|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B." Popis inventaruša"
30.11.2010 11:52:14   
CallamityJane
Od mene mozes dobiti samo kojeg pingvina user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2001
30.11.2010 11:54:15   
osobno

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Od mene mozes dobiti samo kojeg pingvina user posted image

Obzirom na to ste iste veličine, bojim se da vas ne bi zamijenila...user posted image user posted image user posted image
Nisi odgovorila na pp. Jesam dobro zapamtila da nema?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2002
30.11.2010 11:57:17   
CallamityJane
Ima sve! Dosta tebe i poklona, na kraju dijete mi nece htjeti da ide sa nama gore nego ce ostati kod tebe user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2003
30.11.2010 11:57:38   
osobno
Moj Matej se zamota u moju pašminu i sad se davi od smijeha.user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2004
30.11.2010 11:58:42   
osobno

IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Ima sve! Dosta tebe i poklona, na kraju dijete mi nece htjeti da ide sa nama gore nego ce ostati kod tebe user posted image

Ima sveznalicu?user posted image

Neposredna veza do poruke: 2005
30.11.2010 12:00:01   
leilany
osobno user posted image 4you,posto ova cj ima samo pingvine domauser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2006
30.11.2010 12:01:52   
osobno

IZVORNA PORUKA: leilany

osobno user posted image 4you,posto ova cj ima samo pingvine domauser posted image

user posted image user posted image user posted image
Gracias Lei. Da me bar NETKO nečim ponudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2007
30.11.2010 12:03:02   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

Moj Matej se zamota u moju pašminu i sad se davi od smijeha.user posted image user posted image user posted image
Kao prvo to nije tvoj Matej nego moj user posted image
I ima sve pod milim Bogom, sto god ti padne na pamet da joj doneses, ima sveeee, jesi cula???

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2008
30.11.2010 12:04:03   
osobno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ih, vištice jedna, znam da ima sve.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2009
30.11.2010 12:06:28   
CallamityJane
Ajoj jedva cekam da izgrlim svog smjeska maloga i da galamim na Luku zato sto gura Disney user posted image
Sinoc smo ja i mm pricali o M. je li mu se stucalo??? user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2010
30.11.2010 12:09:11   
osobno
Ma nemoj mi ništa govorit, rastu mu neki zubići(uopće ne mogu skontat koji, jer bali i gura ručice u usta stalno i ne da mi da vidim) nisam spavala cilu noć. A lip me dan danas čeka. Učit cilo popodne.user posted image

Neposredna veza do poruke: 2011
   [Obrisani korisnik]
30.11.2010 12:09:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 2012
30.11.2010 12:12:27   
anonno17
bok društvo kaj ima, cvrčak imaš pp!
ja sam u komi umorna i luda od brige, klinci mi bolesni oboje kuja isto ne znam što nas stiglo.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2013
30.11.2010 12:12:32   
osobno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
join the club. user posted image
Ionako smo samo vrtirepka i ja tu, znači nas dva pingvina-taman da nam digneš prosjek. Jesi viša od 160 cm?user posted image

Neposredna veza do poruke: 2014
30.11.2010 12:13:50   
osobno
Annono...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAd te krene, stvarno krene. Nadam se da ćete svi uskoro bit bolje. I psić također.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2015
30.11.2010 12:14:22   
CallamityJane
Ma znam za zubice i Disney je sinoc plakala i plakala, zbog ovih sestica sto joj izbijaju user posted image  Imamo naruceno kod stomatologa jer kaze dr. da nije normalno da joj izbijaju sada sestice, nema mjesta u celjusti za njih pa se bojimo krivljenja ostatka zubica user posted image
A da ti odgovorim sa teme da tamo ne idemo OT, ko to dolazi sada na babine???user posted image
Bokic Cvrle? Ima li snijega kod vas?
Ja se samo obucem i idemoooooo, kisa prestalaa user posted image

Neposredna veza do poruke: 2016
30.11.2010 12:17:16   
osobno
Ma jedni "prijatelji", ustvari rođaci od mm, (ako se sićaš, oni šta žive u ISTOJ kući, s druge strane...šta stalno daju dite bakama i didama otkad se rodilo...)
Izgleda da smo bili daleko, pa im nije bilo lako doć do sada..user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2017
30.11.2010 12:18:49   
CallamityJane
aasaa onda su bas daleko bili, shvatam ih ja.... Treba onollike stepenice preci user posted image
Nego anonno, sta je sa kujom? Jesu maleni psici ok?

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 2018
   [Obrisani korisnik]
30.11.2010 12:23:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 2019
30.11.2010 12:23:32   
pepeljuga
Pozdrav curke,evo i mene malo,rucam i tipkamuser posted image odnosno cekam da mi se ohladiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 2020
30.11.2010 12:25:16   
BUMBI
Pozdrav cure,evo i meneuser posted image
Ručala i malo sjela za komp

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2021
30.11.2010 12:25:39   
anonno17
ma peseki su dobro i ona izgleda dobro ali joj dlaka pada jako pa se brinem kaj joj fali, danas zovem vet, definitivno, još mi i to treba, Noa mi ima rota virus, a mali temp, i nos curi

nema ni kod nas snjiega.
kako tvoja curka?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 2022
30.11.2010 12:26:16   
novamama
pepi, nema te nešto u zadnje vrijemeuser posted image
kako ste svi skupa?

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2023
30.11.2010 12:26:59   
CallamityJane
Cure idem ja
Kisa je opet pocela ali sta je tu je user posted image
Cujemo se kada dodjemo papa

Neposredna veza do poruke: 2024
30.11.2010 12:27:50   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: novamama

pepi, nema te nešto u zadnje vrijemeuser posted image
kako ste svi skupa?

Ma tu sam al citam,neda mi se pisatuser posted image user posted image user posted image
Uvatilo me spavanje pa sad posli rucka malo odspavam i navece idem ranijeuser posted image
Sto tm vec ide ca,on je to misec bio doma ili

Pozdrav i drugimauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!