|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kolica
9.11.2010 8:38:03   
ninolina
joj ja ne volim ništa od njih...meni su koma...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nikolina22)
Neposredna veza do poruke: 176
9.11.2010 9:24:32   
zara13
ima moja frendica takva kolica bertone i nije zadovoljna uopće sa njima .mala su joj već i sad treba kupovati druga

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 177
9.11.2010 9:27:10   
zara13
mi smo mislili kupiti peg prego al su nam bila malo skupa i naletjeli smo na cam 3u1 i svidla su nam se slična su peg pregovima platili ih 3.500kn

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 178
10.11.2010 14:16:34   
Nikolina22
user posted image user posted image user posted image user posted image
joooj, ne znam više koja, kakva...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 179
10.11.2010 14:23:27   
mamicaa
http://www.boristurk.com/AUTOSJEDALICA_KOLICA/kolica_galerija_bocno.htm

mi smo imali ovakva i bila sam zadovoljna...

Neposredna veza do poruke: 180
   [Obrisani korisnik]
10.11.2010 14:37:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 181
11.11.2010 11:25:28   
lillyfee
Joj curke, nemojte se ljutiti, ali ja stvarno ne volim ta kolica na 8 malih kotacica.
Imala sam jedna takva i bila su mi nocna mora ( brzo sam ih prodala).
Mi smo puno "gazili" s kolicima po terenima s kamencicima, pa stvarno toplo preporucam kolica s velikim kotacima. Ova druga( s 8 kotacica) su se tu jedva gurala, na plazi smo ih nosali, sto bas nije lako iz dana u dan 2 mjeseca!! Jos uz sve ostale rekvizite! A i park pored nas je sa stazama od kamencica.
Jesu se lako sklapala, ali u nas mali auto smo ih uvijek morali poprijeko stavljati straga, sto nije bio problem , ako je prtljaznik bio prazan.
Ma stvarno ih nikad vise ne bi kupila. Nama stvarno nisu odgovarala.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 182
15.11.2010 0:21:29   
turići
jeli možda netko imao kolica berrtone,iskustva?

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 183
30.11.2010 16:54:04   
alen79
Vezano za kolica ovdje ima dosta toga pa se mogu vidjeti karakteristike pojedinih modela. Jako dobro za dječja kolica i autosjedalice.
Autosjedalice: http://djecja-oprema.net/index.php?menu=1
Kolica: http://djecja-oprema.net/index.php?menu=2

Imate ovdje i link sada kolica koja su na popustu pa ako nekoga zanima:
http://www.tvinx.com/recaro_akuna_dje%C4%8Dja_kolica.offer-details.15.hr

Nadam se da sam pomogao :)

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 184
2.12.2010 20:52:04   
berny
nakon dugog traženja i biranja između rabljenih, novih, skupih, jeftinih... odlučili smo otići u Graz (west shoping centar). Tamo smo u Toys R Us trgovini kupili Peg Perego Pliko P3 Za 220 E. toliko bi nas ovdje koštala takva rabljena. od prijatelja smo dobili auto sjedalicu s bazom (jaje) i košaru malo korištene istog modela. usput otišli u Ikeu i H&M i tamo pokupovali različite sitnice za bebicu koje su isto jeftinije nego kod nas. u Ikei ručali (ne preporučujem), popili kavicu i u Zg bili u 16h. sretni, zadovoljni i bez carine. user posted image e da... prije smo sve prosurfali na internetu tako da smo točno znali gdje što kupiti.

(Odgovor članu alen79)
Neposredna veza do poruke: 185
3.12.2010 13:59:11   
sami10
Cao svima! Nova sam na forumu. Trenutno sam u 27. sedmici trudnoce i vjerovatno cu uskoro u potagu za kolicima.
Interesuje me da li neko od vas ima kolica chicco trio living ili peg perego plico swich i da li ste zadovoljni njima.
Vidjela sam ta chiccova kolica i jako su mi se svidjela iako izbor boja nije neki. Imaju sve sto zelim. Sklapaju se kao kisobran, rucke se mogu prilagoditi visini( jer smo dosta visoki i mm i ja), ima dvije rucke koje se mogu pretvoriti u jednu a i mogu se okretati da djete sjedi okrenuto i prema naprijed i prema vama. Jedino su malo glomazna i teska 10,7 kg...Pa me zanima vase misljenje....
A daju popust 20% a uz njih dodje i baza za sjedalicu....

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 186
3.12.2010 14:16:23   
lilia
Ja ti stvarno ne znam ali pogledaj malo po starim temama, ima puno toga o kolicima.
I dobrodošla.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu sami10)
Neposredna veza do poruke: 187
3.12.2010 14:19:50   
ema55
Mi imamo teška kolica Maxi cosi(model Mura 3). Predobra su. to što su glomaznija nema veze, provaj kako su za voziti. važna su kola. Veća kola koja nisu plastična lagana su za voziti, tako da mi svoja možemo jednim prstom. Poslije smo kupili ljetna, vozimo ih samo kad idemo autom negdi. Pogledaj kako se kola pokreću.

princezica mamina najdraža, i ljubav najveća:)-09.11.2009.

(Odgovor članu sami10)
Neposredna veza do poruke: 188
3.12.2010 14:23:20   
Ninaa
Ja imam Peg perego i prezadovoljna sam s njima. Imaju auto sjedalicu, košaru i nakon 6 mjeseci smo košaru skinuli i vozili u sportskom dijelu uz njih je išla i torba. Kupili smo ih za 4200 za gotovinu. Dvoumili smo se između njih i Chicco ali mm kad je probao voziti jedna i druga rekao je da nema šanse i da idu PP jel su te neke prečke puno čvršće i stabilnije nego ove od Chica. Ima sve kaj si navela jedino na sportskom djelu ne možeš prebaciti ručku već se beba vozi okrenuta od tebe.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ema55)
Neposredna veza do poruke: 189
3.12.2010 14:37:37   
berny
peg perego pliko p3 su izvrsna kolica. sklapanje kao kišobran je velika prednost za mali auto (gepek). lijepo stanu u našu corsu. ručke su također podesive po veličini. sve nevlake se mogu skinuti i oprati u perilici. nastavci (košara i jaje) vrlo lako sjedaju na sportski dio. mi smo oduševljeni.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 190
4.1.2011 20:03:33   
lea83
da li je ok cijena za Mura 3, 3u1 kolica sa torbom 5100kn?? moram ih nekome kupiti a ovo mi se cini povoljno. da li sam u pravu?

http://www.eburza.hr/maxi-cosi/index.php?menu=10&action=5 

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 191
5.1.2011 17:56:50   
Tanjica Tanja
Ugledala sam danas Prenatal So family kolica 3u1, odlična su mi i prihvatljive cijene sa pepita uzorkom. Malo su veće dimenzije, ali mislim da ćemo njih uzeti.user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 192
27.1.2011 21:42:59   
lea83
danas sam ostala odusevljena sa kolicima koje sam gledala sa frendicom

http://www.eburza.hr/recaro/recaro-babyzen-djecja-kolica__21-2.htm 

otkrice za mene koja imam ogromna kolia koja mi popune pol gepeka u karavanu user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 193
27.1.2011 21:44:16   
BUMBI
Ajde super,meni su malo čudna

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lea83)
Neposredna veza do poruke: 194
27.1.2011 21:45:28   
cuba
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ajde super,meni su malo čudna

Da i meni, pogotovo onaj sportski dio, šta nema zaštitnu kupoluuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 195
27.1.2011 21:46:17   
BUMBI
I meni je najviše zbog toga dijela i čudno

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 196
27.1.2011 21:49:30   
tinka25
Super zbog funkcionalnosti, ali meni se ne sviđaju takva na tri kotača, čudno mi izgledaju. Ali ukusi se razlikuju

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 197
27.1.2011 22:05:31   
lea83
ne znam kak da stavim sliku, ali valjda je to to... imaju tu zastitu za sunce... meni su se bas dopala :-)

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/hs476.snc4/50514_459482905322_1492248_n.jpg 

(Odgovor članu tinka25)
Neposredna veza do poruke: 198
31.1.2011 16:23:11   
Tink
Ako postavljam pitanje na krivom mjestu obavjestite me. Uz kolica nisam dobila torbu. A trebala bi neku, veću, s onim perivim iznutra, a ne bi htjela ruksak obični. Ima netko prijedlog gdje ih naći po razumnim cijenama?

(Odgovor članu lea83)
Neposredna veza do poruke: 199
31.1.2011 16:45:24   
modesty blaise
Kika u Zg ima super izbor raznih torba s različitim cijenama......isplati se pogledati ak si tu negdje

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu Tink)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!