Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:19:09
|
|
|
|
cuba
|
Meni je parfem odličan to je bilo iznenađenje, uopće se nisam tome nadala.. Pepe LN, lipo se naspavaj
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:19:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Onda super
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:20:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma super je. Mislim da su rijetke žene kojima se ne sviđa. Idem se ja družit s mužem. Sad će navy cis pa idem gledati Čujemo se, curke!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:21:55
|
|
|
|
cuba
|
Evo stigao mm sa pizzom party time Cure LN vam želim, pišemo se...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:25:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
Uf i meni se sada jede pizza Ja gledam sta ima za ove zekane, bas sam se zagrijala za njih
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:27:27
|
|
|
|
BUMBI
|
Kejt i Cuba uživajte CJ šta tebe sad pati?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:29:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
Otvorila sam temu Bumbi, hocemo da kupimo zekana joj za Bozic, pa se raspitujem koliko su zapravo adekvatni ljubimci MM je vise za macku, a meni je nekako zekan zapeo za oko, pa se sad bas dvoumim, cini mi se da bi sa zekanom vise energije potrosila jer bi mogli skupa da skakucu
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:31:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Vidjel sam sada temu,ja ti nemam ništa pametnog za reći,nadam se da ćete se uspjeti dogovoriti
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:34:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
A nadam se A opet ako bi i macku, onda imas dilemu , koju pasminu Uf bas tezak zadatak, nisam znala da bi biranje ljubimca mogle donijeti toliko pitanja Imate li vi kucnog ljubimca?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:36:19
|
|
|
|
BUMBI
|
Mi imamo samo ribice,D je alrgičan na dlake psa,pa zato nemamo,a ni ja baš nisam neki ljubitelj
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:38:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ja obozavam zivotinje, samo imati kucnog ljubimca je poprilicno nezahvalno kada si podstanar
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 21:47:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem i ja se izvaliti pred tv
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:10:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
Uf ja se zacitala o zekama, ima toliko stiva da valjda stignem sve prouciti do Bozica
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.12.2010 22:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:28:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
aaa ispisem roman i onda se zeznem Znas cvrle grozna si Istina ne znam puno o zivotinjama ali sam i dalje puna ljubavi za njih Nekako mi se zekani cine egzoticniji i toliko toga sam naisla o njima da su mi jos vise zapeli za oko, nego prije i Mm je za macu kakvu, tako da mi se cini da cemo odvesti Disney u pet shop i pustiti da sama bira, a posto vise voli macke cini mi se da znam ko ce na kraju imati zadovoljstinu Sada dok sam surfala vidjela sam puno oglasa za udomljavanje , ali mm nije za to, kaze da nam tako mogu svasta podvaliti
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.12.2010 22:31:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:37:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
hahahaha cerekam se na sav glas Kao sto ti napisah takav suzivot je moguc samo izmedju tvojih ukucana A mislim da mm misli da nam nece podvaliti kakvo bolesno mace, zarazeno i slicno. Mada po meni mislim da vise pati od onog muskog ega kada vec necemo uzeti kuce da mu bar macka bude kakve vrhunske pasmine da pohadja vojnu skoli i da je vrhunski dresirana i slicno Muski ego
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:41:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
Cvrle a kako mozes napraviti papire napustenom macetu???? Znam za psa prije nekoliko godina si morao imati svu dokumentaciju odakle potice, ko mu je mati , otac. Kako to ide kod maca?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:44:05
|
|
|
|
Ninaa
|
Ajme cali umrla sam od smijeha, ja ne volim mačke ali glasam za mačku ak već mogu i ak ne može pas. Ja bi izabrala tigrasto mače ko ono iz reklame. Mi nemamo mačku jel ih baš ne volim i ipak živimo na selu pa ih ne bi u kuću tak da imam susjedove za malo pomaziti. MOja velika ljubav su psi i jednog dana kad budem imala više vremena imali budemo zlatnog retrivera sa dugom zlatnom dlakom i s papirima i maziti ću ga i paziti. Sad imamo Freda i to je ljubav da se ne može opisati, isto smo ga udomili kad je doluta i veli mm da on to zna i da nas zato još više voli. A i svi ljudi koje znam da su imali zeca su im uginuli. Mi ih hranimo zbog hrane i osjetljivi su ful treba s njima paziti, smeta im hladnoća, vrućina, propuh i sl.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:47:15
|
|
|
|
keka25
|
pozdrav cure!sta radite?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:48:05
|
|
|
|
Ninaa
|
ja gledam kosti i jednim okom tipkam čekam mm da dođe s posla, naporan neki tjedan. kako ste vi?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:48:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
I meni je neispunjena zelja dugodlaki zlatni retriver Kada sam bila trudna na putu do mog ginekologa je bila jedna kuca gdje su u dvoristi drzali jednog takvog ljepotana i svaki put smo morali stati i ja bih sa njim dugo pricala, imao je tada tumor pa su ga par puta operirali, ne znam sta se na kraju desilo sa njim jer smo se odselili ali bi svaki put kada ga vidim popravio dan zbog raznoraznih losih dijagnoza ... Jednoga dana kada budem imala svoju kuci i vrt, kupicu ga sebi
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:51:03
|
|
|
|
Ninaa
|
Mada i za njih vele da imaju specifičan miris, susjed mi ima nekog retrivera ali je dosta svjetle dlake skoro bijel, ja bi onak baš zlatnoga. Mm ga je skoro kupio kad smo se ženili za poklon ali ga je svekrva odgovorila da kud će mi sad još i pas dok se malo ne naviknemo svi na suživot i bolje da nije kaj bi s njim. Meni je taj pas prekrasan i kad ga vidim ja se raspametnim, ma volim ja pse ali neki su mi posebno lijepi.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:55:02
|
|
|
|
keka25
|
mi smo super,proslavili prvi rodendan.sad odmaramo,odnosno ja odmaram jel je danas cijeli dan bila neka nervozna..za poludit
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 1.12.2010 22:55:36
|
|
|
|
novamama
|
ne bih se štel mešat, zato vas samo lijepo pozdravljam i brzinski napuštam i glasam za mačku
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!