|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
16.11.2010 8:29:34   
ZVRK
giana sada će ti se jviti marta user posted image  NJU''DRŽI''baklavauser posted image

pepi šalji malo sunca tako da mi osuši robuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.,
već sam luda bez sušilice

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 976
16.11.2010 8:29:41   
pepeljuga
Ajme gianna pa di baklavu,ovako ranouser posted image
Kako si ,jesi spremna za curkuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 977
16.11.2010 8:29:47   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Cuba kako je tatauser posted image

U 10h idem sa mamom u bolnicu ali samo u posjetu. Sinoć su mami rekli da ni jutros neće imati nekih većih novosti jer će tek od danas početi pretrage. Kaže mama da sinoć u bolnici nije mogao više uopće govoriti...

Jutro ostalim curamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 978
16.11.2010 8:30:45   
pepeljuga
cuba nadam se da ce sve biti okuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 979
16.11.2010 8:36:52   
Gianna

cuba nadam se da ce sve biti okuser posted image user posted image user posted image

A Pepe to nam je doručak user posted image user posted image user posted image , baklavica sida uz nesicu savršeno user posted image ... Ma danas je Bajram, pa guštamo u kolačima, jučer se ubila spremajući ih...
A curka odlučila izgleda čekati termin, danas točno još tj. dana.. Mi svi za nju spremni, ali njoj se očito ne žuri user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 980
16.11.2010 8:37:14   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

Cuba kako je tatauser posted image

U 10h idem sa mamom u bolnicu ali samo u posjetu. Sinoć su mami rekli da ni jutros neće imati nekih većih novosti jer će tek od danas početi pretrage. Kaže mama da sinoć u bolnici nije mogao više uopće govoriti...

Jutro ostalim curamauser posted image

Drži se draga, nadam se da će tata biti dobrouser posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 981
16.11.2010 8:38:43   
pepeljuga
Gianna sretan vam onda bajramuser posted image
A cura ce stici brzouser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja vas sad pozdravljamuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 982
16.11.2010 8:39:21   
cuba
Hvala vam cureuser posted image user posted image
Idem presvuči svog hahara pa se vratimuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 983
16.11.2010 8:45:41   
Gianna

Gianna sretan vam onda bajramuser posted image
A cura ce stici brzouser posted image user posted image user posted image user posted image

A ja vas sad pozdravljamuser posted image

Hvala na čestitkama, zaredali nam se sve neki bitni datumi... Prvo Bajram, pa onda curka, zatim nam dolazi Božić, pa Nova...
Ja mislila da ću skinuti koju kilicu od trudnoće, ali čini se meni ništa od toga user posted image user posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 984
16.11.2010 8:46:47   
ZVRK
cuba nisam u toku za tatu ali nadam se da će brzo da mu bude bolje

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 985
16.11.2010 8:47:31   
ZVRK
giana skidanje kila dolazi u obzir tek 2011godineuser posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 986
16.11.2010 8:50:05   
Gianna
IZVORNA PORUKA: ZVRK

giana skidanje kila dolazi u obzir tek 2011godineuser posted image user posted image

I meni se tako čini user posted image , ja sam preveliki gurman da bi se odricala hrane ili preskakala obroke user posted image ... Nije taj sport za mene user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 987
16.11.2010 8:51:52   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Gianna

I meni se tako čini user posted image , ja sam preveliki gurman da bi se odricala hrane ili preskakala obroke user posted image ... Nije taj sport za mene user posted image user posted image user posted image ...

podsjeti me ovoga kada dođe meni kriza sljedeće godine ali tek tamo pred 5-6mjesecuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 988
16.11.2010 8:51:53   
danery
aaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ključnula da me ne gnjavi teta,a na kraju mm grebe po vratima (nisam znala da je on) i sikće PA JBM TI U VLASTITOJ KUĆI A NE MOGU UĆIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image
otvaram ja vrata,a on ko siroče stoji u gaćama i gispu i nabada po mobitelu da me zvrcne...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 989
16.11.2010 8:54:27   
danery
cuba što je sa tvojim tatom,nisam pohvatala...?
nadam se da će biti ok...user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 990
16.11.2010 8:54:55   
Gianna

podsjeti me ovoga kada dođe meni kriza sljedeće godine ali tek tamo pred 5-6mjesecuser posted image

Da, da i ti mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mislim da će mi se ova izjava vratitit poput bumeranga... moram ju zalijepiti negdje na vidno, kad budu u tijeku pripreme za šetanje u badiću user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 991
16.11.2010 8:57:02   
Gianna
IZVORNA PORUKA: danery

aaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ključnula da me ne gnjavi teta,a na kraju mm grebe po vratima (nisam znala da je on) i sikće PA JBM TI U VLASTITOJ KUĆI A NE MOGU UĆIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image
otvaram ja vrata,a on ko siroče stoji u gaćama i gispu i nabada po mobitelu da me zvrcne...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , trebate dogovoriti neko šifrirano kuckanje user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Sve za obmanu nepodobnih user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 992
16.11.2010 8:59:10   
danery
maaah tukac jedan,sunuo unutra i odmah na komp pa me ištekao sa fb,zato sam ti nestala user posted image

a šifre,lako moguće da me ugnjavi da naučim morzeovu abecedu...ajd znam otkuckati S.O.S. user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 993
16.11.2010 8:59:16   
ZVRK

user posted image

kriva osoba dobila''zabranu''

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 994
16.11.2010 9:00:44   
Anoniman
jutro svima. Kako ste? Kod nas sve ok. Jutros nije bilo plakanja u jaslicama ni držanja za mamu. Otišao je teti kao da je član obitelji.user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 995
16.11.2010 9:01:15   
ZVRK

Da, da i ti mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mislim da će mi se ova izjava vratitit poput bumeranga... moram ju zalijepiti negdje na vidno, kad budu u tijeku pripreme za šetanje u badiću user posted image user posted image user posted image user posted image ...

da zato i 5-6mjesecuser posted image
mene zove topli kruheeeeeeeeeeekuser posted image .
današnji izbor mi ''pao''na topli kruh samaslacom i parizeroooooooooom

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 996
16.11.2010 9:02:20   
danery
ajme a pitanje kad se malo primirio... (utući će me pinch user posted image user posted image jer nisam htjela)

user posted image user posted image user posted image OĆEMO SE ĐIĐIMILIT user posted image user posted image user posted image

kak da ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 997
16.11.2010 9:07:17   
ZVRK
jutro kejt

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 998
16.11.2010 9:09:16   
Gianna

ajme a pitanje kad se malo primirio... (utući će me pinch user posted image user posted image jer nisam htjela)

user posted image user posted image user posted image OĆEMO SE ĐIĐIMILIT user posted image user posted image user posted image

kak da ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde, ajde baš ti je to bio idelan trenutak da otkucaš onaj S.O.S. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 999
16.11.2010 9:10:04   
ZVRK
meni je sada došao mužić sav ljut jer nezna gdje je njegova odobna i on je uvjeren da ju je dao meni a ja je nisam vratila te izgubila.
danas će biti cijelo vrijeme nadrkan i onda još šetnja do mupaaaaaa-----------------------user posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!