Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 11:52:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
Od mene mozes dobiti samo kojeg pingvina
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 11:54:15
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Od mene mozes dobiti samo kojeg pingvina Obzirom na to ste iste veličine, bojim se da vas ne bi zamijenila... Nisi odgovorila na pp. Jesam dobro zapamtila da nema?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 11:57:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ima sve! Dosta tebe i poklona, na kraju dijete mi nece htjeti da ide sa nama gore nego ce ostati kod tebe
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 11:57:38
|
|
|
|
osobno
|
Moj Matej se zamota u moju pašminu i sad se davi od smijeha.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 11:58:42
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Ima sve! Dosta tebe i poklona, na kraju dijete mi nece htjeti da ide sa nama gore nego ce ostati kod tebe Ima sveznalicu?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:00:01
|
|
|
|
leilany
|
osobno 4you,posto ova cj ima samo pingvine doma
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:01:52
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: leilany osobno 4you,posto ova cj ima samo pingvine doma Gracias Lei. Da me bar NETKO nečim ponudi.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:03:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: osobno Moj Matej se zamota u moju pašminu i sad se davi od smijeha. Kao prvo to nije tvoj Matej nego moj I ima sve pod milim Bogom, sto god ti padne na pamet da joj doneses, ima sveeee, jesi cula???
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:04:03
|
|
|
|
osobno
|
ih, vištice jedna, znam da ima sve.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:06:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ajoj jedva cekam da izgrlim svog smjeska maloga i da galamim na Luku zato sto gura Disney Sinoc smo ja i mm pricali o M. je li mu se stucalo???
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:09:11
|
|
|
|
osobno
|
Ma nemoj mi ništa govorit, rastu mu neki zubići(uopće ne mogu skontat koji, jer bali i gura ručice u usta stalno i ne da mi da vidim) nisam spavala cilu noć. A lip me dan danas čeka. Učit cilo popodne.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.11.2010 12:09:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:12:27
|
|
|
|
anonno17
|
bok društvo kaj ima, cvrčak imaš pp! ja sam u komi umorna i luda od brige, klinci mi bolesni oboje kuja isto ne znam što nas stiglo.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:12:32
|
|
|
|
osobno
|
join the club. Ionako smo samo vrtirepka i ja tu, znači nas dva pingvina-taman da nam digneš prosjek. Jesi viša od 160 cm?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:13:50
|
|
|
|
osobno
|
Annono... KAd te krene, stvarno krene. Nadam se da ćete svi uskoro bit bolje. I psić također.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:14:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ma znam za zubice i Disney je sinoc plakala i plakala, zbog ovih sestica sto joj izbijaju Imamo naruceno kod stomatologa jer kaze dr. da nije normalno da joj izbijaju sada sestice, nema mjesta u celjusti za njih pa se bojimo krivljenja ostatka zubica A da ti odgovorim sa teme da tamo ne idemo OT, ko to dolazi sada na babine??? Bokic Cvrle? Ima li snijega kod vas? Ja se samo obucem i idemoooooo, kisa prestalaa
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:17:16
|
|
|
|
osobno
|
Ma jedni "prijatelji", ustvari rođaci od mm, (ako se sićaš, oni šta žive u ISTOJ kući, s druge strane...šta stalno daju dite bakama i didama otkad se rodilo...) Izgleda da smo bili daleko, pa im nije bilo lako doć do sada..
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:18:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
aasaa onda su bas daleko bili, shvatam ih ja.... Treba onollike stepenice preci Nego anonno, sta je sa kujom? Jesu maleni psici ok?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.11.2010 12:23:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:23:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
Pozdrav curke,evo i mene malo,rucam i tipkam odnosno cekam da mi se ohladi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:25:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Pozdrav cure,evo i mene Ručala i malo sjela za komp
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:25:39
|
|
|
|
anonno17
|
ma peseki su dobro i ona izgleda dobro ali joj dlaka pada jako pa se brinem kaj joj fali, danas zovem vet, definitivno, još mi i to treba, Noa mi ima rota virus, a mali temp, i nos curi nema ni kod nas snjiega. kako tvoja curka?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:26:16
|
|
|
|
novamama
|
pepi, nema te nešto u zadnje vrijeme kako ste svi skupa?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:26:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
Cure idem ja Kisa je opet pocela ali sta je tu je Cujemo se kada dodjemo papa
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 30.11.2010 12:27:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama pepi, nema te nešto u zadnje vrijeme kako ste svi skupa? Ma tu sam al citam,neda mi se pisat Uvatilo me spavanje pa sad posli rucka malo odspavam i navece idem ranije Sto tm vec ide ca,on je to misec bio doma ili Pozdrav i drugima
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!