njanja -> RE: Istine ili ne..? (11.11.2010 9:21:33)
|
baš si me pogodila s temom:ja zapravo mislim da bi većina ljudi ovdje zapravo i voljela čuti laži.Npr, kada neki ljudi imaju problem, očekuju smajliće i pljeskiće, a naljute se na one forumaše koji kažu istinu. Ja sam se 100 x pitala da li da odgovaram na temu ili ne jer ne mogu slati hugiće i bubamare kada je moje mišljenje skroz drugačije. Ali isto tako osjetim da me puno ljudi radi toga ne voli jer naravno da je lakše vidjeti bubamaru. Evo jučer sam i tiny na temi otvoreno rekla: dok je pisala o onoj crtici na testu, ja sam joj htjela reći da preuveličava i fantazira, ali znala sam da bi ju time povrijedila. Ali kada je sama to shvatila, napisala sam joj što mislim...Isto tako jučer je Anonimna opisla svoju situaciju-svi smo se "zgrozili" ponašanjem njenog muža, a ona ga je od početnog razočaranja na kraju počela i braniti i na kraju sve koje smo dale neki savijet protivan onome što je očekivala smo bile na jednu ruku malo "zločeste"....Zašto??? Zbog čega ne bi odgovorili na pitanje sa svojim mišljenjem....Šta mislite da meni muž nikada nije rekao po noći kada sam ja 5 x jana dojila i bila umorna ko pas-ma joj njanja, nije to ništa, šta se žališ-pa ti si na godišnjem??? Šta mislite da mene to nije bolilo...Ali svaki put kada bi mi to rekao, lijepo bi ga posjela i objasnila mu kako stvari stoje....Znate kada je shvatio???? Kada sam otišla dok je jan imao 8 mj prvi put od kuće na 2 sata pa sam rekla: sad ćeš ti vidjeti šta je godišnji, kada ti se bude kakalo, lijepo trpi i igraj se s janom ili ga gladi po glavici dok ne zaspi....E onda je shvatio da to i nije baš GO i da ja fakat stavljam sve janove potrebe ispred svojih. Dakle, ne pričam da je moj muž savršen, ali koliko on mene mijenja da budem što bolja, toliko i ja modeliram njega i ne vidim razloga da netko tko ima nešto što druge nemaju, odmah bude sarkastično popljuvan u stilu: vi koje glumite da imate savršene brakove i muževe......Nadalje, sve svoje probleme s janom sam iznjela tokom 2 god na forumu, i kada nije htio jesti, ni spavati , ni dati rukicu da hoda...Dakle, nisam samo pisala o lijepim stvarima i kako je sladak. Ali o problemima koje imam na poslu, smatram da ovdije nije mjesto za pisati, o tome porazgovaram s mužem ili sestrom....A s mužem, naravno da se porječkam, pa nisam blesava da sjednem na forum i otvaram temu za bedastoće tipa: joj, ja sam mu sada rekla da pospremi majice, a on je rekao , daj njanja ne gnjavi me, kasnije ću....Helou??? to nisu stvarni problemi, a stvarnih hvala Bogu nemam. Svašta sam sada nadrobila, ali želim reći: onaj tko otvori temu na raji s problemom, MORA biti svjestan da će dobiti, osim hugića i bubamara, i konstruktivne savijete od odnih osoba koje su nadišle te probleme. I jednako koliko u tom trenutku bubamara znači, trevao bi značiti i savijet nekoga tko je u životu stvari postavio ili se makar trudi postaviti na pravo mjesto....
|
|
|
|