Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 22:33:56
|
|
|
|
anonno17
|
dobra večer evo da se javim i ja iz naše nove sobe i po prvi puta mi N.spava sam u svojoj sobi,sam je zaspao.
|
|
[Obrisani korisnik] 22.11.2010 22:49:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 22:49:45
|
|
|
|
anonno17
|
ja došoo o a svi a svi ošo,pa sad sam se otuširala kaj smrdim.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 23:00:48
|
|
|
|
anonno17
|
mene ne izbacuje za sad
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 23:17:25
|
|
|
|
Imra
|
vecer cure
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.11.2010 23:19:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 7:59:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jutro,jel ima koga
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:23:54
|
|
|
|
cuba
|
Jutro, evo mene
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:26:01
|
|
|
|
mariola
|
I mene
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:29:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Vec sam mislila da cu cilo jutro biti sama Cuba kako je prosla noc Mariola jeste se spakirali,kad krecete za liku
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:36:30
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro jutroooooooooooooo ja došla na jaku kavicu ako još imaaaaaaaaaaaaa treba me razbuditi jer noćas sam spavala svega 2 sata
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:37:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
Aaaaaaaaa sto je bilo Zvrk
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:37:49
|
|
|
|
cuba
|
Nikako Pepe, osim šta se budio stalno, od 3-4.30h je baš bio budan, nikako zaspati...pa se opet probudio u 6.30h....mislila sam da ću noćas na živce ispaliti I naravno vani opet kiša, cili smo dan u kući... Kako tvoj R, jeli bolje? Jeli T u vrtiću? mariola jutro, jeste se spakirali? Kako T? Oćeš moć bez njega?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:41:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
Moji spavali super a i ja sa njima,sinoc sam otisla u 10 u krevet i bas sam lipo naspavana Evo cekam mm da dođe pa da pokupi T,i ovdi vrime katastrofa
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:43:37
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Aaaaaaaaa sto je bilo Zvrk luda noć izgleda. zaspala sam oko 23 sata a proć ponoć već bila budna jer je ''nešto''kod zvrkovog kreveta lupilo a nisam znala šta je to čak je i dragog probudilo. onda sam se vrtila po krevetu jer nisam mogla zaspati a mali se vrtio sve u 16po krevetu onda u 2 sam se digla i išla U BOravak radi žgaravice i gledala tv do 3ipo pa se vratila u krevet. mm mi pravio društvo. vratila se u krevet i vrtila se do 5 i onda zaspala a sat zvonio u 6i30............................................... dan tj.noć mi je bila sva bljak. jedva čekam da riješim dečke sa marendom i da idem legnuti na kauč i ''pokušati +zaspatiiiiiiiiiiiiii. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:45:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
AAAAAAAaaaaa bas ti je bilo veselo a nista cim zavrsis marendu brzo u krevet
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:46:20
|
|
|
|
cuba
|
Zvrk znam kako ti je....ajde nadam se da ćemo se obje danas naspavati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:48:44
|
|
|
|
mariola
|
Spakirani smo svi troje. T je kod nane još. Kad smo se mi sinoć vratili iz Zd, on je već bio zaspao pa smo ga ostavili gore. Ne znam kako ću, vjerojatno ću tek za par dana skužit da mi fali on i njegovo vrištanje A i raspored nam je takav da ćemo stalno biti u nekoj akciji da će mi brzo proći dani. A on će uživati kod bake i dida. On je jako dobro dijete pa znam da neće biti nikakvih problema. Pepi plavušo, šta si tamo napisala na mojoj temi, da sam u novigradu bila Zvrk, kako vi? Cuba možda sam Tonija trebala tebi ostavit da nauči Roka spavat od 8 do 8
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:49:15
|
|
|
|
ZVRK
|
kada je meni teško preko dana spavati. jednom u toliko mi uspije cuba a da smo bliže pa da ja čuvam R a ti spavaš
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:50:24
|
|
|
|
cuba
|
Pa da, meni bi brzo prošli dani a bome i noći da mi je T tu Ma samo vi guštajte, on će biti super kod dide i bake
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:50:57
|
|
|
|
Gianna
|
Aloooooo curke, evo da se prijavim jutros... Dan D je tu, a mi smo još doma ... Čini se ad se gospojci ne ide vani, baš je neka zločessta dišpetoža...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:52:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mariola sinoc kad sam legla sam se sitila da sam umisto Novalje napisala Novigrad,nemam pojma di mi je to palo na pamet,smijala sam se sama sa sobom
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:56:39
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj zvrk, baš ti je bilo veselo Mi sinoć došli iz zd oko 9, ja imala još za peglati, mm-u kufer spremila i idem u ladicu di stoje putovnice kad ono njih nema Poludila sam na mm-a jer on uvik nešto paničari pa kao stavi na neko "sigurnije mjesto" i onda kad traži tu stvar ne bi je dragi bog našao. PRevrnuli smo cijeli ovaj regal u boravku (osim zadnje ladice u kojoj stoje samo dvd-i), jednu sobu,drugu,stol od kompa-sve po pet puta. Već smo bili ludi. mm je čak išao u ljetnu a ja u konobu I onda ja po šesti put te ladice u boravku i otvorim na kraju i treću kad ono ispod nekih dvd-a stoje njih dvi E kad ga u top nisam ubacila i još kaže da nije on vjerojatno je Toni Stavila sam ih u svoju torbu i nedam mu ih ni pogledati a kamoli dirati Pepi, on se tušira, pa onda idem ja i krećemo. Oko 10.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 8:59:07
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Aloooooo curke, evo da se prijavim jutros... Dan D je tu, a mi smo još doma ... Čini se ad se gospojci ne ide vani, baš je neka zločessta dišpetoža... Ove rr cure su sve neke zafrkantice. Jednom je ninaa napisala da joj se čini da na rr samo mame na cure kukaju a dečki svi dobri I ova moja mrvica će sigurno biti žensko kad je počela ovako rano šou izvoditi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:00:14
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola E kad ga u top nisam ubacila i još kaže da nije on vjerojatno je Toni nisu oni nikada krivi poznato mi to
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!