Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:25:50
|
|
|
|
novamama
|
ne mogu, izbacuje me, napisala sam svašta i sad to ne mogu ponovit
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:26:07
|
|
|
|
cuba
|
Danas mi je još i nekako protekao dan, bila mi je mama popodne, pa kuma sa dečkom, tako da sam imala društvo za čakulu a i R je bio dobar, lipo se igrao. Pepe, jel tm sretan zbog bebača
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:27:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Izbacuje me stalnooo!!!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:27:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
A nm da pricekas mozda prolice,mozda jednostavno nije jos spreman Meni je stavrno bilo dobro sto je bilo lito pa nisu imali ni robe puno na sebi,cili dan u kupacama MM zadovoljan sa dijetom samo me danas ispilao da nađem recept za neke dijetne kolace
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:28:06
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Izbacuje me stalnooo!!! i meneeee
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:29:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Pepe, jel tm sretan zbog bebača Je,je al vidim da je isto nekako u strahu hoce li sve biti ok a mene isto krpa neka nervoza
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:29:51
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga A nm da pricekas mozda prolice,mozda jednostavno nije jos spreman Meni je stavrno bilo dobro sto je bilo lito pa nisu imali ni robe puno na sebi,cili dan u kupacama MM zadovoljan sa dijetom samo me danas ispilao da nađem recept za neke dijetne kolace ne znam vidjet ću još neko vrijeme... ma danas smo bili kod tute i malo mu je krenulo i on je zaustavio, sjeo na tutu i dovršio...tako da kuži on sve ja mislim.... jesi našla ? pošalji recept amo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:30:43
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba Pepe, jel tm sretan zbog bebača Je,je al vidim da je isto nekako u strahu hoce li sve biti ok a mene isto krpa neka nervoza koga ne bi krpala bit će ti lakše nakon prvog pregleda..kada ideš?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:31:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma probaj ,moze to vec sutra biti bolje nisam nasla nista jednostavno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:33:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba Pepe, jel tm sretan zbog bebača Je,je al vidim da je isto nekako u strahu hoce li sve biti ok a mene isto krpa neka nervoza koga ne bi krpala bit će ti lakše nakon prvog pregleda..kada ideš? 7.12 u 9.30,a tko ce docekati,stalno umisljam neke bolove a i cudno mi jer nemam kao nikakve simptome
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:33:38
|
|
|
|
pikachu
|
Tuuuuuuuuuuu sam i jaaaaaaaaaaa... Glavaaaaaaaaaaaa mi se raspadaaaaaaaaaa... Večer, curke... Samo kratko da se javim... V kao spava, vjerovatno će se ubrzo javiti, ja dobila uz cjelodnevnu migrenu tako da sam sada već isrpljena od iste...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:33:47
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ma probaj ,moze to vec sutra biti bolje nisam nasla nista jednostavno probaj mu dati montignaca...onu čokoladnu tortu ...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:35:10
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba Pepe, jel tm sretan zbog bebača Je,je al vidim da je isto nekako u strahu hoce li sve biti ok a mene isto krpa neka nervoza koga ne bi krpala bit će ti lakše nakon prvog pregleda..kada ideš? 7.12 u 9.30,a tko ce docekati,stalno umisljam neke bolove a i cudno mi jer nemam kao nikakve simptome Hebate, ti k'o da si prvi put trudna... Ja se ne sjećam baš nekih simptoma u početku moje trudnoće...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:35:41
|
|
|
|
novamama
|
pepi, znaš da je svaka trudnoća različita...možda uopće nećeš imate te nego druge simptome.... pika ...jel te još boli? meni treba sutra doći, ali mene je krpalo čišćenje
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:37:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba Pepe, jel tm sretan zbog bebača Je,je al vidim da je isto nekako u strahu hoce li sve biti ok a mene isto krpa neka nervoza koga ne bi krpala bit će ti lakše nakon prvog pregleda..kada ideš? 7.12 u 9.30,a tko ce docekati,stalno umisljam neke bolove a i cudno mi jer nemam kao nikakve simptome Hebate, ti k'o da si prvi put trudna... Ja se ne sjećam baš nekih simptoma u početku moje trudnoće... a bas tako,samo razmisljam jesam li onda nesto imala al ne sicam se cice ful normalne,danas trazila po njima plave crte ...............aaaaaaaaaaaaaaaaaaa pucam
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:37:19
|
|
|
|
novamama
|
cure idem do mm..ostavit će me ako ga zanemarim zaboravih dodati
< Poruku je uredio novamama -- 23.11.2010 21:38:07 >
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:37:51
|
|
|
|
cuba
|
Pepe ni ja ti nisam imala apsolutno nikakvih simptoma trudnoće, osim što je menga kasnila 10 dana još sam uredno svako jutro trčala po Marjanu i išla na Power body 3xtjedno - luda jedna Ma bit će sve ok, no sikiriki Pikachu večer tebe je danas baš sastavilo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:39:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma stvarno cu se probat ne zivcirati jel od toga nikakve koristi Nm zbogom Mene mm zove da gledamo neki film
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:40:04
|
|
|
|
pikachu
|
A boli, to kada je migrena u pitanju treba mi barem 8 sati sna u komadu i ode k'o rukom odnešeno... Sigurno će moja kćer biti obazriva... LN, NM... Ljubi juniore...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:47:57
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure pozdravljam vas i zelim vam laku noc
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:48:52
|
|
|
|
cuba
|
Evo se ja otuširala i spremila za u krevet. Idem pomalo dok se moj hahar nije počeo buditi LN cure moje, pišemo se sutra
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:50:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
"dobar vecic"
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:52:26
|
|
|
|
pikachu
|
Što ste sve pobjegle? Hej, CJ... LN, svima koji su otišli...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:55:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
Cim su vidjele moju njusku da je provirila odmah su se razbjezale i to je tako vec uzastopno par veceri moja pika Stvarno bi me demoralizovale da nisam vec sama od sebe ubijena u pojam
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 23.11.2010 21:57:43
|
|
|
|
pikachu
|
Ma strah ih je da ih ne zapišaš...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!