|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
16.11.2010 9:10:36   
Anoniman
Ajme, danery kako si ga mogla odbiti!? Baš si neka!user posted image

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 1001
16.11.2010 9:10:53   
Gianna
Ajme Zvrkkkkkkkk, pa ti znaš baš pogoditi "u sridu" user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tako sam i ja prije par dana samo radi domaće paštete od tune radila kruh... A šta da ti kažem, sve se pomelo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1002
16.11.2010 9:11:08   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image OĆEMO SE ĐIĐIMILIT user posted image user posted image user posted image

user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1003
16.11.2010 9:11:25   
cuba

cuba što je sa tvojim tatom,nisam pohvatala...?
nadam se da će biti ok...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinoć je imao moždani udar u bolnici je. Za pola sata idem u posjet.
Ma vjerujem i ja da će sve biti u najboljem redu...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1004
16.11.2010 9:13:46   
danery
hahahahaha,evo čula i bejb moj S.O.S.,pa se probudila user posted image
spašena sam user posted image user posted image user posted image
bome mi mm sad drži lekciju...TI'Š MENE ZEZAT NAVEČER...NEEEEEEEMA VIŠE VEČERNJE user posted image user posted image ,DO 2 SAM BIO BUDAN....user posted image user posted image user posted image
a najjače mi je bilo....došla ja u krpe konačno sinoć,a on juriš...kažemja KUD ĆEŠ TI,a on..PA GORE,KAKO KUD ĆU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1005
16.11.2010 9:15:04   
danery
kejt evo ti dolje odgovor user posted image user posted image
mora se čovjek jadan i odmorit od nespavanja,mislim ja na njega user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1006
16.11.2010 9:15:05   
Gianna
IZVORNA PORUKA: ZVRK

meni je sada došao mužić sav ljut jer nezna gdje je njegova odobna i on je uvjeren da ju je dao meni a ja je nisam vratila te izgubila.
danas će biti cijelo vrijeme nadrkan i onda još šetnja do mupaaaaaa-----------------------user posted image user posted image user posted image

Ajme, oni i njihove stvari... tako je i moj nedavno izgubio karticu od banke user posted image i naravno da je bio uvjern kako sam ja ta koja ju je koristila posljednja... Samo ja sam usavršila tehniku,  meni na jedno uđe, na drugo izađe....
Bez nas  bi oni bii izgubljeni u svemiru user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1007
16.11.2010 9:15:17   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Gianna

Ajme Zvrkkkkkkkk, pa ti znaš baš pogoditi "u sridu" user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tako sam i ja prije par dana samo radi domaće paštete od tune radila kruh... A šta da ti kažem, sve se pomelo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image
moja baka uvijek govorila----grehota je bacati hranu----pa ja onda pristojno jedem da se ne bacauser posted image
kao i sada....neka mi netko kaže da topli kruh nije zdrav budem ga.........................user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1008
16.11.2010 9:16:42   
ZVRK

bome mi mm sad drži lekciju...TI'Š MENE ZEZAT NAVEČER...NEEEEEEEMA VIŠE VEČERNJE user posted image user posted image ,DO 2 SAM BIO BUDAN....user posted image user posted image user posted image
a najjače mi je bilo....došla ja u krpe konačno sinoć,a on juriš...kažemja KUD ĆEŠ TI,a on..PA GORE,KAKO KUD ĆU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

slično milo mom za dobro jutro ali se kasnoo sjetiop tako da je i on ostao''na suhom''

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1009
16.11.2010 9:18:34   
ZVRK
meni bed jer ja idem obaviti za njega neke stvari ali mu i vratim a on zna dati i bratu si radi firme i sada ko će biti krivvvvvvvvvvvvvvv------naravno ja ali šta je tu je.
ja je nemam a i da je imam nije baš od neke koristi.
bolje da je kartica od banke kod meneuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1010
16.11.2010 9:19:17   
Gianna

user posted image user posted image user posted image za bejb, a dragi bi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image možda bi imao više sreće da je išao DOLJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Moj je sinoć isto htio "uspavanku", samo ima sreće mene još uvijek lupaju trudnički hormoni user posted image user posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1011
16.11.2010 9:21:10   
cuba
Cure ja vas pozdravljamuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1012
16.11.2010 9:21:32   
Gianna

user posted image user posted image user posted image
moja baka uvijek govorila----grehota je bacati hranu----pa ja onda pristojno jedem da se ne bacauser posted image
kao i sada....neka mi netko kaže da topli kruh nije zdrav budem ga.........................user posted image

Blažena bila baka i njene mudre riječi user posted image user posted image user posted image ... Potpisujem svaku user posted image user posted image user posted image user posted image , a topli kruh, ma niš se s nim ne može mjeriti user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1013
16.11.2010 9:24:44   
ZVRK

Moj je sinoć isto htio "uspavanku", samo ima sreće mene još uvijek lupaju trudnički hormoni user posted image user posted image user posted image ....

moj čim vidi krevet začori ako ga ne stimuliram prije sobeuser posted image
a ujutro meni paše ali njemu uvijek ima vremena a za mene nema.
zadnijh par puta mu nedam da se ''igra''ako nema dovoljno vremena i za mene.
zato ja sada hoću većernji keksuser posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1014
16.11.2010 9:26:25   
Anoniman
Ja bi i večernji i jutarnji, ali otkad radim jutarnjeg je sve manje. Stampedo je dok se nas troje spremimo i krenemo.

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 1015
16.11.2010 9:26:28   
ZVRK

a topli kruh, ma niš se s nim ne može mjeriti user posted image ...

user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1016
16.11.2010 9:28:29   
Gianna
IZVORNA PORUKA: cuba

Cuba, bog draga, nadam se da će tata biti ok....

user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1017
16.11.2010 9:31:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cuba

Pozdrav cuba. Nadam se i vjerujem da će sve bit ok. Javi nam se popodne.

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1018
16.11.2010 9:32:34   
ZVRK
pozdrav idem raditi marenduuuuuu

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1019
16.11.2010 9:32:47   
Gianna

Moj je sinoć isto htio "uspavanku", samo ima sreće mene još uvijek lupaju trudnički hormoni user posted image user posted image user posted image ....

moj čim vidi krevet začori ako ga ne stimuliram prije sobeuser posted image
a ujutro meni paše ali njemu uvijek ima vremena a za mene nema.
zadnijh par puta mu nedam da se ''igra''ako nema dovoljno vremena i za mene.
zato ja sada hoću većernji keksuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako i treba, radije ništa ako oboje ne dobijemo podjednako...
Kod mene ne prolazi ništa "štrc-brc" ipak nama ženama treba detaljno posvetiti pažnju... A šta se tiče večernjaka, meni su oni osobno najomiljeniji, jer mi dijete ima san ravan zimskom snu mede, tako da se mama može u potpunosti opustiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1020
16.11.2010 9:34:17   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Kejt

Ja bi i večernji i jutarnji, ali otkad radim jutarnjeg je sve manje. Stampedo je dok se nas troje spremimo i krenemo.

Sve mi poznato, samo mi imamo problem druge prirode, D se budi najkasnije u 6 i pol user posted image user posted image user posted image , a onda jutarnji ne dolazi u obzir user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1021
16.11.2010 9:39:55   
Gianna
Adio cure, idem se igrati sa Gormitima... D treba playdate user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 1022
16.11.2010 9:44:49   
Anoniman
Idem i ja delati. Na poslu sam, ne?user posted image

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 1023
16.11.2010 10:47:22   
LUNA000
Ajmo cure upomoć! Prvo svima vama dobar dan...imam problem pa da ne otvaram novu temu,..pomagajte..ležim cijelo jutro..do sad sam imala stalno mučnine koje su se smanjile..međutim sinoć prije spavanja pojela sam dvije mandarine..cijelu noć mi je bila muka..i jutros sam malo povratila oko 7 sati..i onda opet u 9...samo žučkasto zeleno i gorko...a mučno mi je u gornjem djelu trbuha,između rebara..ima li išta da popijem,gastal ili nešto slično..sad pijem kamilicu..znam da sam van teme,al ako može koji savjet..Hvala

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1024
16.11.2010 10:58:19   
pakić
Luna, da ti nije kakva viroza??? Jel imaš proljev ili samo mučnine?
Znam da može i napadaj žući biti u pitanju, nadam se da nije?

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!