Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 15.2.2011 14:19:39
|
|
|
|
osobno
|
Jučer jurim za Matejem po kući amo tamo jer se penje svugdi, i u jednom trenu (onako poluluda) počnem pričat : " A moj Matej šta ti je danas? Ovaj mali će me izludit..." A Luka stoji i gleda nas, pa dođe do mene i kaže "Mama, ne znam šta bi ti reka...pa izludi i ti njega.."
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 9:01:18
|
|
|
|
osobno
|
Suzana je moja prijateljica, jedna ljepuškasta plavuša. Luka je baš voli. Sinoć ga pita zaova "Je li ti mene voliš?" Luka:"Ne." Ona:"a koga voliš, Kristinu?" Luka"Ne. Volim Suzanu. U njoj sam uživao..." Pretpostavljam da je htio reć da je s njom uživao.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 9:02:51
|
|
|
|
danery
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 9:08:01
|
|
|
|
cuba
|
zna mali šta je htio reći
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 10:24:10
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 10:27:44
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: osobno Suzana je moja prijateljica, jedna ljepuškasta plavuša. Luka je baš voli. Sinoć ga pita zaova "Je li ti mene voliš?" Luka:"Ne." Ona:"a koga voliš, Kristinu?" Luka"Ne. Volim Suzanu. U njoj sam uživao..." Pretpostavljam da je htio reć da je s njom uživao.
< Poruku je uredio nemammaste -- 16.2.2011 10:28:18 >
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 10:28:26
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 11:03:54
|
|
|
|
DEA
|
šetamo ja i moj stariji. po našem malom mistu----ispred nas neka gospođa s unukom.....i potredfilo da idu baš kud smo i mi namjerili.mama,di idu ova teta i seka?pooprilično glasno pita moj junior-ja kažem ne znam.....pa se to ponovi 5-6-7 puta,mali uporan,ja kažem,ne znam zlato,nisam ih pitala....a,on će-pa pitaj ih,nemoj se sramiti...........
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 11:35:11
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.2.2011 12:54:58
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.3.2011 9:08:16
|
|
|
|
Krky
|
Jučer promatra moje malo dvogodišnje čudo - sedamnaestogodišnju sestru kako se šminka: "Seka, ta ladiš?" (Šta radiš?) "Šminkam se!" "Hmm...minkas...Bljak!"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.3.2011 15:40:01
|
|
|
|
Krky
|
Razgovaram ja danas sa svojim malim, najmanjim 2-godišnjakom i "podučavam" ga o domaćim životinjama. Tko se kako glasa i tko šta daje. Ja: "Kako ide koka" Noa: "Ko-ko-koo" Ja: Da, koka daje jaja. A kako ide krava?" Noa: "Muuu!" Ja: "Aha...a ko daje mlijeko?" Noa: "Mama!!!"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.3.2011 15:56:13
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.3.2011 15:58:36
|
|
|
|
Wukovarka
|
Zakon je Nego...mogli bi mi na kavicu već jednom?
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.3.2011 16:29:00
|
|
|
|
Zlato mamino
|
IZVORNA PORUKA: Krky Razgovaram ja danas sa svojim malim, najmanjim 2-godišnjakom i "podučavam" ga o domaćim životinjama. Tko se kako glasa i tko šta daje. Ja: "Kako ide koka" Noa: "Ko-ko-koo" Ja: Da, koka daje jaja. A kako ide krava?" Noa: "Muuu!" Ja: "Aha...a ko daje mlijeko?" Noa: "Mama!!!"
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2011 20:43:49
|
|
|
|
osobno
|
Veli meni Luka prije tjedan dana (taman u vrime dok je počinjala utakmica Lige prvaka) "Mama, ja imam ideju!" "Da, a koju?" "Ja ću jest kokice i pit pivo, a ti spremi igračke...."
< Poruku je uredio osobno -- 23.3.2011 20:44:08 >
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2011 20:45:14
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2011 20:54:21
|
|
|
|
pticica
|
vozimo se u autu s mojim tatom, posli kod mojih i prolazimo pored osnovne skole, u koju sam ja isla i sad D kaze deda, ja cu ovdje u skolu ici i kod tebe cu dolaziti prije skole, na to tata kaze eh super, dodji ti i poslije skole do mene, a D ma ne mogu, moram jos naci momka i udati se
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2011 22:13:26
|
|
|
|
natalijax
|
u nedjelju moja sestra donjela da probamo domaču čajnu kobasicu,i jede moja nečaka tu kobasu i kaže ona a zašt se to zove čajna jel se ona jede uz čaj
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.3.2011 22:53:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 22.5.2011 20:25:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Kata: "Mama, kad si se ti rodila onda te tata rodio? Mama ti si se smanjila?"
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 22.5.2011 20:43:43
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: osobno Veli meni Luka prije tjedan dana (taman u vrime dok je počinjala utakmica Lige prvaka) "Mama, ja imam ideju!" "Da, a koju?" "Ja ću jest kokice i pit pivo, a ti spremi igračke...."
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 22.5.2011 22:24:34
|
|
|
|
Zvonki
|
Moja dvogodišnjakinja poslije ručka koji nije ni pipnula: - Dosta sam jela, sita sam. Daj mi sad keksa, od njega nisam sita - Mama, mama,gdje je moj crtež koji sam OSOBNO nacrtala
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 5.6.2011 13:53:01
|
|
|
|
Anoniman
|
danas na tv-u Elena gleda reklamu za Corega ono ljepilo za protezu, bakica govori kak joj je neugodno kad joj hrana zapne za zube a moja Eli ko iz topa: "To bi meni trebalo, mama kupi mi tu koregu!"
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 5.6.2011 16:15:01
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!