Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:19:40
|
|
|
|
ZVRK
|
zvonkec za ''ubijanje''prehlade se bne pije čaj nego nešto ''kratko''da ubije bakcile
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:20:34
|
|
|
|
Zvonki
|
Zvrk, ženo, obožavam te!
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:21:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
Zvonki kad cemo mi na tu nasu kavu kao da zivimo u New Yorku
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:22:08
|
|
|
|
osobno
|
Damn, moja oba odjednom budna, moram . Šaljem vam svima . Svratit ću opet.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:23:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
I da osobno stvarno svrati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:23:22
|
|
|
|
cuba
|
Evo me nazad, išla sam R dati doručak za Mateja, maloga šetača, ma jel da su smišni kad počnu cupkati Zvrk najvjerojatnije roćkas nećemo slaviti u nedilju jer nam tate još nema a sad mi je ionako već kasno da bilo šta organiziram. Kad se vrati onda ćemo Pepe jutro
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:24:12
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala,hvala tako meni rekli''stari''
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:26:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba si.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:26:41
|
|
|
|
ZVRK
|
cuba glavno da dođe tata doma i odmaH VAM JE TO SLavlje sada da se malo potužim na svog mućžića.rekao mi da ću imati jednog dečćka na marendi i ja počela da pripremam a kad ono taj jedan dečko ode isto na tereeeeeeeeeeeeen...... ggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr da barem nisam ništa pripremala
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:28:49
|
|
|
|
mama mery
|
jutro svima dame moje kako ste kako busice
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:32:18
|
|
|
|
mlada mama
|
Jutro cure, kakvo je vrijeme kod vas? Kod nas napokon sunce izbija. Mene opet hvata manija za slatkim i sad ne znam što bih napravila imam kore za pite i savijaće i nutellu sad razmisljam dali da kore samo namažem nutellom ili da napravim neku "kremu?" ima li koja ideju?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:32:58
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ema55 uz par buđenja spavale relativno dobro. začepljen nos i sve se sliva u grlo pa kašlje. vjerojatno je to neki virus.najprije mm, ja pa ona, svi sa istim simptonima. nadam se da će malecka brzo ozdraviti i da je samo prehlada u điru
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:35:27
|
|
|
|
tiny
|
jutro cure,evo mene prvi put u bircu.ja se osjecam uzasno,nadam se da ste vi bolje
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:40:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo me nazad,R mi se probudio pa smo se isli malo pomaziti Jutro pridoslima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:48:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja se vratila a svi nestali jel ja smrdim
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:49:56
|
|
|
|
tiny
|
daaa,cak se i u livnu osjeti
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:50:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
aaaaaaaaaa odma mi je lakse,bar znam u cemu je problem
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:51:21
|
|
|
|
osobno
|
Evo mene natrag! ako ste mislile da ste me se riješile-falile ste! Dala malcima papit, Luka piva po kući, Matej šeta, a ja došla k vama.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:52:39
|
|
|
|
cuba
|
Tu sam, tu sam Osobno zašto ti u statusu stalno piše odsutan? tiny jutro
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:53:28
|
|
|
|
cuba
|
Dala sam R štipunice i košaricu, zabavlja se to je čudo jedno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:54:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
Osobno kako na faksu,kako napredujes s ispitima Ja cekam mm da dođe po T
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:54:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Dala sam R štipunice i košaricu, zabavlja se to je čudo jedno to su naj bolje igracke i mojima uvik bile
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:55:12
|
|
|
|
tiny
|
jutro cuba. meni treba neka dobra zestica,osjecam se ko g...no...vec sam 2 kave popila,cak sam pocela opet pusit.al i dalje se lose osjecam.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:55:36
|
|
|
|
anonno17
|
jutro evi u mene, kako ste spavali, jeste se naspavali?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 8:56:34
|
|
|
|
ZVRK
|
mlada mama šta ti nisu rekli da se nutela jede samo sa žlicom drugačiji načini unište nutelu eto pripremila marendu za u škrinju a meni samo za probu. još se treba ispeči pa da znam da li će valjati
< Poruku je uredio ZVRK -- 24.11.2010 8:57:20 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!