Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:43:42
|
|
|
|
pincirotvajler
|
a neki kruh? ma d zaje noćas ste se vi naspavale?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:44:34
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler jutro svima kaj se jede danas za doručak,nešto masno nadam se evo izvoli
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:44:57
|
|
|
|
pincirotvajler
|
dobra je nutelica, meni se jede hvala nm
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 22.11.2010 8:45:15 >
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:44:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pinci pa sto mu je bilo Ja se lipo naspavala,od ponoci do osam za kvarat,sasvim dovoljno Nm ja bi to al na zlicu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:45:01
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pepeljuga Mmery bitno da vise ne povraca,a misic mali meni je isto nesto muka NM ubi me sa ovom dijetom Jutro Zvrk,kako ti i zvrkica mi smo ok draga. privikavam se na što manje sna
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:45:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma bravo Zvrk,jos malo i stize zvrkica Kako je veliki Zvrk,jel u vrticu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:46:42
|
|
|
|
pincirotvajler
|
pepe nedjeljom ide kod na 4,5 sati i tam neće ništ jesti pa pregladni i nikak se najest od sinoć u 8 dosad jeo 6puta
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:47:02
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler a neki kruh? kod mene za 5 minuta ''izlazi''iz rerneeeeeeeeeeeeeee uz to dečki za marendu če imati sv.kotlete u umaku od vina +riža sa gljivamaaaaaaa+desert od jučer da li je to dovoljno masno/kalorično????? kome paše neka dođe
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:47:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
A misic mali,pa sto mu sveki daje jesti kako je tebi bilo tamo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:48:10
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ajme zvrk..nema boljeg kruha od domaćeg mi jedemo inače samo kukuruzni čisti iz pan peka--ali mi jaaako fali mamin domaći
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:48:13
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: novamama mariola, mi smo na dijeti bez uglhikohidrata mmery, na kojoj si ti? i ja sam na bezugljikohidr. vec drugi put i me4ni su jaja glavno jelo i salate kaze mm zeno ili ces se pretvoriti u zeca ili ce to oci pozutiti od jaja
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:48:34
|
|
|
|
ZVRK
|
da veliki u vrtiću. sa teškom mukom se danas dignuo ujutro jer mu fali sta nije spavao preko vikenda a jučer bio na fešti i stalno skakaoooooooooooooo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:49:29
|
|
|
|
ZVRK
|
pinci dođi do mene i zamisli da je mamin kruh
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:50:06
|
|
|
|
novamama
|
mmery, koliko dugo, jesi što smršavila, kako ide? šta toliko voliš jaja ja ih mogu svaki 3 dan, recimo...sinoć sam napravila omlet sa gljivama....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:52:22
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: novamama mmery, koliko dugo, jesi što smršavila, kako ide? mislis prvi put bila sam oko dva mj i izgubila 20g ali mi se vratilo 8 i zato sad idem ponovo ali mi ide sporije vec prvi put
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:52:26
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mama mery pepe,daju mu juhe i povrća ali ne želi,,kad nama neće jesti ja mu mogu dat sisu al tam nema kaj a izašla je na tram stanicu jer su odma produžili u šetnju pa smo bile na bok bok..al vidla sam da se začudila kaj ja tam radim ,i naravno da je rekla--kapuuu stavite malom!!!--(mm odma da se ja ne posvadim brzo veli njoj..pa skinuli smo mu u tram sad ćemo mu stavit i rukavice )
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:52:32
|
|
|
|
mariola
|
I mene rr izbacila... Zvrk, pozz, jel narasla bušica? Kad ideš ponovo na pregled? Pinči, jutreko Ja sam naspavana. Moje dijete hvala bogu spava ko top od 20h do 7h. Kad bi još produžio do 8 bilo bi super Ja bi bilo šta pojela al sam sav kruh sinoć potrpala u sebe
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:53:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pinci i mi kupujemo samo taj kruh,odlican mi je Ajde dobro je prosao susret al mora ona nesto dodat
< Poruku je uredio pepeljuga -- 22.11.2010 8:54:53 >
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:55:08
|
|
|
|
pincirotvajler
|
aha super je..jedino taj je još i drugi dan fin mariola di vi idete nakon pregeda nisam skužila?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:55:42
|
|
|
|
ZVRK
|
mariola buša je jaaako velika več,ali je treba gledati iz profila ako me gledaš od naprid onda i nije jako . kontrola mi sljedeći ponedjeljak i jedva čekaaaaam a za jesti ti ne treba kruh---pa on deblja jedi šta nađeš bez kruha . panin od sira i salame samo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:55:44
|
|
|
|
cuba
|
Pinci naravno da se nisam naspavala to je kod mene više normalno Kuća mi je u neredu a meni se ništa ne radi. Vrime je užasno, kao da će nebo na zemlju što se kaže...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:56:04
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajde dobro je prosao susret al mora ona nesto dodat aha,,al pohvalit ću sebe..prvi put mi nije bilo jaako muka kad sam ju vidla..samo malo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:56:29
|
|
|
|
novamama
|
mama mery, jel uzimaš koje vitamine i to? ja planiram nakon dijete na montignac prehranu...tu nema šanse da ti se kile vrate, a nakon dijete bez UH pravo je bogatstvo namirnica strah me od vraćanja kila
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:57:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
cuba
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:58:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma bravo pinci Cuba i meni se jutros bas nista neda,bas bi jos malo lezala ,jedva cekam podne da R ide leci pa cu i ja sa njim
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!