Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:47:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ma i on sretan al samo da bude sve ok Cj jesi sredila sto Ma tesko sve pogoditi, kud jos nisam vozac pa mi to dodatno otezava a Disney nema ko da pripazi, a da i ima ona samo meni hoce Jajnici me vec cetvrti dan ubise od boli Sta ste vi cure radile cijelo jutro?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:48:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma dobro,spava a cilo jutro gleda crtice ili se igra,jedino je jadan vec poludio u kuci Sto ima kod vas
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:48:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja bila na noktima i sad im se divim,nemogu bez njih
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:49:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
A nadam se da ces uspit sve sredit
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:52:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Cj nisam baš u toku,šta ti sređuješ?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:54:18
|
|
|
|
pakić
|
Pepeljugo, čestitke na trudnoći, ma ovaj put će biti sve super , evo da se i ja malo pohvalim, Kiki mi je spavao CIJELU noć, do 7 i pol... Ima 16 mjeseci a to je prvi puta...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:54:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ma ti prase jedno, pa nista mi ne govoris, jojojojojo sad se sva cerekam kao da sam na lotu dobila Ma sto mi nisi nista javila medvjede jedan bezobrazni... P.S. ovi epiteti su ti samo odraz moje velike srece Bumbi ma trazim novi stan, pa nikako da mi se sve poklopi sto trazim..
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:55:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pakic hvala i bravo za Kikija CJ cekala sam da sama otkirijes
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:55:26
|
|
|
|
mama mery
|
evo i mene s kavicom sta vi radite kod nas kisa pada djeca su vec luda u kuci
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:55:49
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ja bila na noktima i sad im se divim,nemogu bez njih Tu sam i ja ali pričam sa mm pa dok sve povatam za noktiće, zeleni jeli
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:57:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Cj nisi jedina,i ja sam maloprije ovdje zujila ,pa sam išla tražiti jel ima kakva nova tema. Nadam se da češ uskoro naći nešta čime češ biti zadovoljna Pakić bok, za K Da,da Pepe bježi s dijete i počni puno papati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:57:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Baš sam htjela pitati gdje si ti nestala Cuba? Da,da baš su mi lijepi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:58:07
|
|
|
|
cuba
|
CJ jesi odlučila koji kvart ili ti je svejedno??
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:58:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure idem malo odmorit
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:00:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Pakic hvala i bravo za Kikija CJ cekala sam da sama otkirijes Ma kako sam citala, prvo sam procitala pa sam prosla preko toga, pa sam opet odscrolala jer mi nije bilo jasno sta sam procitala, na kraju sam stavila naocari i stala se cerekati
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:01:15
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde Pepe samo ti odmaraj Mmerry bok i tebi,kako si tiI?Šta klinci rade?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:01:45
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cuba CJ jesi odlučila koji kvart ili ti je svejedno?? Pa ne bih sada da sam na Sirobuji ili Kili, u biti mi je jedino bitno da mi ne treba vise od 20minuta pjeske do mora, pa makar to bilo i u Kastelima i Omisu...To je jedini uvjet za lokaciju Znas nesto ili samo pitas informativno
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:03:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cure idem malo odmorit Hajde, hajde nogice u zrak, gace obuci i dobro privezi i uzivaj u cokoladi, cigarete necu da vidim u blizini tebe, jesi culaaaaa Merry pozdravcic, znam kako ti je malisanima, meni je ipak lakse sa jednom samo...Obujem joj gumene cizme, ambrelu i idemo skakati po lokvama....Svi su nas vec zapamtili Pakic, ma bravo za Kikija, svi Kikiji su jedna narocita vrsta djece
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:03:58
|
|
|
|
pakić
|
Mamameri, i mi čekamo kišu, ili snijeg, jer je već i zahladilo. Sad sam si skuhala kaficu, na poslu imamo jako fini aparat
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:06:22
|
|
|
|
pakić
|
Joj, CJ, ja sam već navikla jer je takav bio i stariji... Do skoro 2 godine se budio... zato smo jučer ja i mm proslavili malo mira sa jednim dobrim sexom
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:06:40
|
|
|
|
mama mery
|
pakic i nama su rekli u petak snijeg cj kad bi ih pustila na kisu imala bi cijeli dan sta prati
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:07:03
|
|
|
|
cuba
|
CJ nemam pojma čisto sam pitala... A do kada se morate seliti?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:09:15
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,ja bi trebala ići peglati tako mi se neda..a kad se D probudi definitivno neću moći jer se moram s njime igrati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:11:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pakić Joj, CJ, ja sam već navikla jer je takav bio i stariji... Do skoro 2 godine se budio... zato smo jučer ja i mm proslavili malo mira sa jednim dobrim sexom JOj dobra si, cuj proslave mom muzu bi se isto svidio taj nacin proslave merry pa sta, ja perem i sebe i nju, sta ti mislis da ona sama skace po lokvama Ona ti ima malo siznutu mamu, na ulazu u One2play ima ona skolica, i ja i ona cim dodjemo u JOkera trcimo odmah tamo i jedno 20 minuta skacemo i igramo se
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 13:12:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cuba CJ nemam pojma čisto sam pitala... A do kada se morate seliti? Ma ne moramo se uopste Ali ja trazim nesto povoljnije pa bih voljela da do sredine 12 mjeseca nadjem, ako sta cujes reci...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!