ELENA35
|
IZVORNA PORUKA: tiny sinoc mia nikako da zaspe,a pola 12 je.ja i dragi otisli u krevet,a ona svako malo "mama,pokrij me, mama,zedna sam, mama ne mogu zaspati itd."i tako ja i mm se poceli maziti ,i mi usred akcije ,kad dere se M iz sveg glasa" STA SE VI TAMO VALJATE !!" mi se odvalili od smijeha,a ona i dalje galami iz svoje sobe na nas i place sto se mi njoj smijemo e to je bio tragikomicni keks,ja se nisam mogla savladati od smijeha,bas sam san svakog muskarca i sto je jos najbolje da ce ona to sad prepricavati svima kako su se mama i tata valjali i ona nije mogla zaspati,ajme meni. ,genijalna je. I nama se dogodilo skoro isto,djeca spavaju,veliki u svojim sobama,maleni u kindačima,napokon mir,čuje se samo tiho hrkanje ..i ajmo ja i MM iskoristiti situaciju,nakon skoro mjesec dana,jer uvijek je netko budan,ili smo mi preumorni..I usred akcije Sara počne plakati,pa joj dam čaja,taman opet nastavimo,ona traži krpicu,pa bi opet nastavili,ona opet plače,smeta joj poplun..i tako smo izgubili volju za nastavak ..žao mi još i neiskorištenog kondoma koji je skoro neupotrijebljen bačen ..I mislim da ćemo opet duuuugo čekati priliku za sex,ako nam bebači dozvole .. Već par dana slušam kako Jan govori "abiga"..i svi pokušavamo odgonetnuti šta bi to značilo,jer bilo nam je čudno da bude neka psovka jer ne psujemo pred djecom..I jučer kod ručka opet Jan nešto ljut i viče "abiga,abiga" i tako smo zaključili da je to ipak "jebiga" ,i još nam nije jasno od kud mu to,jer nije sa nikim osim sa nama,a stariji braco i seka također ne psuju ...ali eto,svašta