Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:15:19
|
|
|
|
BUMBI
|
Super za R Da,da bio je u vrtiću Cuba nadam se da će to ipak biti uskoro i da će doći do R rođendana
|
|
[Obrisani korisnik] 22.11.2010 21:23:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:24:33
|
|
|
|
cuba
|
Evo me nazad. Večer Cvrle A šta je, si se naradila danas? Kako A?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:26:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
Evo me nazad, Disney je u krevetu, mislim da nakon danasnjeg dana nece imati snage za svoje nudisticke egzibicije kao obicno Je li nam to stiglo i pojacanje
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:27:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo i ja još izvadila suđe iz perilice. Cvrčak bok,šta je bilo? Cj večer i tebi
|
|
[Obrisani korisnik] 22.11.2010 21:28:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:30:44
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Vidim i da se cuba veseli da je R kakio,a nisam ni znala da ima problema Imao je crijevnu virozu, proljev i povraćanje 3 dana...Nakon dijete i Biorele je kao novi. Jutros napokon kompaktno govance u peleni
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:31:31
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ma Disney je nesto interno ovamo kod kuce, pa sam prenijela i na raju A cura redovno vec par veceri se svuce gola, golcata nakon sto ju stavim na spavanje i onda meni dodje ovamo i zeza me, i tako u par navrata do najmanje 12h noci....Zato danas joj nisam dala da spava i poslala ju ranije sat vremena na spavanje, iako se opet uspjela jednom skinuti jos prije nego sto je i legla u krevet.... Mislim da mi je kci nudista Gdje ste vi danas lunjali?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:31:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Cvrle neznam jesi ti govorila da je A imala izmišljene prijatelje? Evo mi danas prvi put ,igrali se s nevidljivim kravicama
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:32:34
|
|
|
|
BUMBI
|
A cura redovno vec par veceri se svuce gola, golcata nakon sto ju stavim na spavanje i onda meni dodje ovamo i zeza me, i tako u par navrata do najmanje 12h noci....Zato danas joj nisam dala da spava i poslala ju ranije sat vremena na spavanje, iako se opet uspjela jednom skinuti jos prije nego sto je i legla u krevet.... Mislim da mi je kci nudista user posted image A jesam se sad nasmijala
|
|
[Obrisani korisnik] 22.11.2010 21:33:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:37:22
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak cuba jel da je biorela zakon,ako možeš natjerati dijete da ju popije. Ima okus vanilije pa mu se svidilo i uredno je pio A šta ste po bolnici bili?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:37:28
|
|
|
|
BUMBI
|
nadam se onda da će i nas brzo proći Jeste išli na kontrole ili?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:37:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: BUMBI Cvrle neznam jesi ti govorila da je A imala izmišljene prijatelje? Evo mi danas prvi put ,igrali se s nevidljivim kravicama hvala bogu prošlo nas je call dobro da se ne prehladi cuba jel da je biorela zakon,ako možeš natjerati dijete da ju popije. Call mi lunjali po bolnici i sutra jopet Ma daj, ja se ponadala da ste isli trositi pare Kada stizu nalazi?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:38:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: cvrčak cuba jel da je biorela zakon,ako možeš natjerati dijete da ju popije. Ima okus vanilije pa mu se svidilo i uredno je pio Moja je popila par puta i nema vise sanse da bi ga u usta stavila, prepozna ga na kilometar da ne znam u sta umijesam
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:39:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Večer. Nova birtija, a mene nigdje! Kak ste kaj?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.11.2010 21:40:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.11.2010 21:40:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:40:41
|
|
|
|
leilany
|
veceeeeeeeeeeeeeeeer
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:42:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: cvrčak cuba jel da je biorela zakon,ako možeš natjerati dijete da ju popije. Ima okus vanilije pa mu se svidilo i uredno je pio Moja je popila par puta i nema vise sanse da bi ga u usta stavila, prepozna ga na kilometar da ne znam u sta umijesam U sladoled od vanilije sladoled je pojela samo kod Lukine bake, zato sto nisam imala srca da odbijem zenu kada se bas potrudila a vise ga nije ni jela A iskreno nije ni neki ljubitelj Vece kejt, Lei
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:42:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme pa koliko ona to pije? Lei večer,kako si?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:42:27
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Moja je popila par puta i nema vise sanse da bi ga u usta stavila, prepozna ga na kilometar da ne znam u sta umijesam Ozbiljno, vidiš nisan znala da ju djeca ne vole a i meni ima lipi okus... Kejt večer Kako G, jel prehlada prolazi?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:42:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Kejt večer i tebi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:42:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Cvrčak, čime se vi bavite? Nisam baš u toku. Ja molim boga da bude barem malo lakši kad dođemo kod dr. Danas sam ga bacila na vagu kad smo bili. Dobio je 200 grama u mjesec i pol. Valjda sad raste u visinu, iako i dalje jede kao mala zver.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:43:31
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Lei večer,kako si? persu sam,a ti?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!