Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 16:01:44
|
|
|
|
Fever
|
U nas ćirnilo sunce i odma san ošla učinit điradu, po ure po ure JMMM Cvrle kako ti fino izgleda ovaj komad torte, kolača, šta god! ja san išla prije u Bušića al mi trudnoću vodi Markovina, on mi je puno draži i simpatičniji!! Cuba si ti tamo isto išla?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 16:02:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo i mene malo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 16:31:12
|
|
|
|
cuba
|
Nisam ni ja daleko Došla mi mama, donila ručak i sad guštam. Moram pohvaliti R koji je danas od mene krao orza i fažola za ručak
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 16:33:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
Obozavam kad sve napisem pa kad me izbaci Bravo za R Decki se igraju a ja gledam sto ima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 16:38:49
|
|
|
|
pikachu
|
Ja se polako odjavljujem... Pa-pa...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 16:39:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pika pa-pa,idem i ja malo napravit reda
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 20:23:23
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 20:28:45
|
|
|
|
Fever
|
Večer Cuba...si vidila, pitala san te za ginića?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 20:36:54
|
|
|
|
cuba
|
Ej Fever Evo sam tek sad vidila da si pitala...i prije trudnoće sam išla kod dr.Bušića i on mi je zbilja odličan tako da sam i trudnoću vodila kod njega. Na 3D/4D sam išla kod dr. Markovine koji je njam, njam
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 20:50:37
|
|
|
|
Fever
|
e ja se sprdala prije nego san mm upoznala a išla u Bušića i nisan vidila Markovinu, jooooj pa šta nisan išla u njega prije Šalu na stranu, kad san došla na pregled za trudnoću Markovina je bija slobodan i sestra me k njemu poslala i tamo san i ostala a naknadno san čula da Bušić i nije dobar kad je vođenje trudnoće u pitanju, u biti da je dosta nepažljiv neman pojma al isto smatram da je to indvidualno.... Nakon ovolikog brbljarenja zaključujem da je Markovina njami u potpunosti!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 21:13:47
|
|
|
|
cuba
|
A čuješ zbilja je svaka trudnoća kao i trudnica pa tako i ginekolog individualan... Da nisam zadovoljna sa dr. Bušićem sigurno nebi u njega ostala do kraja trudnoće. Na svakom pregledu je bio i više nego odličan, sve pretrage je obavljao uredno, na svako moje pitanje dao odgovor S druge strane moja prijateljica nije bila zadovoljna sa Markovinom...sve je stvar vlastite procjene, na temelju ili iskustva ili nečije preporuke... Koliko imaš još do kraja?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 21:22:11
|
|
|
|
Fever
|
Je je slažen se u potpunosti, meni je Bušić bio dobar, i Markovina mi je super, dapače strpljiv do bola, a nadan se da je sve pretrage procjenio kako triba....to je ova finalna nervoza ....a mi do termina još 34 dana, pregled nam za desetak dana....
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 21:33:38
|
|
|
|
cuba
|
Ja se za drugu trudnoću mislim prebaciti kod Markovine samo zato šta je zgodan , šala, šala... Znači sitno brojiš uživaj još misec dana u drobiću, slobodnom vremenu i spavanju kad god poželiš Ajde nadam se da ćemo se na idućem druženju i upoznati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 21:39:26
|
|
|
|
cuba
|
Ja se idem baciti pod tuš, ako nikog ne bude u birtiji kad se vratim odoh leći
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 21:44:36
|
|
|
|
minnie
|
večer. evo mene napokon nakon nekoliko dana
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 22:01:19
|
|
|
|
minnie
|
evo opetnitko neće s menom se družiti. mene nitko ne voli buuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 22:55:56
|
|
|
|
pticica
|
vecer ima li ko raspolozen za nocno druzenje?
< Poruku je uredio pticica -- 24.11.2010 22:56:23 >
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 23:00:33
|
|
|
|
leilany
|
červe bird...whats up?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 23:01:51
|
|
|
|
pticica
|
jedem smoki, jedva tipkam, zamazah pravo tastaturu sta ima kod tebe?? jucer mi brat kupio za D psica sveznalicu,obozava ga iako ga je odavno prepasla
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 24.11.2010 23:09:24
|
|
|
|
pticica
|
liliaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 0:16:30
|
|
|
|
pticica
|
vidim ja da se niko pojaviti nece, da ja zakljucam za veceras???
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 7:53:24
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 7:55:19
|
|
|
|
danery
|
jutro cuba kak si mi,što ima novo? kako R,kako tata?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 7:57:19
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro i od meneeeeeeeeeeee danas se trebalo čistiti aute prije kretanja. -3stušnja bilo u 7sati...... počelo je hladno vrijeme
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 25.11.2010 7:57:43
|
|
|
|
cuba
|
Jutro draga Evo može, guramo dan po dan...R se upravo igra sa plastičnim mobitelom, crvrči mi kraj glave , on je odlično, tata je isto super, govor se pomalo vraća i nije zapalio cigaretu već 2 tjedna Još uvijek čekamo mm-a da dođe kući... Nego kako ti, bejb??
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!