|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Istine ili ne..?
11.11.2010 13:27:55   
Anoniman
Žao mi je svih žena koje žive u nesretnom braku. Žao mi je što im ne mogu pomoći, ali mislim da se nema pravo osuđivati one koje su sretne i prozivati ih 'savršenima'. Ne doživljavam se savršenom, ali sretna svakako jesam. Problemi? Ima ih svatko. One stvari koje su za raju (djeca, zubići, kakica, menge i sl.) rado podijelim sa rajom, ali one koje su intimne - neka ostanu intimne.

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 26
11.11.2010 13:30:02   
ama
napisala sam bila poruku i ona mi nije uspjela da se posalje sad mi je drago..........mogu rec samo da nemam potrebu ubjedjivat nikog kakav zivot imam
i neciji problem je ako nemoze razlikovat dobro i lose a ako neko smatra moj normalan zivot bajkom i savrsenim stvarno mi je zao sto ga nema ta ista osoba da proba tu ljepotu skladnog zivota....i jos nesto ovdje stogod se napise postalo je pogresno cak i zagrljaji se pogresno tumaceuser posted image neki stvarno pretjeruju....

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 27
11.11.2010 15:05:54   
ELISABETH

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ispričavam se svima koji su nakon tužne vijesti o izgubljenoj bebi ili nekom drugom slučaju koji su htjeli podijeliti javno na forumu što sam mu stavila taj prokleti zagrljaj. Idući puta ću svakako napisati neka sama svoje probleme rješava i neka takve teme niti ne piše na forum. Vidim da neke to jako smeta. user posted image

Također, moram vam priznati, nije mi uopće drago kada vam se nešto lijepo dogodi, ja vam smajliće i bubamare stavljam tek-tako (ustvari skupljam objave da budem faca na forumu) user posted image

Potpisujem te u potpunosti!!!!!!
Ne znam kako se uopće slanje zagrljaja može protumačiti kako je onome tko ih šalje drago jer nema takvih problema
Ja o svojim problemima najčešće ne pišem na forumu (osim poteškoća vezano za curku) ali zato što o tome pričam jedino s mamom, mm i najboljom prijateljicom
U zadnje vrijeme izbjegavam sve "škakljive" teme jer se svaka pretvori u svađu
Pa mi bi trebale dolaziti a ovaj forum zbog savjeta o djeci i obitelji a ne se svađati za svaku glupost

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: istine ili ne..?
11.11.2010 15:22:46   
crex
potpisujem što je napisala Pepeljuga!

IZVORNA PORUKA: pepeljuga
.Ja sam jedna od tih koja "grli" al ne u smislu da ja nemam takvih problema nego kao neka potpora a mislim i da vecina cura to radi zato.I ja volim kad mene netko "zagrli" jer znam da misli na meneuser posted image

< Poruku je uredio crex -- 11.11.2010 15:23:27 >

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 29
11.11.2010 16:41:52   
mamacita
Cure, previse je ovdje emocija. Sta je to sreca?? Ono sto mene cini sretnom, neku drugu zenu bi izbacilo iz takta, i obratno. Velicati svoj brak ili ga kuditi na ovom javnom mjestu mi je van pameti, no to sam ja. Raspolozenje se mijenja iz minute u minutu, dakle kada osoba nesto napise u jadu jedan dan, sutradan vec na to isto moze gledati sa vedre strane. Onda mora opravdavati situaciju i malti ne ispricati se sto je uopce napisala nesto u hiru trenutka.
Tesko je napisati bilo sta osobi koja prolazi kroz tugu u svom zivotu... kako joj dati do znanja da mislim ozbiljno. Netko je rekao da je malti ne ljubomoran na osobu koja napise nesto sretno i radosno... cekaj malo, sreca je toliko subjektivna, zasto biti ljubomoran?

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 30
11.11.2010 21:46:59   
luce5
ne pišem ovdje često jer nemam vremena ali redovito vas čitam.
nism primijetila da se idealiziraju brakovi i prikazuje sebe u drugačijem svjetlu jer ne poznam nikog osobno,ali ako netko to i radi to je njegova stvar i na taj način liječi neke svoje komplekse i osjeća se bolje,valjda!
ja pišem svoje mišljenje i iskustva o nekim stvarima kad osjetim potrebu da to s nekim podijelim i stojim iza svojih komentara svidjelo se to nekom ili ne.a ako se netko predstavlja za nešto što nije,nek mu bude to zadovoljstvo!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 31
11.11.2010 22:48:55   
nemirna mama
IZVORNA PORUKA: Marta j

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ispričavam se svima koji su nakon tužne vijesti o izgubljenoj bebi ili nekom drugom slučaju koji su htjeli podijeliti javno na forumu što sam mu stavila taj prokleti zagrljaj. Idući puta ću svakako napisati neka sama svoje probleme rješava i neka takve teme niti ne piše na forum. Vidim da neke to jako smeta. user posted image

Također, moram vam priznati, nije mi uopće drago kada vam se nešto lijepo dogodi, ja vam smajliće i bubamare stavljam tek-tako (ustvari skupljam objave da budem faca na forumu) user posted image

E i sa ovim od zvonki se slazem jer kada nekom posaljem zagrljaj il stavim bubamaru to je od srca al ocito i to nekima smeta.
Smeta ako se nista nenapise smeta ako se pise tko bi ugodio.

s ovim se slažem.....a i ja  sam ta koja grli, ali zato da pružim nekome podršku, nikakvo zlo nikome ne želim

a što se tiče savršenog braka ne znam što bih napisala......naš brak nije savršen,a nije loš.....mm i ja smatramo da nam je brak onakav kakav treba biti....oboje smo sretni, volimo se i nikad ne bi stupili u kakvu avanturu, nadopunjujemo jedno drugo uprkos ponekad i neslaganjima, svađicama, a nekad se znamo i pokefenjat user posted image kao mala djeca (ništa ozbiljno)....vjerujemo jedno drugom, rzgovaramo kad god stignemo(jer mm izbiva dosta iz kuće) i to je to.....ne postoji formula za savršen brak (bar ja tako mislim)....brak nije na par dana nego za cijeli život, a mi ga s vremenom učinimo boljim, ljepšim, savršenijijm.......jer da bi se postiglo savršenstvo treba proći dug put na kojem ima i ruža ali i trnja i samo uz pravu i iskrenu ljubav ćemo postići savršenstvo....toliko od meneuser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 32
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 23:09:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu inesica)
  Neposredna veza do poruke: 33
12.11.2010 0:28:24   
ket
ma vi ste poludili skroz...pa šta va sad počeli i smajlići smetat.....pa proširite onda pravila korištenja foruma pa da se zna.....taj zagrljaj ili bubica ili pusa je lijepa gesta da ti je stalo i ovdje ih je ostalo malo i lijepo ih je vidjeti.....ali ne....i to smeta......ajmo se samo svađat,ogovarat i otvarat dvosmislene teme di bi se mogli zakačiti.....svaka žena ima pravo na svoj život....izbor...osjećaje....nismo svi isti i hvala Bogu na tome....netko će se izjadati jer mu je tako lakše i bolje se osjeća kad dobije taj virtualni zagrljaj,netko to gleda kao svoju intimu koja nije za dijeljenje i dobro....mi bi trebali biti tu za one koji to žele,dati savjet...pomoć,rame.....i družiti se sa onima koji su tu samo zbog djece i druženja,što ne znači da imaju idealan brak i da nemaju problema...imaju to za sebe...njihovo pravo......

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 34
12.11.2010 0:44:37   
Ninaa
Iskreno ja ne razumijem kaj je ovo u zadnje vrijeme i kaj su svi narogušeni.. Ak plješćeš ne valja, ak staviš bubamaru ne valja, ak šutiš ignoriraš, ak napišeš kaj misliš opet ne valja, ak nekog potpišeš jel ti isto misliš ili slično dodvoravaš mu se. Nit imam savršen brak nit savršeno dijete nit sam ja savršena niti tomu težim. Uvijek iznesem svoje mišljenje iza svakog svog posta stojim. Ne mogu se staviti u tuđe cipele jel imam svoje,ali znam da me mm udari da nema šanse da bi mu ikad više vjerovala i da bi se pokupila isti tren s djetetom pa makar ibez ičega. DA me prevari isto neznam jel bi mu ikad oprostila,ali jel bi otišla isto neznam nadam se da neću ni saznati. Svaka od nas je izabrala i mora živjeti s tim izborom. kakav god on bio. Ja nisam stekla dojam da neki tu glume savršene brakove ili neznam kaj, uostalom ak je moj život jadan ili već čiji god kaj imam od toga da moje virtualne prijateljice o meni imaju određeno mišljenje ili misle da je savršen?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 35
12.11.2010 0:45:55   
lidac0605
Tu su svi popizdekali...osobno,ne shvaćam ljude koji svoje intimne probleme iznose na jednom javnom forumu user posted image user posted image user posted image ...jer moj brak  je nekaj kaj se tiče mene i mog muža,a ne predmet javne rasprave.Kak sam već jednom i napisala-ovdje niko nikog ne poznaje dovoljno dobro da bi zadirao u nečiju privatnost...
Ote bračnom savjetniku a ne piskarajte svoje intimne probleme na javnom forumu...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ket)
Neposredna veza do poruke: 36
12.11.2010 8:15:30   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: inesica

Znate sto je jos zanimljivije? Odmah su se ovdje javili i par onih koji se smatraju savrsenima. Toliko o odgovoru na temu. Meni osobno najvise smeta ono "grljenje", koje non-stop vidim na svim temama! Kao...ima nas milijun koji te grle i tjese, u smislu "drago nam je da mi nemamo tih problema"...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je da nemam tvoj problem.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 37
12.11.2010 9:02:50   
mala pcelica
ja mislim da više ni na jednu temu neću odgovarati sto se ne tiče moga djeteta jer očito svaka ode OT i okrene se na svadju...dobro je njanja rekla-nemoš iznjet svoje misljenje ,a da te neko ne pos....ere user posted image

P.S. sorry na OT.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 38
12.11.2010 9:19:45   
pakić
Čitam sve ove postove, pa Elenin, i mislim da nije imala namjeru opet uzburkati strasti. Ne branim niti osuđujem nikoga, ali sudjelujući na raji, shvatila sam jedno.... sve mi smo različite, potječemo iz različitih sredina i imamo drugačije poglede na svijet i život. Ja sam takva da puno razmišljam o drugima i sve što napišete, odražava VAS.
Ovdje mislim, da je Eleni bilo teško, skupile su joj se neke stvari, i možda je htjela sam od vas čuti koju riječ podrške, razumijevanja....
Slažem se ovdje sa njom, u tome da ni jedna od nas ne može staviti ruku u vatru za ono što će se dogoditi sutra, jer život je nepredvidljiv i često pred nas stavlja najgora iskušenja.
A one koje se zaista potuže, kao anonimne ili ne... možda im samo treba potvrda da nisu same u tome što prolaze..da ima još onih koji se muče i kojima život nije čista pjesma...
Iako, slažem se i sa time da javni forumi baš i nisu mjesto za iznošenje takvih problema, ali svakome nekad dođe teško, a tipkovnica te ne gleda sa sažaljenjem, papir ti se ne ruga...
Ja to razumijem... a ako još jednom pročitate elenin post, možda i vi razumijete....

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 39
12.11.2010 9:22:23   
Bebys
joj cure nemojte se PALIT NA GURANJE...takve ljude koji ubace trn zla TREBA OBILAZITI KO AUTOM KADA PRETICETE..
nedajte da nas uznemire..meni to nije vrijedno truda...boli vas STA NETKO KAZE.,..UVIJEK GLEDAJTE TKO KAZE I ONDA ODVAZITE JELI TO VRIJEDNO UOPCE NEKE RASPRAVE...user posted image

ps ovdje nisam mislila na elininu temu i post

< Poruku je uredio Bebys -- 12.11.2010 9:25:14 >

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 40
12.11.2010 9:23:30   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: pakić

Čitam sve ove postove, pa Elenin, i mislim da nije imala namjeru opet uzburkati strasti. Ne branim niti osuđujem nikoga, ali sudjelujući na raji, shvatila sam jedno.... sve mi smo različite, potječemo iz različitih sredina i imamo drugačije poglede na svijet i život. Ja sam takva da puno razmišljam o drugima i sve što napišete, odražava VAS.
Ovdje mislim, da je Eleni bilo teško, skupile su joj se neke stvari, i možda je htjela sam od vas čuti koju riječ podrške, razumijevanja....
Slažem se ovdje sa njom, u tome da ni jedna od nas ne može staviti ruku u vatru za ono što će se dogoditi sutra, jer život je nepredvidljiv i često pred nas stavlja najgora iskušenja.
A one koje se zaista potuže, kao anonimne ili ne... možda im samo treba potvrda da nisu same u tome što prolaze..da ima još onih koji se muče i kojima život nije čista pjesma...
Iako, slažem se i sa time da javni forumi baš i nisu mjesto za iznošenje takvih problema, ali svakome nekad dođe teško, a tipkovnica te ne gleda sa sažaljenjem, papir ti se ne ruga...
Ja to razumijem... a ako još jednom pročitate elenin post, možda i vi razumijete....

user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 41
12.11.2010 9:45:57   
Gianna
Znate onu staru poslovicu "Nije se rodio onaj tko je svima ugodio", e pa tako je i kod nas na raji...

Svi mi živimo svoje živote, imamo svoj način razmišljanja i pogleda na život i svijet oko nas i stoga zaista je teško očekivati da ćemo sve na svakoj temi imati identična mišljenja i složiti se oko svake pojedine riječi.. Ma dajte, članovi iste obitelji ne razmišljaju na jednak način,  pa nećemo niti mi i u tome je i draž svih naših rasprava...

Idealizam je odavno precijenjena bajka koju svi samo sanjamo, svaka od nas ima i nosi svoj križ, neka  s manje , a neka s više uspijeha, ali se borimo sa svim životnim problemima na vlastiti način, samo što nećemo svi o svemu javno razglabati...

I istina je da nikad, ama baš nikada ne možeš znati šta donosi sutra, možeš se samo najiskrenije nadati da će sutra biti bolje od danas i ne lošije od jučer.... user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 42
12.11.2010 10:35:54   
Ninaa
IZVORNA PORUKA: Gianna

Znate onu staru poslovicu "Nije se rodio onaj tko je svima ugodio", e pa tako je i kod nas na raji...

Svi mi živimo svoje živote, imamo svoj način razmišljanja i pogleda na život i svijet oko nas i stoga zaista je teško očekivati da ćemo sve na svakoj temi imati identična mišljenja i složiti se oko svake pojedine riječi.. Ma dajte, članovi iste obitelji ne razmišljaju na jednak način,  pa nećemo niti mi i u tome je i draž svih naših rasprava...

Idealizam je odavno precijenjena bajka koju svi samo sanjamo, svaka od nas ima i nosi svoj križ, neka  s manje , a neka s više uspijeha, ali se borimo sa svim životnim problemima na vlastiti način, samo što nećemo svi o svemu javno razglabati...

I istina je da nikad, ama baš nikada ne možeš znati šta donosi sutra, možeš se samo najiskrenije nadati da će sutra biti bolje od danas i ne lošije od jučer.... user posted image

S ovime se u potpunosti slažem

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 43
12.11.2010 10:39:39   
Thea
IZVORNA PORUKA: Gianna

potpuno se slažem....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 44
12.11.2010 15:13:08   
inesica

IZVORNA PORUKA: mišica 666

Znate sto je jos zanimljivije? Odmah su se ovdje javili i par onih koji se smatraju savrsenima. Toliko o odgovoru na temu. Meni osobno najvise smeta ono "grljenje", koje non-stop vidim na svim temama! Kao...ima nas milijun koji te grle i tjese, u smislu "drago nam je da mi nemamo tih problema"...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je da nemam tvoj problem.

Nisi skuzila poantu. Nema veze.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

Neposredna veza do poruke: 45
12.11.2010 16:42:47   
NIKy
savršenstvo ne postoji,a i da postoji brzo dosadi!!!! svadje,svadjice nas znaju i zbližiti,trgnuti,urazumiti da shvatimo o problemu oko kojeg smo se svađali...itd... a da ne pričamo o sexu nakon svađe,hehehehe!!! malo šale!! ali mislim da ne postoji savršen brak.. može nam 7 dana bit savršeno,a osmi dan si jednostavno idemo bezveze na živce,onda se malo ispušemo i potom opet ljubimo:)))

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 46
12.11.2010 18:03:54   
mišica 666

IZVORNA PORUKA: mišica 666

molim te pojasni mi

Nisi skuzila poantu. Nema veze.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 47
12.11.2010 20:37:16   
zg_cinik
Bistriji klinci Zagrljaji povećavaju inteligenciju

i još malo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio zg_cinik -- 12.11.2010 20:40:54 >

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

Neposredna veza do poruke: 48
12.11.2010 21:52:30   
Anoniman
Evo samo da se nadovežem na svoj prvi post. Baš sam na ovoj temi promijenila mišljenje o jednoj teti koja je već dugo tu a dosad sam smatrala da samo gnjavi i da njezina mora biti zadnja. Sad mi je nekako draža.
Stoga samo za nju..user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
  Neposredna veza do poruke: 49
13.11.2010 9:59:39   
novamama
IZVORNA PORUKA: zg_cinik

Bistriji klinci Zagrljaji povećavaju inteligenciju

i još malo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cinik, ti otkad si dobio treće dijete, postao si baš sav neki dobaruser posted image
user posted image user posted image user posted image
super su ti linkovi, a oduševio si me na ono kad si dvaput gledao kako beba puže nakon rođenja preko trbuha do mamine sike, stvarno super, i to ti mm ne smije čut jer će bit tužan ko pas što nije mogao biti na mojim porodima...

sorry na OTuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!