Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:00:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
A gianna tvrdoglava neka mala od malena Ides danas na pregled ili
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:02:30
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola Ove rr cure su sve neke zafrkantice. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nadam se da bi kod mene mogla biti koja iznimka giana curka nije dišpetoža nego sluša mamu jer joj je mama izabrala 24.11.za dan d za rođenje tako da pazi šta pišeš
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:04:01
|
|
|
|
cuba
|
Jutro Gianna Stigao je dan D ma pusti curku neka uživa malecka skuplja hrabrost za veliki izlazak
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:05:33
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: mariola Ove rr cure su sve neke zafrkantice. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nadam se da bi kod mene mogla biti koja iznimka giana curka nije dišpetoža nego sluša mamu jer joj je mama izabrala 24.11.za dan d za rođenje tako da pazi šta pišeš Ahahah, ups- uhvaćena na dijelu , da, da mama odabrala, vidjeti ćemo hoće li se ona složiti ... Danas poslijepodne imam pregled kod svoje ginice, pa ću vidjeti ima li kavih promijena... Sinoć su me opet vatali trudovi, ali nisu bili u pravilnim razmacima, nadam se da su doprinijeli otvaranju...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:08:09
|
|
|
|
ZVRK
|
još malo malo i ona je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. malo sam ljubomorna ali kada počne urlikanje od naših lavića moja ljubomoora se smanjuje . ja sam počela govoriti da kod mene priroda radi svoje. počela prilagodba NE SPAVANJA po noći
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:12:42
|
|
|
|
Gianna
|
Ajme, ja posljednjih misec dana spavam po par sati, tako da sam se već naviknula... Jutros se probudila u pet, a bezuspješno valjala po krevtu do 6.... Umisto da se još koji dan dobro naspavam, ja se šetam ka da ne znam šta me ubrzo čeka....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:14:03
|
|
|
|
cuba
|
Gianna znači ti si sebi odredila da je dan D sutra pa ko zna možda i bude Kako je D? Jel on spreman na sekicu?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:15:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure ja sam trudna
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:17:55
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure ja sam trudna Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? Ozbiljno?????? Pa šta ne vičeš, koja si ti!!!!!!! Ajme pepe .... Ma fenomenalno!!!!! Jesi to upravo piškila???????
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:19:01
|
|
|
|
pepeljuga
|
Piskila juce popodne al nisam virovala pa sam natirala mm da mi donese ujutro jos jedan test
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:21:05
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure ja sam trudna cestitam draga
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:21:50
|
|
|
|
mariola
|
Cure ja gibam, pozdravljam vas do daljnjeg Pusa svima i falit ćete mi jako.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:21:50
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure ja sam trudna stvarnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:22:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hvala mmery Kako je Antonio
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:23:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
Zvrk stvarno Mariola uzivajte i za sve nas,puse i lipo se provedite
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:23:44
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Hvala mmery Kako je Antonio super je ne povraca vise i nema mucninu jede sve po redu( nadoknađuje)
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:25:36
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Zvrk stvarno jako sam sretna za tebe ali si ti tu izjavu o samo tako napisala pa sam mislila da je ..............laž čestitammmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:26:48
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: cuba Gianna znači ti si sebi odredila da je dan D sutra pa ko zna možda i bude Kako je D? Jel on spreman na sekicu? Za sekicu je itekako spreman, već tjednima odbrojava do dana D, ali nikako nije spreman na odvojenost od mene... Mislim da će mu moj boravak u bolnici izgledati kao vječnost.....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:26:55
|
|
|
|
cuba
|
Joj Pepe čestitaaaaaaaaam kako si me obradovala, baš sam te mislila pitati jeli menga stigla, kad nam ono stiže
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:27:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: pepeljuga Zvrk stvarno jako sam sretna za tebe ali si ti tu izjavu o samo tako napisala pa sam mislila da je ..............laž čestitammmmmmmmmmmmmmmmm ma zbunjena sam i sama pa je tako ispalo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:29:14
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Piskila juce popodne al nisam virovala pa sam natirala mm da mi donese ujutro jos jedan test Aaaaaaa, vjerujem ti da si još pod dojmom i ja sam ... Ajme draga moja čestitam ti od i želim punooo, punoo, punoo sreće... Jupiii stiže još jedan !!!!!
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:30:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hvala vam cure moje,sto bi ja bez vas
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:31:52
|
|
|
|
cuba
|
To je ona noć kad si se probudila bez gaća urodila plodom
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:39:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba To je ona noć kad si se probudila bez gaća urodila plodom na tu noc sam i zaboravila,a sve je moguce
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:40:29
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba To je ona noć kad si se probudila bez gaća urodila plodom na tu noc sam i zaboravila,a sve je moguce auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja vas pozdravljam. idem dati dečkima jesti pa se možda vratim još malo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!