
Fever

IZVORNA PORUKA: Nikolina22

dobro jutro...user posted image  

ninolina, sad mi je lakše kad znam da si i ti već kupila kolica jer mi svi kažu ma kaj ćeš sad već kupovati itd...

Ma ja sam gledala Gracova, ali su mi nekako plastična, ne znam zašto, ali i postolje i oko kotača..ma sve...

a vidjet ćemo, ja sam mislila otići malo do slo možda ima kakva razlika, samo ne znam kamo? user posted image

Draga Nikolina, mi smo nedavno kupili PegPeregova kolica linija Skate, puno su bolja od ostalih linija iz razloga što su stabilnija, okretnija, kola imaju amortizere i također imaju switch. dobiješ 2u1 tj košaru i kišobran kolica. Dođu 5500, naknadno uzmeš AS koja njima pripada, ona dođe 1300 kn. Mi smo kupili u Tintilinića i ovaj mjesec je 15 % popusta uz sve vrste plaćanja.
Meni je također prva bebica i draže mi je da smo uzeli košaru jer će biti zimska beba, a kad bebu vodiš u doktora, u posjetu il neznan di beba ima svoj komod. Iako čekamo user posted image uzeli smo univerzalnu boju kiwi/tamnozelenu i meni su superička!

http://www.pegperegousa.com/pegsite/us/babyproducts-catalog/Skate+Systems

Neposredna veza do poruke: 174
8.11.2010 21:31:14   
Nikolina22
hvala na odg...
imam pitanjce..jeste čuli za Bertonne kolica ?
danas smo u West Gateu dragi i ja naišli na jedna prelijepa kolica, cijena je 2000 kn pa me zanima da li imate kakva iskustva sa njima ili ste čuli nešto vezano uz njih ??
hvala

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!