Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:39:44
|
|
|
|
ZVRK
|
da je sve sada ok.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:41:12
|
|
|
|
novamama
|
evo mene opet, cuba , nadam se da će sve biti ok!!! pepi, super vijesti, napokon
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:44:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
cuba nadam se da ce sve biti ok Ajme nemam pojma sto bi kuhala danas
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:47:53
|
|
|
|
cuba
|
Pepe jutro za Rokića
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:49:25
|
|
|
|
ZVRK
|
pozdrav od mene vrijeme je marendeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:49:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jesam, cuba. Ali fešte još nisu gotove. Sutra radim večeru za obitelj, a u ponedjeljak dolaze curke purke.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:50:33
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Jesam, cuba. Ali fešte još nisu gotove. Sutra radim večeru za obitelj, a u ponedjeljak dolaze curke purke. pa to je onda prava rođendanska proslava
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:52:00
|
|
|
|
anonno17
|
dobro jutro evo i mene bar nakratko
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:52:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
Kejt bravo za proslave
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:54:07
|
|
|
|
anonno17
|
kejt bravo za tebe što se toliko trudiš
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:54:19
|
|
|
|
cuba
|
Jutro anonno Kako tvoji mališani?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:55:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Annono kako mali psici Di su decki,jel slusaju
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:55:57
|
|
|
|
cuba
|
Pepe jesi smislila šta ćeš za ručak
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 9:58:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Pepe jesi smislila šta ćeš za ručak Ma nisam,stvarno mi nista brzo ne pada na pamet,mozda pastu sa tunjevinom
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:00:14
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme nemam pojma sto bi kuhala danas nešto sa UH sinoć sam napravila ono na meksički, mm oduševljen, ali nisam mu puno dala jer je ostalo rižota od ručka
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:00:59
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba Pepe jesi smislila šta ćeš za ručak Ma nisam,stvarno mi nista brzo ne pada na pamet,mozda pastu sa tunjevinom to sam ti i ja htjela reći, ali nemoj tunjevinu, sad si mislim, kako hoćeš
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:01:22
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba Pepe jesi smislila šta ćeš za ručak Ma nisam,stvarno mi nista brzo ne pada na pamet,mozda pastu sa tunjevinom ili Carbonaru
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:03:20
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: cuba Pepe jesi smislila šta ćeš za ručak Ma nisam,stvarno mi nista brzo ne pada na pamet,mozda pastu sa tunjevinom ili Carbonaru uglavnom nešto turbo kalorično pizzu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:03:58
|
|
|
|
pticica
|
jutro
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:05:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme poludim kad napisem kilometarski post a on mi napise sorry Da bolje carbonaru,malo sam pretjerala prosli tjedan sa tunjevinom dok nisam znala da sam trudna NM meni je ono meksicko super,jos kad kupim tortilje i slozim mali milion sastojaka,prste lizem
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:06:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jutro pticice,sto ima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:07:12
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme poludim kad napisem kilometarski post a on mi napise sorry Da bolje carbonaru,malo sam pretjerala prosli tjedan sa tunjevinom dok nisam znala da sam trudna NM meni je ono meksicko super,jos kad kupim tortilje i slozim mali milion sastojaka,prste lizem tortilje će malo pričekati za mene , ali mora biti super ...dodala sam malo kunšerve da se zacrveni, stvarno je bilo super a to za sorry je baš , kao da misli opet moram staviti na restart, baš frustrira...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:09:51
|
|
|
|
anonno17
|
psići su dobro još su na ciki pa ih ne diram previše samo ju hranim jel se neće dići pa mi jede iz ruke a i tako smo još više povezane. Hranim ju svaka tri sata kao pravu mamu dojilju, ha ha ! ja ću danas pileći paprikaš ako to tko voli mi obožavamo,nešta na juhu a i donna će to moći jesti.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:11:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
Onda lipo prvo namazes tortilju sa vrhnjem,stavis to meso sa povrcem,na to ribani sir,malo jednog umaka od pomidora,zelenu salatu i izribani kupus i zarolas,ajme sad mi sline cure Upravo sam povratila kavu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 10:12:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
Annono bravo za donu i psice samo ti nju mazi i pazi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!