Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:36:02
|
|
|
|
pticica
|
ne, nije bilo odgovarajuci broj zainteresovane djece pa su prestali s plesom ide na kreativnu radionicu, to je vise zanima od plesa
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:38:35
|
|
|
|
pticica
|
sad sam se na jednoj od tema sudarila sa cvrckom, samo nek ne svrati u birc, ni sama ne moze zamisliti koje batine ce dobiti
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:41:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pticica ne, nije bilo odgovarajuci broj zainteresovane djece pa su prestali s plesom ide na kreativnu radionicu, to je vise zanima od plesa A sta tamo zapravo rade`?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:42:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pticica sad sam se na jednoj od tema sudarila sa cvrckom, samo nek ne svrati u birc, ni sama ne moze zamisliti koje batine ce dobiti Kako mislis sudarila i cime je to mislis istuci
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:43:12
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pticica ne, nije bilo odgovarajuci broj zainteresovane djece pa su prestali s plesom ide na kreativnu radionicu, to je vise zanima od plesa A sta tamo zapravo rade`? crtaju, boje, rade s plastelinom, vodenim, prave neke male predstavice gdje svi ucestvuju, itd.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:44:15
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pticica sad sam se na jednoj od tema sudarila sa cvrckom, samo nek ne svrati u birc, ni sama ne moze zamisliti koje batine ce dobiti Kako mislis sudarila i cime je to mislis istuci cuj kako mislim, ja na temu, i pafff u cvrcka
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:50:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pticica ne, nije bilo odgovarajuci broj zainteresovane djece pa su prestali s plesom ide na kreativnu radionicu, to je vise zanima od plesa A sta tamo zapravo rade`? crtaju, boje, rade s plastelinom, vodenim, prave neke male predstavice gdje svi ucestvuju, itd. To mi zvuci super ma kako si se sudarila u cvrcka i dalje ne vezem Mislim da mi je vrijeme za spavanje? Kada ti obicno lijezes? ili si ti neka nocna ptica, sova?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:52:58
|
|
|
|
pticica
|
zavisi kako kad, uglavnom od 23 do 01, malo jos citam neki casopis i spavanje
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:56:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ja idem, jos malo knjiga i taman cu da zacorim kao beba Laku noc pticice,slatko snivaj i nemoj da mi bijes cvrleta
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 0:58:25
|
|
|
|
pticica
|
zasluzila je, sto se mora , mora se ln i tebi, idem i ja
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 1:00:00
|
|
|
|
pticica
|
cipelice su premedene sad gledah u tvom albumu
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:18:59
|
|
|
|
mama mery
|
jutro cure jel ima koga
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:20:24
|
|
|
|
mama mery
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:23:53
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jutro kak si ? mi se nakon duugo vremena naspavali
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:26:00
|
|
|
|
LUNA000
|
Dobro jutro svima!!! Nama su se sinoć obojica uvalila u krevet...ne da se nisam naspavala...već me sve kosti bole...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:26:04
|
|
|
|
mama mery
|
za vas mi nismo ali smo dobro e ja sam ti nocas imala cudan san sanjala sam da sam rodila malog Marka bio je tako mali i medeni
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:27:03
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: LUNA000 Dobro jutro svima!!! Nama su se sinoć obojica uvalila u krevet...ne da se nisam naspavala...već me sve kosti bole... jutro luna to je kod nas standard cesto nam se uvale u krevet pa mm i ja spavamo na daskama od kreveta
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:28:31
|
|
|
|
pincirotvajler
|
marka malog? aaaa kaj znači to kad sanjaš? luna jutro
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:29:37
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:30:16
|
|
|
|
cuba
|
Jutro cure Ja sam tu samo kratko, cilo jutro ćemo biti u akciji pa da vam se malo javim..
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:30:44
|
|
|
|
mama mery
|
pa uglavnom je dobro sve ali tako sam ga cisto vidjela imao je okice tamno plave o bio mi na prsima dok su posteljicu vadili joj nakon sna ja bi malog marka
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:31:00
|
|
|
|
LUNA000
|
kažem ja mužu sinoć...sljedeći put kad se uvale kod nas u krevet...ja dovlačim još jedan madrac u njihovu sobu ( već imamo jedan pomoćni na podu..na kojem se igraju) i vodim te sa sobom (mm) u njihovu sobu spavati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:31:27
|
|
|
|
mama mery
|
jutro cuba sta ima kod vas?
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 2.12.2010 8:32:56
|
|
|
|
cuba
|
Jučer popodne stigao mm pa sam happy napokon a i R isto tako. Odmah sam živnula šta se kaže
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!