|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
10.11.2010 9:50:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Loše vrijeme-više kolača?:)
10.11.2010 10:00:37   
maja
svaka čast cvrčakuser posted image user posted image user posted image mene još nije ulovilo, a inače volim brljavit sa nekakvim ukrasima, sušim naranče i svake godine početkom 12 mjeseca u svježe naranče bodem klinčić, nema mi ljepšeg mirisa (ako nisi probala probaj)

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
10.11.2010 10:03:21   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 3
10.11.2010 10:11:06   
maja
Narežem ih na pola cm debljine i stavim na metalnu tacnu na radijator, sušim dok se skroz ne osuše jer inače se znaju brzo upljesnivit...evo ja imam još od prošle godine kao ukras na jednom tanjuru i cimet kraj njih (u komadu)user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 4
10.11.2010 10:13:30   
pepeljuga
I mene uvatilo neko spremanje kolaca i ako to uvik izbjegavam,s obzirom da mi je mama imala slasticarnicu i da je stvarno majstor u tome samo bi narucila njoj da napraviuser posted image user posted image user posted image user posted image
T obozava isto mutiti i valjat tjesto a kad smo kod mame onda je to obavezna zabavauser posted image

Juce radila štrudlu od jabuka a mogla bi i danas nestouser posted image ipak mama zivi predalekouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 10.11.2010 10:14:06 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
10.11.2010 10:17:02   
MaTana
I ja sam takva, baš jučer listam kuharice, i moje bilježnice i kažem sveki da bi se trebalo počet pripremat za Božić (barem napraviti listu...) a prije toga imam bubin rođendan (isto mi treba listauser posted image ) Sv. ikola i imama jednu svadbu u 12-om tako da i tu trebam napraviti tortu... Baš sam jučer naručila ukrasne ružice za tu svadbenu tortu...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 6
10.11.2010 10:21:14   
DEA
pa to i je prava stvar..........

ja isto mislim da je lipo doć kući i da miriši iz pećnice...a djeca su lipo i kreativno-i kvalitetno "ubila"vrime sa svojim mamama....
ja baš za pop.planiram radit s mojim keksiće-jučer mu našla modlice koje on koristi za plastelin...
samo-njemu se nikad ne zna-već se "navukao2na kompjuter...user posted image -čim vidi oca da ide sist-nešto obavit šta mora-on bi igricu.........user posted image ...džabe ja sa starne nudim sto drugih stvari za igru....a i tako jedva uspjevam sidit recimo na podu i sl.uf................

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
10.11.2010 12:12:03   
pakić
Ja volim peći kolače, ali sad baš nemam vremena, ovi moji su destruktivno nastrojeni, tako da kad ih moram poslati sve van, ako nešto mislim napravitiuser posted image
A baš vam zavidim na curicama, probati ću i ja svoje dečke zaposliti za koju godinu u kuhinji, sad je još prerano. user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 8
10.11.2010 12:15:05   
mamicaa

Mi puno više igramo društvene igre, smijemo, se , šalimo, s obzirom da već 3 mj. nemamo ni televizijski program....

< Poruku je uredio mamicaa -- 10.11.2010 12:17:13 >

Neposredna veza do poruke: 9
10.11.2010 12:28:08   
mlada mama
Očito je to takvo doba godine i mi smo izvukli modlice za kolačiće i keksiće i što dea kaže i ja našla zanimljive od plastelina pa će mo i snjima pravit, samo čekamo da se pojedu ovi kolači od jučeruser posted image

Cure vi ni jedna ne sušite naranče u pečnici? imam osječaj da bi tako bilo brže. ja sam prošle godine išla sušit na limu u pečnici i sad mi lim ima lijepe uzorke kriški naranči user posted image
Zato me zanima kako vi sušite da ne ostane otisak?

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 10
10.11.2010 12:31:10   
maja
user posted image user posted image user posted image
joj MM i onda još pitaš zašto ne sušimo u pećniciuser posted image
a već sam napisala gore, na limenu tacnu i na radijator, suši se jedno dva dana

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 11
10.11.2010 12:42:20   
tina0310
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj,obožavam toplinu božića i miris kolača
prošle god sam bila trudna i u 12mj smo svadbu radili tako da sam samo kusala i peklauser posted image
uživala sam,a sad s malom bebom valjda ću uspit koju vrstu(moram,makar ga babe čuvale na par sati)user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
10.11.2010 13:12:42   
novamama
nemoj mi ništa govoriti nabavila sam kuharicu: maštoviti svijet slastica, i samo bih nešto pečuckala
(još sam na dijeti, pa da mi miriše, a drugi da jedu)

ugl, nisam se još ulovila kuhinje jer jedva i na wc stignem, ali jedva čekam, obožavam  miris kolača po kući (bolje od npr. dinstane kapule ili kiselog kupusa )

+ što i dječica u tome mogu sudjelovati, to mi je super  

(riješila sam problem pisanja postova tako da napišem u wordu i onda mi ne nestaneuser posted image )

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 13
10.11.2010 13:13:21   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: maja

joj MM i onda još pitaš zašto ne sušimo u pećniciuser posted image
a već sam napisala gore, na limenu tacnu i na radijator, suši se jedno dva dana

mislila sam da postoji neka caka i za to da se stavi na masni papir ili tako nešta, to se može vjerojatno u onim pečnicama koje imaju funkciju strujanja zraka

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
10.11.2010 14:23:57   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mlada mama)
  Neposredna veza do poruke: 15
10.11.2010 18:46:24   
dami
ima nas još, ali ja ih više jedem nego pečem....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

Neposredna veza do poruke: 16
10.11.2010 19:13:30   
Imra
da se i ja prijavim u novom bircu
vecer drage moje!!!

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 17
10.11.2010 19:53:18   
Imra

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
10.11.2010 19:58:47   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 19
10.11.2010 20:01:03   
minnie
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Imra nije bircuser posted image

Ali slažem se da bi se mogle preseliti ovdje da odmah degustiramo ono što ispečemouser posted image

imra zbunila si me totalka. već sam pomislila da sam krivo shvatila temuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20
10.11.2010 20:02:10   
Imra
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za mene

ja sam pomislila da je birc pa reko brzo da uletim sta popiti
nije mi za zamjeriti, u bunilu samuser posted image

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 21
10.11.2010 22:50:58   
lilia
I ja umjesto da rađam, pečem kolače. Napravila sam čupavce i pitu  od jabuka sa prhkim tijestom. I ubijam se u tome, nije ni čudo da mi dijete neće van.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 22
10.11.2010 23:16:46   
natalijax
dok sam išla u srednju školu za slastičara,cim sam došla kuči iz škole obavezno sam se primila miksera i pekla svaki dan novi kolač,svi smo ih jeli,moj tata je bio glavni u žiriu,kako smo se počeli svi razilazit,sestre se udale ostali ja brat i mama sami pekla sam više pizee i slana jela,kolače rijetko,zasitila sam se kolača,kad sam se udala isprobavala sam puno jela,kolače nepečem jer ih nitko nejede ,jest da sam tri dana zaredom pravila,pitu s jabukama,sa sirom i opet jabukama,al jedva čekam da moj bude veči onda cu njemu praviti kad god poželi,Meni tak simpatično čitat sve vaše postove kad pečete za blagdane puno kolačauser posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 23
13.11.2010 15:36:43   
Ninaa
Ja mrzim kuhati ali kolače volim peći. Mada ih mm baš ne voli, šogi tak tak, tak da na kraju ih ili bacim ili pojedem sama (to baš i nije pametno jel sam debela). Sad mi je bio imendan, još mm ima roćkas i curka imendan pa ja roćkas pa će Božić ma bit će kolača ko u priči svako malo, samo moram smisliti koje ću za koju prigodu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 24
13.11.2010 17:16:38   
mirna
Ne pecemo toliko kao kod vas cvrcak ali definitivno vise nego kad je lijepo vrijeme. Trenutno pecem malo manje jer su MM pronasli visok holesterol, a on nema mjere kad se jede slatko.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!