Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 17:36:28
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mogu si mislit
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 17:36:39
|
|
|
|
Bebys
|
e pinci ideja odlicana da kada se vratim..sigurno hocu.. jer je toliko toga bilo ajme meni.. cvrle ce me zadaviti nikako da joj se stignem javiti..a u istom smo mjestu.... mozda jos nadjem vremena... zna li netko CISTA NA JAJNIKU..jeli to opasno..
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 17:38:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
imaš tema tu .. ko ima?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 17:38:24
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: maja Bok bebys, dobro nam se vratila...neću te ni pitati kako je bilo doma jos sam par dana ...SADA VISE NISMO BOLESNE... SADA UZIVAMO JOS PAR DANA I U NEDELJU NAZALOST NAZAD.. ali morat cu ubrzo iza nove godine opet doci... moram nesta jos porijesavati..tako da najkasnije do kraja 3 mj evo me opet na dva tjedna minimalno.. da sretna sam ali to je samo TRENUTNO..NAZALOST
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 17:40:12
|
|
|
|
Bebys
|
kako su strasno losi...lijecnici tj. obicna babica u svedskoj nista nezanam pa sam osla ovdje kod moje lijecnice i prvi PUTA U ZIVOTU IMAM CISTU NA LIJEVOM JAJNIKU MISLIM DA JE REKLA LJEVI reece mi da mora prsnuti sama tokom menze ali da obavezno treba doci za tri mje kad dodjem opet kod nje jer ako nije pukla da je onda opasno0 vec mi je dva centimetra velika NIKADA TO NISAM IMALA I NEMAM POJMA STA JE TO
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 17:51:56
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 19:06:13
|
|
|
|
ZVRK
|
sada će poćeti moj''crtić''pa vas napuštam pomalo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:00:58
|
|
|
|
Anoniman
|
večer. Ima koja inventaruša?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:26:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Večer,ima koga?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:31:48
|
|
|
|
novamama
|
ja sam tu O na tuti R spava
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:32:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej dragicka I meni R spava a T ce upravo sad Bravo za O Sto ima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:37:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej P. Baš sam se iznenadila za tvoje lijepe vijesti. Nisi li nedavno išla radit papu i ostalo? Nisi ništa spominjala za ili nisi znala?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:38:36
|
|
|
|
novamama
|
ma vraga bravo za O, eno ga kuka što mora na tutu opet, samo bi bježao danas se 2x popiškio u tutu, a dva tri puta u gaće...kakanje mu je noćna mora...vidjet ću još malo kako će sve ići... jel ti uživaš ? nadam se da si svim srcem prekinula dijetu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:40:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Kejt onda jos nista nije ni bilo NM danas sam poila voce,cokoladu,cips
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:41:40
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga NM danas sam poila voce,cokoladu,cips za sve sam to osim za čips slano mi ne ide
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:42:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga NM danas sam poila voce,cokoladu,cips za sve sam to osim za čips slano mi ne ide aaaaaaaaa meni su danas isle sve kombinacije
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:45:48
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga NM danas sam poila voce,cokoladu,cips za sve sam to osim za čips slano mi ne ide aaaaaaaaa meni su danas isle sve kombinacije ne, sad ozbiljno, stvarno mi ne fali slatko, otkad sam počela pit limunadu sa natrenom...spasila si me uopće me nije briga za sladoled koji mi je u ledinici, ledolete koje sam ispekla momcima (izgorile su mi malo ), frigane krumpire
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:48:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma bolje nm da ti ne fali MM ostaje i dalje,danas je rucao i vecerao kiseli kupus
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:49:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam peglala i sad sam se zalijepila na raju i ugasila peglu!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 20:52:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Ja sam peglala i sad sam se zalijepila na raju i ugasila peglu! I ja popodne isto al samo kosulje od mm,njih uvik skupljam pa ih opeglam jedan dan a mrzim ih peglat
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:13:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pa di su svi veceras
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:19:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Morala sam otić malo proteferičit s mužem-pužem. Da ne bi ispalo da ga zanemarujem zbog vas!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:22:15
|
|
|
|
cuba
|
Evo me, evo me Došli kuma i njen dečko u posjetu, pa se malo začakulali
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:23:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
A ja ga samujem i samujem Cuba sto ima Kejt moras nekad malo da se nebi osjecali zapostavljenima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:23:40
|
|
|
|
novamama
|
ja sam uspavala O...na tutu nije obavip ništa i kad smo išli oprati zube popiškio se na pločice ...bio je gol jer sam taman išla po pelene u sobu, na trenutak... joj čini mi se da mu navečer ne radi koncentracija pepi, reci tm da ima moju podršku i mm se sladi linoladama i svime i svačime, ali ja sam već oguglala...nadam se da je zadovoljan dijetom tm?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!