Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:40:32
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: cuba To je ona noć kad si se probudila bez gaća urodila plodom upiškit ću se od smijeha ili još bolje puknut će mi vodenjak ..... Pouka: cure pazite da se ne probudite gologuze
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:43:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme gianna luda si sto posto ,nemoj molim te da ti ispred kompa pukne vodenjak
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:48:02
|
|
|
|
anonno17
|
jutro evo i nas. da se pohbvalimo Noa spavao sam u svojoj sobi prvi puta nije bilo opće buđenja po noći i bilo super, mi smo isto u novoj sobi ali se P. po običaju budio sto puta i cikio,ali bilo je lijepo ipak je nova soba.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:49:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bravo anonno za velikog decka Cure ja vas pozdravljam,idem napravit malo reda i spremat rucak
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:51:05
|
|
|
|
anonno17
|
e hvala ti a ima li koga osim nas dvije, ajd pep kuhaj nešta finoga da i mi skoknemo na ručak meni se ne da danas ništa raditi.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:56:22
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme gianna luda si sto posto ,nemoj molim te da ti ispred kompa pukne vodenjak aaa meni ne smeta, hoću i ja opet da se budim gologuza
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 9:58:11
|
|
|
|
cuba
|
Evo mene natrag. R je zaspao pa mogu u miru popiti capuccino Jutro anonno za Nou i za novu sobu, neka ste guštali
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 10:01:08
|
|
|
|
Gianna
|
Imate mahanje i od mene... Idem skuhati ručak, da se ja lipo napapam, zlu ne trebalo, jerbo gladna u rodilište ne idem !!!!!
< Poruku je uredio Gianna -- 23.11.2010 10:06:48 >
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 10:04:41
|
|
|
|
cuba
|
Gianna lipo se najedi, znaš šta te čeka Idem i ja pomalo, sredit nešto po kući dok mi R spava
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 11:49:36
|
|
|
|
novamama
|
hej cure pa ja vama uopće nisam falila, niste ni primijetile da me nema ali pilat ću ja vas i dalje nije me bilo jer imam pms i sređivala sam stvari po kući - najprije sam peglala dva dana, pa sam sinoć uredila dječju sobu za igranje, prebacila pola stvari u prizemlje, napravila čistku! još mi ostaje dječja robica - nikako se riješiti tih najlona... a da sam bila na rr još se ne bih pomakla nadam se da su virozice kod klinaca stale i da ste svi čili i veseli... vibram za elenu i ivana
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:08:28
|
|
|
|
cuba
|
nm evo mene. Opet Primjetila sam ja da nam ne lipiš slikice sa njami, njami spizom sinoć za generalku po kući Kako su O i R?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:15:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo i mene nazad stavila R spavat i cekam jos da mi se snicla ispece
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:28:42
|
|
|
|
cuba
|
Mmmm sad san odma gladna na sam spomen šnicle
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:29:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej komadi evo i mene Najela se i sad si napravila kavicu Imam ponovo noktiće,zelene
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:30:00
|
|
|
|
cuba
|
Nego nisan te pitala jeli imaš ikakve simptome trudnoće tipa mučnine i sl? Joj baš mi je drago šta ćeš dobit bebicu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:34:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba nemam bas nikakvih simptoma,nisam ja imala ni mucnine ni povracanje ni sa njih dvojicom,cice normalne jedino me svako malo opet nesto probode sa live strane Bumbi pozdrav
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:34:30
|
|
|
|
cuba
|
Ej Bumbi Kako si? Jel D još u vrtiću?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:35:08
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cuba nemam bas nikakvih simptoma,nisam ja imala ni mucnine ni povracanje ni sa njih dvojicom,cice normalne jedino me svako malo opet nesto probode sa live strane A čekaj, kad si ono bila u ginića? Nije se tada trudnoća vidila?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:37:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cuba nemam bas nikakvih simptoma,nisam ja imala ni mucnine ni povracanje ni sa njih dvojicom,cice normalne jedino me svako malo opet nesto probode sa live strane A čekaj, kad si ono bila u ginića? Nije se tada trudnoća vidila? Bila sam taman 13-14 dan ciklusa ,kad je meni i inace ovulacija al je on onda rekao da je vec prosla
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:37:37
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,napišem roman i izbaci me Uglavnom da sve sad ne ponavljam,pa me možda opet izbaci ,malo sam prozujila kad je Cuba pitala za mučnine i da se veseli još jednoj bebici ..ništa mi nije bilo jasno,da nisam možda trudna,a da neznam A ja nađem temu danam je Pepe nova trudnica Čestitam draga još jednom i ovdje
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:39:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hvala ti Bumbi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:43:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
juhuuu cure, evo i mene napokon danas, nikada doci na raju, a cijeli dan sam za kompom i telefonom VIse mi se sve smucilo, vjerujte mi Sta ima ovde?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:44:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Šta kaže tm? Cj bok i tebi,nemoj biti ljuta
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:44:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma i on sretan al samo da bude sve ok Cj jesi sredila sto
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 12:46:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Iskreno se nadam da hoće Kako je R?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!