|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 20:04:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 751
   RE: Najbolje "provale" naših mališana!
19.1.2011 15:03:16   
BabyKate
da izvučem nešto iz "arhive"...
Sanjin - 21 mjesec:
gladi me po licu i napipa prišt (ah, pms)
Sanjin: to je neki pupak! user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 752
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 22:16:46   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BabyKate)
  Neposredna veza do poruke: 753
21.1.2011 23:48:16   
malizia
IZVORNA PORUKA: elinamama

Jakov leži na stomaku i slini 100 na sat po zvečkama...utrči Eli, zastane, zamisli se pa me pita:
" Mama, zašto Jakov curi!?!?"
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , predobro ahahaha, zašto curi, user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 754
22.1.2011 8:19:33   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 755
23.1.2011 9:47:38   
osobno
Neku večer gledamo utakmicu, i počela himna, veli mm: "Vidi kako su to pravi Hrvati, svi se dižu..."
Po ure kasnije, Luka se kupa, i odjednom me zove "Mama! Mama!!!!"
Ja dotrčim, a on će meni :"Vidi mama, pišo mi je pravi Hrvat..."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 756
23.1.2011 9:49:18   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme majko....ja ovo zbog tvojih klinaca čita,imaju mi najjače provale user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 757
23.1.2011 9:53:48   
osobno
A šta da velim...zna dite šta je nacionalni ponos.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 758
23.1.2011 9:55:18   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: osobno

Neku večer gledamo utakmicu, i počela himna, veli mm: "Vidi kako su to pravi Hrvati, svi se dižu..."
Ja dotrčim, a on će meni :"Vidi mama, pišo mi je pravi Hrvat..."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neka on bude ponosan na svog''hrvata''user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 759
23.1.2011 12:52:12   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 760
23.1.2011 13:22:01   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj Luka je svjetski.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 761
23.1.2011 14:35:14   
Gianna
IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajme majko....ja ovo zbog tvojih klinaca čita,imaju mi najjače provale user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sebi ne mogu doći!!! Tebi s njima nikad nije dosadno!!!!!!!!!!!!!!!

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 762
23.1.2011 14:40:24   
troubled
Luka je car!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 763
23.1.2011 15:27:22   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 764
23.1.2011 16:11:53   
anuska08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luka je živa provala!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 765
   [Brisano sporočilo]
23.1.2011 21:03:54   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 766
9.2.2011 17:42:13   
osobno
Sinoć se vraćamo od kuma, Luka: "tata, je li ono mjesec?"
T. :"Je, sine."
L. :" A tko ga je onda ugrizao?..."
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 9.2.2011 17:47:14 >

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 767
9.2.2011 17:51:34   
Točkica28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image carina

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 768
9.2.2011 19:26:51   
Puli
današnji biseri
večeramo jaja na oko a c.komentira

danas ćemo jaje na oko a sutra ćemo jaje na ustauser posted image

c. obavila veliku nuždu na wc i zove me :

mama ,mama pljusnuo je velki slon u wcuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 769
9.2.2011 21:47:03   
BUMBI

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 770
10.2.2011 8:28:28   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 771
13.2.2011 10:30:41   
Nika 24052006
Vozimo se u autu i Nika kaže da je žedna,ja joj velim,nemamo više vode u autu,sad smo za 5 min kod kuće,pa ćeš piti.A ona će meni,pa daj mi onda svoje krvi,ionako si jučer rekla da ti pijem krv na slamkuuser posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 772
13.2.2011 10:31:35   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 773
13.2.2011 10:48:08   
jelenna

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 774
13.2.2011 12:36:00   
BUMBI
Vozimo se u autu i Nika kaže da je žedna,ja joj velim,nemamo više vode u autu,sad smo za 5 min kod kuće,pa ćeš piti.A ona će meni,pa daj mi onda svoje krvi,ionako si jučer rekla da ti pijem krv na slamku

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu jelenna)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!