|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
16.11.2010 22:20:56   
cuba
Večer cure i od meneuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1101
16.11.2010 22:24:02   
mariola
MAtana samo se ti spremajuser posted image user posted image user posted image
Cuba večer, kako si? KAko ti je tata?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1102
16.11.2010 22:26:03   
pepeljuga
Matana jupiuser posted image

Cuba kako tatauser posted image

Cvrci sto ima kod vasuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1103
16.11.2010 22:27:16   
cuba
Dobro sam hvalauser posted image

Popodne smo bili kod tate u bolnici i doktor je rekao da je to podnio iznimno dobro i da eto u svemu tome ima sreću što je ipak bio blagi moždani. Došlo je do začepljenja krvnih žila u desnoj strani mozga... Govor je još uvijek slab, tek kad skroz polako priča onda ga se nešto može razumiti ali dobro to je jedina loša stavka. Misli kako bi čak mogao i sutra kućiuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1104
16.11.2010 22:28:46   
MaTana
Cuba, tek sam maloprije pročitala user posted image user posted image user posted image ...
Nadam se da će sve biti u redu...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1105
   [Obrisani korisnik]
16.11.2010 22:29:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1106
16.11.2010 22:30:18   
Ninaa
Bok svima i mene izbaciva non stop. Kako ste mi? ja sam kronično umorna i slistila vrećicu smokija i sad mi je muka

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1107
16.11.2010 22:30:59   
cuba
IZVORNA PORUKA: MaTana

Cuba, tek sam maloprije pročitala user posted image user posted image user posted image ...

Hvala draga, ma nadam se i ja, danas sam odma bolje čim sam ga vidilauser posted image
A vraća se tm prekosutrauser posted image user posted image user posted image user posted image  i ja biiiiiiiuser posted image  ne tm već svogauser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1108
16.11.2010 22:32:55   
pepeljuga
Ajme cvrci mene zanima jel ti i pojedes to sve sto pravis,pa ja bi onda imala 200 kguser posted image user posted image user posted image

Cuba ma super da je sve tako proslo,bit ce on kao noviuser posted image
Ninna veceuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1109
16.11.2010 22:36:17   
MaTana
IZVORNA PORUKA: cuba

Hvala draga, ma nadam se i ja, danas sam odma bolje čim sam ga vidilauser posted image
A vraća se tm prekosutrauser posted image user posted image user posted image user posted image  i ja biiiiiiiuser posted image  ne tm već svogauser posted image

Ko tinejđerka samuser posted image user posted image user posted image Spremam se na veliki dejt hahaha!
Soba - generalka napravljena, još samo prekosutra promjeniti posteljinu...
Kolač već napravljen, menu za ručak odabran...
Još sutra generalka na meniuser posted image user posted image user posted image i pravac aerodrom po mužauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1110
16.11.2010 22:39:35   
cuba
Joj draga znam kako ti je i baš ti zavidimuser posted image  mm se isto trebao vratiti 18-og ali... vjerojatno će produžiti još bar tjedan dana...
Ti zato guštaj i za meneuser posted image  i meni treba jedna dobra generalkauser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1111
16.11.2010 22:41:12   
mariola
Cuba zna li se kad će tvoj doći?
Cvrči i ninaa pozz i vama. Kako je? Šta je novoga?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1112
16.11.2010 22:41:49   
MaTana

Joj draga znam kako ti je i baš ti zavidimuser posted image  mm se isto trebao vratiti 18-og ali... vjerojatno će produžiti još bar tjedan dana...
Ti zato guštaj i za meneuser posted image  i meni treba jedna dobra generalkauser posted image

Moj je trebao doći 5-og... Izludila sam više... Ajde još malo i tvoj će doći... Bubica mi dobija lijepi poklon za rođendan

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1113
16.11.2010 22:42:05   
Ninaa
Večer pepi i ostatakuser posted image , ja da pojedem sve to kaj cvrčak pravi imala bi ne 200 već 300 kg, a i ovak sam debela. Cuba promaknulo mi je kaj ti je tata imao moždani?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1114
16.11.2010 22:43:21   
cuba
IZVORNA PORUKA: mariola

Cuba zna li se kad će tvoj doći?

Trebao bi 25.11 biti kući, to je idući četvrtak....a bumo vidli neuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1115
16.11.2010 22:44:16   
Ninaa
Joj cure ja vam se divim kak možete tak izdržati, meni je dovoljno i to da kad navečer legnem u krevet samo da osjetim da je tu pa makar se dodirnuli samo nožnim prstima. Teško vam to pada jel da? Mariola kak se ti osjećaš ko trudnica jel si se vratila raditi ili?

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1116
16.11.2010 22:45:16   
cuba

Moj je trebao doći 5-og... Izludila sam više... Ajde još malo i tvoj će doći... Bubica mi dobija lijepi poklon za rođendan

Istina, nema ljepšeg poklona od tate nakon toliko vremenauser posted image
Koliko planira ostati kući sada?

Ninaa draga večeruser posted image
Je tata mi je sinoć imao blagi moždani udar ali je hvala dragom Bogu ipak sve prošlo bez većih posljedica osim govora ali ni to nije tako strašno.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1117
16.11.2010 22:46:43   
CallamityJane
Dobro vece babe!
Primate li me u drustvo ?user posted image ili vam moram laskati da ste mlade i fine user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1118
16.11.2010 22:47:58   
pepeljuga
Cure ja cu vas napustit,odlucila sam jednu vece leci prije ponoci-ureuser posted image
Laka vam nocuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1119
16.11.2010 22:48:31   
cuba
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Dobro vece babe!
Primate li me u drustvo ?user posted image ili vam moram laskati da ste mlade i fine user posted image

Ma mi to već ionako znamo pa neće biti potrebeuser posted image
Večer ti draga, kako si?

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1120
16.11.2010 22:48:43   
Ninaa
Cuba ak je bio blagi ne moraš se brinuti moja svekrva je imala dva i poslije se dobro osjećala osim tlaka koji joj je bio povišen i morala je piti lijekove. Živjela je nakon toga kvalitetno 10 godina i umrla nevezano za to od srčanog udara. Nadam se da će se brzo opraviti. Bok CJ kako ste?

Neposredna veza do poruke: 1121
16.11.2010 22:48:58   
CallamityJane
Pepi to ti je pametna odluka, mislim da ce ti muz odmah dati povisicu nastavis li sa tim trendom user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1122
16.11.2010 22:50:12   
Ninaa
Pepi ja sam to odlučila u 9 ali sam još tuuser posted image , samo će mi baterija krepati pa bum prisilno otišla. Kak si s vremenom u petak, vjerojatno ću doći do Zagreba osim ak neću morati na posao?

Neposredna veza do poruke: 1123
16.11.2010 22:50:13   
MaTana
Meni jako teško pada, zato gnjavim vas tu svaku večer... Iako smo već skoro 10 godina zajedno i od toga 8 on navegava - ja se ne mogu i ne želim naviknuti na to...
Cuba biti će cca 3 mj. doma - sada prelazi na 4-3 ugovor...
Call, naravno da te primamo... Gdje si ti? i najvažnije pitanje gdje su slikice male slavljenice?

Neposredna veza do poruke: 1124
16.11.2010 22:50:46   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Dobro vece babe!

Ma mi to već ionako znamo pa neće biti potrebeuser posted image
Večer ti draga, kako si?

Ma hajde recu da sam dobro, borim se cijelo vece sa nemani, evo opet sva svjetla popalila u spavacoj i uzela sebi knjigu sa komode i cura cita user posted image
Izgrdila sam ju, knjigu vratila nazad i opet vratila na spavanje, nadam se da je ovo zadnji put....

Je li Rokic spava?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!