|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
16.11.2010 13:01:03   
lee
izbacilo me opet...nadam se pepe.CJ ne ti si malo naprednija od mene..ja moram učiti od tebeuser posted image  bježim sada.cure pozdrav,čeka me veš..i kuhanje..a vani opet kišaaa padaaa

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1051
16.11.2010 13:07:05   
cuba
lee pa-pauser posted image  ljubi Alexa
Pepe i ja se nadam da će biti pozitivnih vijesti ovaj tjedan~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I ja sam u potrazi za novim poslom...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1052
16.11.2010 13:08:11   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

A lee valjda ce nam nesto uletituser posted image

Ja vjerujem da hoce u svakom mogucem smislu user posted image

Pozdrav lee i ljubi cupka malog, moj ruckic se upravo kuha a ja moram da gledam oglase po netu i da zovem agencije ali virkam vas user posted image

Neposredna veza do poruke: 1053
16.11.2010 13:09:24   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

lee pa-pauser posted image  ljubi Alexa
Pepe i ja se nadam da će biti pozitivnih vijesti ovaj tjedan~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala cureuser posted image

cuba a zasto ti trazis novi posao,sto nisi bila neki dan sa sefom i sve dogovorila,di ti uopce radisuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1054
16.11.2010 13:09:49   
cuba
CJ javim ti se za kavicu čim se malo situacija srediuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1055
16.11.2010 13:09:51   
CallamityJane

Zasto to cuba? Pa zar nisi rekla da si zadovoljna radnim mjestom kada smo se zadnji put vidjeli, sta se promijenilo od tada user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1056
16.11.2010 13:11:57   
CallamityJane

CJ javim ti se za kavicu čim se malo situacija srediuser posted image

Nemas problema draga, ja htjela te jutros zvati cak sam i mob dopunila juce extra za tebe user posted image ali sinoc procitah ono pa sam se pritajila dok ne dodju bolja vremena koja se nadam da budu ubrzo user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1057
16.11.2010 13:13:46   
cuba
Radim u hotelu na recepciji već 7godina. U stalnom sam radnom odnosu. Svoj posao zbilja volim, ne bi ga ni radila toliko dugo da nije tako. Kolege su mi isto ok ali...
dosta se toga promijenilo otkako sam otišla na porodiljni...moja šefica je dobila otkaz u međuvremenu se promjenilo jedno 5-6 cura, jedan stariji kolega je dobio otkaz...i to više nije to. Nakon razgovora sa šefom mi je ostao toliki grč u želucu da sam odlučila dati otkaz...
Pepe dao mi je godišnji i to jedva 9dana s tim da mi je naglasio da ću odraditi Badnjak, Božić, Novu godinu, sve blagdane i kao da eto bar ne radim noćne smjeneuser posted image user posted image
Ma šta to meni treba u životu, da se neko iživljava na meni pogotovo sad kad imam dijete. Smjene su mi inače užasne a i teta čuvalica mi je otkazala i nema mi tko čuvati R...ma sve se nekako skupilo....

Neposredna veza do poruke: 1058
16.11.2010 13:16:52   
CallamityJane
Cuba to je bas izivljavanje user posted image
Ali znas kada sam ja ubijedjena da ces ti brzo naci novi posao sa kojim ces biti zadovoljna, sa takvom pojavom cak i sa samo onih kukavnih 30 trbusnjaka sto radis user posted image , svaki hotel bi bio presretan da te ima za recepcijskim pultom user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1059
16.11.2010 13:17:12   
pepeljuga
Ma znam cuba,nista nije vrijedno zivaca,pogoto kad ti bas i nije frka zbog love a i uzivat ces sa svojim Rokicem jos malouser posted image
A sef je stvarno smece kad je jedva i dao taj godisnji a i taj rad za blagdane,dobro jedan al ne mozes sveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da ce uletit nesto jos boljeuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1060
16.11.2010 13:23:07   
cuba
Ma šta je najgore od svega on mi nebi ni dao taj godišnji jer su te nove cure na recepciji već sebi isplanirale godišnji čim se ja vratim bez da je mene itko kontaktirao i pitao imam li ja slučajno kakvih planova?? Dao mi ga je isključivo iz tog razloga što mi mm kasni s broda i nemam di sa R...ma smeće najobičnije...a kad se sitim koliko sam ja dala za taj hotel i koliko sam puta znala ostajati prekovremeno, uletiti noćne smjene kolegama, bila dostupna na mob od 0-24 i onda kad tebi zatreba samo jedna stvar doslovno moraš moliti...

Sva sreća da nam nije frka s novcima i da nam nedostatak moje plaće neće poremetiti kućni budžet ali naravno da svaka kuna dobro dođe. Sad ću još malo biti kući sa R, tražiti nešto drugo, radnog iskustva i staža imam i virujem da mi neće biti problem naći novi posao.
Radije bi u Keruma rizala sir i salamu na frižideru nego se tamo vratilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1061
16.11.2010 13:26:11   
CallamityJane
Ne daj se cubic, kao sto rekoh uopste ne sumnjam u tvoje sposobnosti user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1062
16.11.2010 13:30:44   
pepeljuga
Cuba ja vjerujem u tebeuser posted image user posted image user posted image

A sad gibam,opet mi je jako sporo i idem malo odmoritiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1063
16.11.2010 13:36:55   
Anoniman
ojla cure

ajme cuba, baš mi je žao. baš je pas taj  tvoj šef. Joj, moji su divni. Poslije porodiljnog su mi rekli da uzmem ako hoću cijeli godišnji. Ma joj, neki poslodavci baš nemaju razumijevanja. Ne sumnjam da ćeš naći nešto. Uživaj s rokićem taman dok mu zubići izrastu.

Neposredna veza do poruke: 1064
16.11.2010 13:37:37   
pikachu
Evo i mene... Dan, komadi!user posted image

Cuba, baš te sve sastavilo ovih dana...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mora krenuti na bolje...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1065
16.11.2010 13:40:57   
cuba
IZVORNA PORUKA: Kejt

Uživaj s rokićem taman dok mu zubići izrastu.

user posted image user posted image user posted image  jel ti to mene zezaš, pa da idem raditi taman kad mu svi izrastu

Ojla pika i tebiuser posted image  ma da baš me krenilo ovih danauser posted image
Ali iza svake kiše dolazi sunce pa će tako i meni svanutiiiiiuser posted image  nedam se ja!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1066
16.11.2010 13:43:46   
pikachu

IZVORNA PORUKA: Kejt

Uživaj s rokićem taman dok mu zubići izrastu.

user posted image user posted image user posted image  jel ti to mene zezaš, pa da idem raditi taman kad mu svi izrastu

Ojla pika i tebiuser posted image  ma da baš me krenilo ovih danauser posted image
Ali iza svake kiše dolazi sunce pa će tako i meni svanutiiiiiuser posted image  nedam se ja!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1067
16.11.2010 13:46:34   
Anoniman
Ma ne zezam te. Zamisli kako bi ti bilo na poslu a znaš da se on muči doma. Ovako 'manje boli kad je mama blizu'.user posted image

(Odgovor članu pikachu)
  Neposredna veza do poruke: 1068
16.11.2010 13:52:21   
cuba
Cure ja vas napuštam, idemo do bake na ručak pa kod dide u bolnicu.
Pišemo se večerasuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1069
16.11.2010 14:56:35   
Anoniman
Gdje ste, žene? Može jedna popodnevna kavica?

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1070
16.11.2010 20:13:18   
pepeljuga
Vece cure,jel  ima kogauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1071
16.11.2010 20:45:23   
pepeljuga
Pa di ste sveuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1072
16.11.2010 21:03:07   
BUMBI
Evo meneuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1073
16.11.2010 21:03:44   
pepeljuga
A napokon netkouser posted image
Kako je Duser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1074
16.11.2010 21:11:04   
BUMBI
Meni opetr sporo otvara,izludit ćuuser posted image
Kako je tebi?
D je super,nema tempuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!