|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B." Popis inventaruša"
23.11.2010 9:00:30   
pepeljuga
A gianna tvrdoglava neka mala od malenauser posted image user posted image user posted image user posted image Ides danas na pregled ili

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 401
23.11.2010 9:02:30   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: mariola

Ove rr cure su sve neke zafrkantice.user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nadam se da bi kod mene mogla biti koja iznimka

giana curka nije dišpetoža nego sluša mamu jer joj je mama izabrala 24.11.za dan d za rođenje tako da pazi šta pišešuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 402
23.11.2010 9:04:01   
cuba
Jutro Giannauser posted image
Stigao je dan Duser posted image user posted image user posted image  ma pusti curku neka uživauser posted image  malecka skuplja hrabrost za veliki izlazak

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 403
23.11.2010 9:05:33   
Gianna
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: mariola

Ove rr cure su sve neke zafrkantice.user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nadam se da bi kod mene mogla biti koja iznimka

giana curka nije dišpetoža nego sluša mamu jer joj je mama izabrala 24.11.za dan d za rođenje tako da pazi šta pišešuser posted image

Ahahah, ups- uhvaćena na dijelu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da, da mama odabrala, vidjeti ćemo hoće li se ona složiti user posted image ... Danas poslijepodne imam pregled kod svoje ginice, pa ću vidjeti ima li kavih promijena... Sinoć su me opet vatali trudovi, ali nisu bili u pravilnim razmacima, nadam se da su doprinijeli otvaranju...user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 404
23.11.2010 9:08:09   
ZVRK
još malo malo i ona je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
malo sam ljubomorna ali kada počne urlikanje od naših lavića moja ljubomoora se smanjujeuser posted image .

ja sam počela govoriti da kod mene priroda radi svoje.
počela prilagodba NE SPAVANJA po noći

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 405
23.11.2010 9:12:42   
Gianna
Ajme, ja posljednjih misec dana spavam po par sati, tako da sam se već naviknula... Jutros se probudila u pet, a bezuspješno valjala po krevtu do 6.... Umisto da se još koji dan dobro naspavam, ja se šetam ka da ne znam šta me ubrzo čeka.... user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 406
23.11.2010 9:14:03   
cuba
Gianna znači ti si sebi odredila da je dan D sutrauser posted image user posted image  pa ko zna možda i budeuser posted image
Kako je D? Jel on spreman na sekicu?

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 407
23.11.2010 9:15:40   
pepeljuga
Cure ja sam trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 408
23.11.2010 9:17:55   
Gianna
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Cure ja sam trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? Ozbiljno?????? Pa šta ne vičeš, koja si ti!!!!!!! Ajme pepe  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Ma fenomenalno!!!!! Jesi to upravo piškila??????? user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 409
23.11.2010 9:19:01   
pepeljuga
Piskila juce popodne al nisam virovala pa sam natirala mm da mi donese ujutro jos jedan testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 410
23.11.2010 9:21:05   
mama mery

cestitam dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 411
23.11.2010 9:21:50   
mariola
Cure ja gibam, pozdravljam vas do daljnjeguser posted image
Pusa svima i falit ćete mi jako.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 412
23.11.2010 9:21:50   
ZVRK

user posted image user posted image user posted image
stvarnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 413
23.11.2010 9:22:00   
pepeljuga
Hvala mmeryuser posted image

Kako je Antoniouser posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 414
23.11.2010 9:23:28   
pepeljuga
Zvrk stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mariola uzivajte i za sve nas,puse i lipo se provediteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 415
23.11.2010 9:23:44   
mama mery

Hvala mmeryuser posted image

Kako je Antoniouser posted image

super je ne povraca vise i nema mucninuuser posted image user posted image jede sve po redu( nadoknađuje)user posted image

Neposredna veza do poruke: 416
23.11.2010 9:25:36   
ZVRK

Zvrk stvarnouser posted image user posted image user posted image user posted image

jako sam sretna za tebe ali si ti tu izjavu o user posted image  samo tako napisala pa sam mislila da je ..............laž

čestitammmmmmmmmmmmmmmmm

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 417
23.11.2010 9:26:48   
Gianna
IZVORNA PORUKA: cuba

Gianna znači ti si sebi odredila da je dan D sutrauser posted image user posted image  pa ko zna možda i budeuser posted image
Kako je D? Jel on spreman na sekicu?

Za sekicu je itekako spreman, već tjednima odbrojava do dana D, user posted image ali nikako nije spreman na odvojenost od mene... Mislim da će mu moj boravak u bolnici izgledati kao vječnost..... user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 418
23.11.2010 9:26:55   
cuba
Joj Pepe čestitaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako si me obradovala, baš sam te mislila pitati jeli menga stigla, kad nam ono user posted image  stižeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 419
23.11.2010 9:27:07   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ZVRK

jako sam sretna za tebe ali si ti tu izjavu o user posted image  samo tako napisala pa sam mislila da je ..............laž

čestitammmmmmmmmmmmmmmmm

ma zbunjena sam i sama pa je tako ispalouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 420
23.11.2010 9:29:14   
Gianna

Piskila juce popodne al nisam virovala pa sam natirala mm da mi donese ujutro jos jedan testuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaa, vjerujem ti da si još pod dojmom i ja sam user posted image user posted image user posted image ... Ajme draga moja čestitam ti od user posted image i želim punooo, punoo, punoo sreće... Jupiii stiže još jedan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 421
23.11.2010 9:30:12   
pepeljuga
Hvala vam cure moje,sto bi ja bez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 422
23.11.2010 9:31:52   
cuba
To je ona noć kad si se probudila bez gaća urodila plodomuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 423
23.11.2010 9:39:33   
pepeljuga

To je ona noć kad si se probudila bez gaća urodila plodomuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na tu noc sam i zaboravila,a sve je moguceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 424
23.11.2010 9:40:29   
ZVRK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na tu noc sam i zaboravila,a sve je moguceuser posted image user posted image user posted image user posted image

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ja vas pozdravljam.
idem dati dečkima jesti pa se možda vratim još malo

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!