|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B." Popis inventaruša"
24.11.2010 8:57:06   
pepeljuga
Evo Tiny oce biti dosta
user posted image

Juro annono ja se bas lipo naspavalauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 626
24.11.2010 9:00:46   
tiny
ne

mjenjam potpis....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 627
24.11.2010 9:00:50   
osobno
Nemam pojma zašto piše da sam odsutna.
Bit će sam toliko česta da se sustav zbuni kad dođem pa me ne pripozna.user posted image user posted image user posted image
Ja bi ka tribala jutros nešto ponavljat, imam popodne kolokvij, ali se tješim da su oba malca budna, pa ne mogu dok junior ne zaspe.
Mlada mama, tebi još malo do kraja, kako si?
Zvrk, uz nutellu bi tribali davat žlice. Ja neki dan kupila teglu u Mullera i do doma je već skoro pa nestala.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 628
24.11.2010 9:04:56   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: osobno

Zvrk, uz nutellu bi tribali davat žlice. Ja neki dan kupila teglu u Mullera i do doma je već skoro pa nestala.user posted image

i nije smetalo šta nema žliceuser posted image

tiny user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 629
24.11.2010 9:05:36   
danery
jutro cure user posted image
kako ste? vidim tu se nešto kratko i ljuto od ranog jutra drma user posted image
ja ću danas lijepo ćefiti sa našom graškicom,ide se njena bejb cijepiti,pa će doći do meneeeeeuser posted image user posted image user posted image
al će biti veselo ako se obje elene počnu derkiti user posted image user posted image ...ili će još jače biti ako obje ZASPU user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 630
24.11.2010 9:06:16   
pepeljuga
Osobno i sustave zbunjujesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tiny bice boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ne valja tugu ubijat u alkoholu pa ti vise ne damuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 631
24.11.2010 9:07:00   
pepeljuga
Jutro danery,bravo za druzenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 632
24.11.2010 9:08:18   
anonno17
kod nas hladno ali ne pada barem, N. sam evo išla spremiti ide kod sestrične dok ona ne ode u školu popodne malo na igru sad smo ja i P. sami, odmah mi prazno.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 633
24.11.2010 9:08:58   
osobno
Aha Danery, izdajice, ja dođem jednom u sto godina u birc, a ti se tamo ideš uživo družit...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

Neposredna veza do poruke: 634
24.11.2010 9:11:09   
osobno
Ženice moje, ja sam nekako u iščekivanju Božića, pa sam in the mood. A uz to danas nam je 5 godišnjica hodanja.user posted image
Mmm je bolje da mi nešto donese kad dođe s posla.
Jutro me na stolu dočekala ruža, i ja mirišem ka luda, i kontam nešto mi ne valja s nosom (u svakom pogledu) kad ono umjetna...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 635
24.11.2010 9:14:24   
mama mery
user posted image

evo dorcak za nas na djetiuser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 636
24.11.2010 9:14:51   
anonno17
sve čestitke osobno.user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 637
24.11.2010 9:14:57   
ZVRK

Ženice moje, ja sam nekako u iščekivanju Božića, pa sam in the mood. A uz to danas nam je 5 godišnjica hodanja.user posted image
Mmm je bolje da mi nešto donese kad dođe s posla.
Jutro me na stolu dočekala ruža, i ja mirišem ka luda, i kontam nešto mi ne valja s nosom (u svakom pogledu) kad ono umjetna...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   aaaaaaaaaaa plavuša jednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a šta ti spremaš za dragogaaaaaaaaaaaaaaaaa???

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 638
24.11.2010 9:15:54   
anonno17
i ja sam već sva u Božiću već sam stavila stoljnjake i advent user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 639
24.11.2010 9:16:17   
osobno
Naknada stiže u vidu razmjene dobara u naturi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 640
24.11.2010 9:16:26   
danery

Aha Danery, izdajice, ja dođem jednom u sto godina u birc, a ti se tamo ideš uživo družit...user posted image user posted image user posted image user posted image

ko? kaj? što? jel to netko nešto rekao? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eto popit ćemo i kofi i čaj i sok i papati čokoladu i svašta nešta i mislit ćemo na vas...ahaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 641
24.11.2010 9:17:47   
mama mery
i mene je poselo pucati to bozicno vrijeme
vec sam razmisljala da stavil lampice na hodnik ali mi mm rekao da sam pukla pa sam odustalauser posted image user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 642
24.11.2010 9:17:53   
anonno17
idem malo kuću dotjerati i maloga nahraniti pa se vrnem kasnije

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 643
24.11.2010 9:20:41   
ZVRK

Naknada stiže u vidu razmjene dobara u naturi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sa nutelom u ruciuser posted image

moj dragi se ne voli mazati a neželi niti meneuser posted image

danas ili sutra bi mi trebao napravit frizuricu dole a da li će uspijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja nemogu sama

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 644
24.11.2010 9:21:16   
ZVRK
anno nemoj puno čistiti jer će se opet isprljatiuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 645
24.11.2010 9:27:24   
osobno

IZVORNA PORUKA: ZVRK

sa nutelom u ruciuser posted image

moj dragi se ne voli mazati a neželi niti meneuser posted image

danas ili sutra bi mi trebao napravit frizuricu dole a da li će uspijetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja nemogu sama

Joj ja sam to radila sama jer ne virujem mm s britvicom u ruci.user posted image

A kako sam bila sva okrugla, to su bile komedije, smijala bi se sama sebi po 15 min u wc ka zadnji idiot.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 646
24.11.2010 9:29:15   
ZVRK
ja sam mu kupila onu gel/pjenu i on treba samo namazati kako želi ali njemu je to user posted image .i nakon 5minuta se obriše i opere

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 647
24.11.2010 9:34:21   
pepeljuga
Ipak sam ja na kraju isla odvest T u vrtic jer mm uvik upadne neki zastanak zadnji trenuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 648
24.11.2010 9:35:00   
osobno

IZVORNA PORUKA: ZVRK

ja sam mu kupila onu gel/pjenu i on treba samo namazati kako želi ali njemu je to user posted image .i nakon 5minuta se obriše i opere

user posted image
Njima je to jadnima trauma. Kad sam ja jednom svog razmišljala zamolit, pa mu rekla, on će meni na to "uh, pa onda mogu ić i rodit umisto tebe."user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 649
24.11.2010 9:35:58   
osobno

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ipak sam ja na kraju isla odvest T u vrtic jer mm uvik upadne neki zastanak zadnji trenuser posted image

Bome si brza onda.user posted image
Ja sa svojim m ne mogu nikad ništa planirat, mobitel mu zvoni od jutra do sutra.user posted image

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!