Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:04:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany prvo drugo ;kaj se on nafuril kaj si ti lee poslala istu poruku 2 puta....ak sam dobro skuzila ovo kaj si napisala Ma nisam poslala istu poruku nego se zahvalila joj za nesto sto mi je poslala i sve to poslala svim 20 osoba
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.12.2010 20:10:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:13:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
Cvrle taman mi ti trebas, evo otvoricu novu temu i molim te daj svoj doprinos, tj. muzev
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:16:45
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Ma nisam poslala istu poruku nego se zahvalila joj za nesto sto mi je poslala i sve to poslala svim 20 osoba ma ti si luda ko batina ojla cvrle
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:21:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
Cvrle jesi vidjela temu?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.12.2010 20:27:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:50:06
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Dobro vece cure Cuba je li stigao dragi? Je li prepoznao R tatu? Je li se obradovao? MOgu misliti kod vas sada atmosfere u kuci Dragi stigao R ga je prepoznao, stalno viče tata, tata, tata Trčao je po kući, pravio se važan, pokazivao taji igračke, ma presladak je bio. A baš sam se mislila kako će izgledati taj susret i hoće li se bojati (ko i prošli put). Međutim toliko je dobro prošlo da sam prezadovoljna. Čekam mm-a da donese jumbo pizzu (zato sam trenutno sa vama ) I da ko za vraga stigla ništa od kronci-kronci
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:51:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
hahahahaha cuba tako je i meni to jutro kada je on trebao doci, meni stigla i Bas smo sretnice
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:53:11
|
|
|
|
cuba
|
Ma jel da jadne čekamo mjesecima i onda čekaj još koji dan
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:56:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja vas dosla samo pozdraviti,glava me boli cili dan i ful se lose osjecam pa mi se sve cini da cu odma u krevet
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:57:34
|
|
|
|
cuba
|
Ej Pepe Nisan te srela par dana...a šta je? Jel to nekakva bol vezana uz trudnoću ili samo glavobolja?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 20:59:40
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja vas dosla samo pozdraviti,glava me boli cili dan i ful se lose osjecam pa mi se sve cini da cu odma u krevet pepe aj u krpe i odmaraj
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:00:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej cuba tu sam ja al citam nemam volje pisat previse sam uspavana Ma mislim da je vezano uz trudnocu jer mi je zadnja dva dana stalno muka,sad sam dusu ispovracala <znaci stigao tm al vidim stigla i
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:01:55
|
|
|
|
cuba
|
Kad ideš na pregled?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:02:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer cure Cuba vidim tm je stigao ,a i R je uživao A vidim i još nešta stiglo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:05:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Kad ideš na pregled? U utorak ujutro,nikako docekat Lei da znas da cu to i napravit,vise spavam zadnjih dana nego sve skupa zadnjih par godina Bumbi vece
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:05:45
|
|
|
|
cuba
|
Večer Bumbi Da, da danas je stiglo sve...i muž i pokloni i vještica al dobro... Kako si mi ti? Jel mi zet spava? Tvoj se stalno budi...maloprije sam mu dala antibiotik, opet kapala nosić i čistila sa pumpicom al baš ga muči dosta...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:08:31
|
|
|
|
Anoniman
|
večer. Pozdravljam vas kratko pa se idem družit s mužem Cuba, super za mužića. Moram se pohvaliti da je i moj kupio JP G parfem Madame za moj roćkas! Zar je R. na antibiotiku? To sam propustila.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:09:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Pepe vidim ti opet umorna,ajde ti onda lijepo u krpe i naspavaj se I tvoj zet spava R je sigurno uzbuđen sad kad mu je tatica došao,a još i puno poklona donio Kada je sad fešta za rođendan?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:11:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
Sad vas stvarno napustam Laka vam noc
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:12:22
|
|
|
|
cuba
|
Kejt večer Ma da, već 2 dana ima temperaturu, nosić začepljen a jutros je i povratio. Vodila sam ga u pedijatrice, ima upalu oba uha . Dobio je antibiotik, kapi za nosić. U utorak idemo kod pedice na kontrolu. Znači mužeki nam imaju sličan ukus Bumbi, R je oduševljen sa tajom, toliko se popodne pravio važan da je to bilo presmiješno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:14:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Nadam se da će brzo ozdraviti. Ma sigurno hoće sad kad je tatek doma. A ne znam jel oni imaju sličan ukus ili mi? Al bitno da smo dobile parfem.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:14:50
|
|
|
|
BUMBI
|
Pepe laku noć Kejt večer i tebi,pustite vi muževe,jel se vama sviđaju ti parfemi? A mišić mali,kako je on bio sretan što mu je tata došao
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:18:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
Evo me nazad, isla staviti Disney na spavanje Ima li se sta piti ovde?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:19:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Cj Ja bi rado stavila,ali ja nemogu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!