|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolje "provale" naših mališana!
8.12.2010 16:11:17   
Krky
"Mama, hoćeš li nam kupiti..."
"Ne, ne mogu...nemam novaca."
"Možeš si novce kupiti na bankomatu!"

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 701
8.12.2010 16:50:55   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 702
8.12.2010 18:31:49   
zozo1
IZVORNA PORUKA: Krky

"Mama, hoćeš li nam kupiti..."
"Ne, ne mogu...nemam novaca."
"Možeš si novce kupiti na bankomatu!"

Tak i moj malac veli pa kak nemaš novca pa ima ih na bankomatu user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 703
8.12.2010 19:01:34   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 704
15.12.2010 17:45:24   
osobno
Ja: "Luka srećo, u subotu kitimo jelkicu, pa ćemo, kao i lani pisat Djedu pismo! Lani si tražio bananko, kinder jaje i brata..."
Luka:" Ne, ne ne!!! Ne želim više bratova!..dosta mi je jedan. Želim samo bananko!"

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 705
15.12.2010 21:17:21   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 706
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 20:20:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 707
22.12.2010 20:57:59   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 708
22.12.2010 21:56:27   
troubled
čim Magda vidi da smo uzeli aspirator za usisavač - panika!
ne Gagi sisati nos, ne Gagi sisati nos!!!! Saku može, Saku teeba!
(dok franku usisavamo nos) - dobo je, dobo je Sako! nemoj plakati!
(kad završimo) Bajo Sako!!! user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 709
22.12.2010 21:58:14   
BUMBI

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 710
23.12.2010 0:17:37   
osobno
U nedilju u nas par ljudi na večeri, i Luka odjednom "MORAM NA WC!"
MM trči za njim, obavi lipo šta ima, mm osta u wc-u a Luka ulazi sav sretan i veli svima za stolom:
"Kakio sam VEEEELIKO nono!!!"
Propadoh u zemlju od sramote...user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 711
   [Brisano sporočilo]
23.12.2010 16:45:14   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 712
23.12.2010 17:21:57   
pincirotvajler

Neposredna veza do poruke: 713
23.12.2010 19:36:30   
Anoniman
Ručak. Jedemo juhu. Inače je uvijek Kata prije tražila mrkvu a Eli ne, sad najednom obratno. Kata neće mrkve, Elica hoće. Dam joj mrkve u tanjur, a ona "pouči" Katu: "Znaš, Kato, mrkva ti ide u oči!" user posted image

Drugom zgodom... dolazim ja u kuhinju i kažem (više onak sama sebi): "Ich habe durst" (žedna sam) a Eli se zdere na mene: "TO SU TI ŠTAMPANA SLOVA!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 714
   [Brisano sporočilo]
23.12.2010 22:16:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 715
24.12.2010 14:04:38   
tiny
sinoc mia nikako da zaspe,a pola 12 je.ja i dragi otisli u krevet,a ona svako malo "mama,pokrij me, mama,zedna sam, mama ne mogu zaspati itd."i tako ja i mm se poceli maziti user posted image ,i mi usred akcije user posted image ,kad dere se M iz sveg glasa" STA SE VI TAMO VALJATE !!" mi se odvalili od smijeha,a ona i dalje galami iz svoje sobe na nas i place sto se mi njoj smijemo user posted image user posted image user posted image e to je bio tragikomicni keks,ja se nisam mogla savladati od smijeha,bas sam san svakog muskarcauser posted image i sto je jos najbolje da ce ona to sad prepricavati svima kako su se mama i tata valjali i ona nije mogla zaspati,ajme meni.user posted image

< Poruku je uredio tiny -- 24.12.2010 14:06:10 >

mjenjam potpis....

Neposredna veza do poruke: 716
24.12.2010 14:06:53   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 717
   [Brisano sporočilo]
24.12.2010 16:07:15   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiny)
  Neposredna veza do poruke: 718
24.12.2010 18:15:18   
Nika 24052006
Ines voli da joj pjevam kad je cendrava,to ju nekako umiri(iako ne znam na koji nčin ju to umiruje,jer ja zaista kreštim kad pjevamuser posted image ),a Nika pita,mama,zašto mi moramo seki ispunjavati glazbene željeuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 719
24.12.2010 22:44:59   
Puli
c.dosadilo biti za stolom za vrijeme večere kod none večeras na badnjak
pošaljem ju u noninu sobu da se igra
a ona se vraća u kuhinju i viče mama netko je došao dođi vidi
uzme me za ruku i vodi u noninu sobu
ja komentiram pa vidiš da nema nikoga
a ona mi pokazuje na tv
i kaže ima ima stara baba je došla
a kad ono kosorica drži govoranciju na tv-uuser posted image user posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 720
24.12.2010 22:47:52   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 721
25.12.2010 14:57:55   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 722
27.12.2010 13:28:55   
Krky
Zove moja mališanka (16,5 godišnja) danas oglas za udomljavanje mačkice...dečki se ganjaju oko nje i vrište...i sad žena kaže kako bi ona macu dala u dobre ruke itd. i da "koliko ona ima djece jer...znate...kakva su - djeca". Moja jedinica se počela opravdavat kak ona nema djecu: "Hmmm...daaaa...ma neee...ja sam im sestra,a imam i braću...dva blizanca i starijeg i mlađeg...i mamu i tatu....i tako...pazimo jedni na druge!". E tak je kad zoveš mačju socijalnu službu!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 723
27.12.2010 13:46:27   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: tiny

sinoc mia nikako da zaspe,a pola 12 je.ja i dragi otisli u krevet,a ona svako malo "mama,pokrij me, mama,zedna sam, mama ne mogu zaspati itd."i tako ja i mm se poceli maziti user posted image ,i mi usred akcije user posted image ,kad dere se M iz sveg glasa" STA SE VI TAMO VALJATE !!" mi se odvalili od smijeha,a ona i dalje galami iz svoje sobe na nas i place sto se mi njoj smijemo user posted image user posted image user posted image e to je bio tragikomicni keks,ja se nisam mogla savladati od smijeha,bas sam san svakog muskarcauser posted image i sto je jos najbolje da ce ona to sad prepricavati svima kako su se mama i tata valjali i ona nije mogla zaspati,ajme meni.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,genijalna je.
I nama se dogodilo skoro isto,djeca spavaju,veliki u svojim sobama,maleni u kindačima,napokon mir,čuje se samo tiho hrkanjeuser posted image ..i ajmo ja i MM iskoristiti situaciju,nakon skoro mjesec dana,jer uvijek je netko budan,ili smo mi preumorni..I usred akcije Sara počne plakati,pa joj dam čaja,taman opet nastavimo,ona traži krpicu,pa bi opet nastavili,ona opet plače,smeta joj poplun..i tako smo izgubili volju za nastavakuser posted image user posted image ..žao mi još i neiskorištenog kondoma koji je skoro neupotrijebljen bačenuser posted image user posted image ..I mislim da ćemo opet duuuugo čekati priliku za sex,ako nam bebači dozvoleuser posted image user posted image ..

Već par dana slušam kako Jan govori "abiga"..i svi pokušavamo odgonetnuti šta bi to značilo,jer bilo nam je čudno da bude neka psovka jer ne psujemo pred djecom..I jučer kod ručka opet Jan nešto ljut i viče "abiga,abiga" i tako smo zaključili da je to ipak "jebiga"user posted image ,i još nam nije jasno od kud mu to,jer nije sa nikim osim sa nama,a stariji braco i seka također ne psujuuser posted image ...ali eto,svaštauser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 724
31.12.2010 17:08:13   
Anoniman
danas pričamo mm i ja nešto o Italiji, pa o tome kako bi ja išla u jedno mjesto u Francuskoj, a Elly pita: "Tata, jesi ti bio u Mjenjačkoj?" user posted image user posted image user posted image user posted image  (kad se nisam udavila coca-colom od smijeha!) a na to Paulina, koja je navodno "skužila foru", pita: "A koje tu ide č, tvrdo ili mekano?"
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
  Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!