Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:37:53
|
|
|
|
ZVRK
|
meni je rekao da će mi platiti da me u salonu ''riješe''ali meni to bed tako da sam me zaprijetila da će imati podužu zabranu po porodu ako mi barem to malo ne pomogne.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:38:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ipak sam ja na kraju isla odvest T u vrtic jer mm uvik upadne neki zastanak zadnji tren Bome si brza onda. Ja sa svojim m ne mogu nikad ništa planirat, mobitel mu zvoni od jutra do sutra. ma inace ih ja vodim al kako mi je R bolestan onda se on zaleti sa posla al naravmo da javi zadnji tren da ne moze Sto ima sa sveki
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:44:53
|
|
|
|
ZVRK
|
ja opet jedem gotovoje ono šta sam zamislila. radila sam nešto kao rolada od tijersta za kruh i punila sa tunjevinom i kombinacijom sira+jaja i kis.vrhnja i mogu kaztati da je mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:48:13
|
|
|
|
osobno
|
Pepi moja, jutros je nema ni čut ni vidit, prikjučer smo imale mini rat(ne bi poslušala upute za gospu), pa se duri. Sva srića danas mm čuva dječake dok sam na faksu, pa je ni ne tribam. Zvrk, ja bi uz tebe postala debela prasica, samo me na grijeh tiraš.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:51:51
|
|
|
|
ZVRK
|
taj grijeh nije toliko loš a za dečke je trebalo biti punjenje sa pancetom a bez tunjevine
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:51:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
cure pozdravljam vas,idem nesto pametno raditi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:53:21
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga cure pozdravljam vas,idem nesto pametno raditi pametno, veliš?...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:55:12
|
|
|
|
ZVRK
|
papa pepi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 9:58:47
|
|
|
|
ZVRK
|
odo i ja da sređujem zvrkićev ormar jer bi trebalo napraviti mjesta još u njemuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 10:39:17
|
|
|
|
Fever
|
guten morgen imal' ko za kafuljak?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 10:43:59
|
|
|
|
ema55
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 10:45:52
|
|
|
|
ema55
|
jutro8dan) ne mogu sliku staviti
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 10:56:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Fever guten morgen imal' ko za kafuljak? izraz ti je svjetski Fever Evo stize i kafuljak
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 10:57:58
|
|
|
|
novamama
|
helou, evo i mene na srčeko kavicu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 10:58:03
|
|
|
|
Zvonki
|
Bok curke! Uh kako sam se naživcirala na ono jetmo o nevjeri Tek sada vidimo koliko sirotih žena živi u nesretnoj vezi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:00:06
|
|
|
|
mama mery
|
evo i mene jel ima jos kavice
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:01:15
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja nosim za sebe...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:02:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bok curke! Uh kako sam se naživcirala na ono jetmo o nevjeri Tek sada vidimo koliko sirotih žena živi u nesretnoj vezi Ah Zvonki, sta da ti kazem i mene je iznenadilo, ali da iznosim tamo misljenje necu, jer ocigledno sam savrsena i imam savrsenog muza a tamo je takvih ipak previse BOkic mery, kakve tebe misli jutros more? NM, kako princeza srednjevjekovna i mali vragolasti "Denis"???
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:06:32
|
|
|
|
mama mery
|
a joj cj neje samo jutros vec od ponedjeljaka kad sam cula to za tog decka jednostavno mi nije jasna sta se ljudima dogodi imao je sve novce osiguranu buducnost roditelje koji sve dopustaju.............. mozda bas zbog toga .......... uf
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:07:24
|
|
|
|
novamama
|
ma nemojte se sekirat oko nevjere cj, princeza je prava frajerica, evo igra se, a 'dennis the manice' se popiškio u tutu upravo, od uzbuđenja stao i bacili smo to u vodu, a onda je opet nastavio piškiti u gaće dan je prekrasan, upravo su se dečki vratili iz šetnje, a mi 'žene' kuhamo ručak
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:08:26
|
|
|
|
novamama
|
mmery, koji dečko što se dogodilo?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:10:21
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: novamama mmery, koji dečko što se dogodilo? ima tema samoubijstvo on je sin vlasnika sale za svatove gdje sam radila u kuhinji, a znam ga iz grada...............
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:11:37
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: novamama mmery, koji dečko što se dogodilo? ima tema samoubijstvo on je sin vlasnika sale za svatove gdje sam radila u kuhinji, a znam ga iz grada............... vidjela sam temu maloprije žao mi je....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:12:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
Mery onda ocigledno nije imao "sve" Nekada je manje vise, samo treba sto vise ljubavi za nas obicne smrtnike da bi bili sretni i sa malim... LJubavi je suvise malo. NM, cuj vi "zene" Sta kuhate? Ja nemam blage ideje Cekam da mi Zvrkic napise recept, pa mozda to budem pravila Disney se igra sa mackurinom jednom velikom kao i ona sama, prvo ju je skakiljala repom po nogama a ja sam morala da se smijem umjesto macke, sada obe njih je pokrila nucom i valjaju se po podu i nesto sapucu kao protiv mene, pa mi se Disney grozi facom i prijeti mackinom sapom Jesu li sva djeca takva ili samo moja Disney???onako malo sisnuti?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 11:14:09
|
|
|
|
novamama
|
kuhamo pileća jetrica i pire krumpir, nismo odavno
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!