Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:05:19
|
|
|
|
mama mery
|
ma muka mi bila cijeli dan i vrtilo mi se u glavi i mi smo jucer kod mame isli traziti skafandere zvrk kako busica
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:08:31
|
|
|
|
ZVRK
|
mmery moja buša super.dobrica je -za sada-a kasnije će mi sve to ''naplatiti'' jedino nam je svima to išćekivanje.još mjesec dana. kako tvoji kikači?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:10:36
|
|
|
|
pakić
|
mm, meni tako zna biti prije nego dobijem stvari,
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:11:25
|
|
|
|
mama mery
|
a draga sve dođe na naplatu moji su dobro evo bas su doruckovali i idu se igrati malo jel zvrk dobro jel se veseli
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:13:14
|
|
|
|
mama mery
|
damice moja ja vas pozdravljam idem iznijeti smece i kod susjede na kavicu
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:15:39
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mama mery jel zvrk dobro jel se veseli jako mse veseli. stalno mazi i ljubi bušu toliko da meni to smeta. ujutro kada se probudi prvo kod nas u krevet,digne mi majcu i mazi bušu jer se onda pogura prema njemu i oni onda''šapću'' već sklapaju dogovor za kasnije
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:17:05
|
|
|
|
osobno
|
mama m-hvala na kavi, baš mi je trebala. već danima radim neku prezentaciju za jedan kolegij, (a kao, imam tim-moš mislit) pa sam luuuuda....
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:18:40
|
|
|
|
osobno
|
joj zvrk, to me podsjeća na moja dva dečka... Dok sam bila trudna, Luka bi se stalno prislanja zagrlit M., a ovaj se iznutra gura, i viruješ li da i dan danas tako rade.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:19:13
|
|
|
|
ZVRK
|
mm uživaj na kavici
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:19:29
|
|
|
|
cuba
|
Evo mene nazad. R mi je zaspao a i vani je toliko hladno i oblačno da nećemo nigdi. Čula sam se sa tatom, ma dosta je uplašen nadam se da će biti bolje. Ispalit ću više u ova 4 zida...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:21:48
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: osobno i viruješ li da i dan danas tako rade. to potvrđuje onu teoriju da bebe prepoznaju neke glasove/pokrete/muziku......i sl. baš jedva čekam kako će biti kada se rodi. za sada nudi stalnu pomoć unaprijed da če on davati bebi jesti i uzeti je u boravak da mama može spavati.... tako on ode vikendom gledati crtiće u boravak a ja ostanem još malo se izležavati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:22:24
|
|
|
|
osobno
|
Cuba Jel ti tata pije neke tablete za tlak da mu pomognu?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:23:46
|
|
|
|
cuba
|
Pije za tlak i puna dva tjedna mu je bio oko 200 a prekjučer je spao na 170 i mislili smo eto ga ide na bolje kad ono opet
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:23:55
|
|
|
|
osobno
|
Nama je razlika između njih 2,5 godine, ali je Luka stvarno sve super prihvatio, a sad kad malac hoda, nudi mu pomoć, drži ga za ručicu, ma stvarno iznenađujuće dobro.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:27:06
|
|
|
|
osobno
|
Ajoj, pa kako to tako oscilira? Nadam se da će mu bit bolje uskoro. A do prije dva miseca i meni je bilo pun k 4 zida.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:28:13
|
|
|
|
ZVRK
|
meni će biti 5i5godina razlike pa bi trebalo biti lakše objasniti neke stvari oko bebe a ......... uopće nije ljubomoran kada kupim nešto novo za bebu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:28:29
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ajoj, pa kako to tako oscilira? Nadam se da će mu bit bolje uskoro. Imao je blagi moždani prije 2 tjedna. Do tada nikad nije imao problema sa tlakom tj bar ga nije osjećao...nemam pojma.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:28:51
|
|
|
|
ZVRK
|
cuba a da se nije nešto naživcirao pa tlak opet skoćio?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:30:26
|
|
|
|
ZVRK
|
nemogu nači onu temu sa akcijama danas u plodinama cijeli dan 30%- na sve igračke
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:31:41
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK cuba a da se nije nešto naživcirao pa tlak opet skoćio? Ma ne virujem, sve ostalo štima, nema nikakvih problema. Baš je neko mirno razdoblje. Mislim da je tema pod razgovori o svemu i svačemu..
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:32:30
|
|
|
|
Anoniman
|
U Zg je šljivetina i miriše na snijeg. Da bar malo zapada za vikend. Cuba, nadam se da će se tlak spustiti iako nije dobro da tako oscilira poslije moždanog Kad stiže tm?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:34:24
|
|
|
|
cuba
|
A znam Kejt...ide danas popodne u svoje doktorice pa će valjda nešto više znati. Mm bi trebao doći idući petak...vidit ćemo i to. Trebao je i prošli četvrtak pa nije Mrzim kad mi se sto s_ranja skupi odjedamput. Kako si ti? Jesi lipo proslavila rođendan
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:34:55
|
|
|
|
ZVRK
|
a možda čuo doktore pa njemu ''''to nešto''''zasmetalo.... nadam se da će biti bolje a i vrijeme mu sigurno ne pomaže jutro kejt
< Poruku je uredio ZVRK -- 26.11.2010 9:35:13 >
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:37:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jutro cure,evo nas sa kontrole i napokon smo zdravi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:38:47
|
|
|
|
ciba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Jutro cure,evo nas sa kontrole i napokon smo zdravi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!