Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 16.12.2010 15:07:27
|
|
|
|
Točkica28
|
pa pošalji i ti njega ladno
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 8:07:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Tužim se na samu sbe jer sam jutros vikala na D što nije htio ići u vrtić i htio je da ja budem s njim Tamo mi se isto rasplakao,baš mi ga je bilo žao,glupa sammm Teta mi je rekla da onda još nije spreman da ostane na ručku. Samo se nadam da će u ponedjeljak biti sve ok i da nećemo imati problema
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 8:10:25
|
|
|
|
danery
|
bumbi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 8:31:35
|
|
|
|
pakić
|
Bumbi... svima se dogodi. Zaboraviti će on to čim mu daš jednu veliku pusu
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 10:35:14
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 12:52:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Samo da kažem da je sve dobro prošlo,brzo se smirio,ali ga je kasnije jedan prijatelj ugrizao za nogu ...pa je jako plakao,ali prošlo je mama donjela kinder jaje i jako ga zagrila i oprostio mi što sam vikala
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 13:36:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 13:39:08
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 13:52:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 14:02:42
|
|
|
|
cuba
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 14:03:40
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 14:11:35
|
|
|
|
danery
|
danas mi je dan d... em bejb urla,kmeka,cvili,dreči,neće spavat,grebenja se i s rukavicama,i sad je na 10 min zaspala,ja sjela sa punim tanjurom klopat dok se ne probudi i kad je dreknula,dok sam se ustajala srušim tanjur na onu vražju deku od merina... dobit ću pošizitis danas...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 14:16:20
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 14:18:54
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj draga, eto nek te utješi da smo svi imali takve dane Držim fige da se ne ponovi ovakav dan D ~~~~~~~~~ ~~~~~~~
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.12.2010 16:26:33
|
|
|
|
maja
|
e danči moja, hoće to tako nekada
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2010 16:39:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.1.2011 13:22:23
|
|
|
|
natalijax
|
sad sam ljuta,da se tresem,cjelu noć strepim,sto put uspavljujem malog,presvlačim od proljeva,da bi jadničak vuko me za ruku do sobe,stavlja rukicu da mu se nana,jedva ga uspavam i mulasti susjed počne cjepat drva i upali motorku,i naravno napila i nacjepa jednu košaru,tipično ciganski,kad sam izletila iz sobe rekla sam mužu idi van jer ak ja izađem pa mu hebem sve ciganske rode,bit če svašta,Ja neznam on to namjerno radi samo da ga netko isp,,,di da bi dobio odstetu,fuj gade mi se ti smrdljivci
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.1.2011 13:25:25
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: natalijax sad sam ljuta,da se tresem,cjelu noć strepim,sto put uspavljujem malog,presvlačim od proljeva,da bi jadničak vuko me za ruku do sobe,stavlja rukicu da mu se nana,jedva ga uspavam i mulasti susjed počne cjepat drva i upali motorku,i naravno napila i nacjepa jednu košaru,tipično ciganski,kad sam izletila iz sobe rekla sam mužu idi van jer ak ja izađem pa mu hebem sve ciganske rode,bit če svašta,Ja neznam on to namjerno radi samo da ga netko isp,,,di da bi dobio odstetu,fuj gade mi se ti smrdljivci A miš mali, samo ima proljev il je bubani? Moja imala sada 5 dana proljev bez ikakvih drugih simptoma-osim trpanja opet prstiju u usta, idu joj opet zubi...samo neznam di će više stati ima već 16 komada.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.1.2011 13:56:07
|
|
|
|
natalijax
|
ma zubi mu idu,još vjerovatno je i viroza ,
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.1.2011 22:10:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Neznam na koga se tužim,al eto da kažem: Potrošili smo Singular i danas odem kod pedijatrice da mi napiše recept za novu kutiju i odem ja u jednu ljekarnu i kaže nema ga,ajd odobro kažem ja idem do druge jer mi treba danas..i tako ja u još 4 ljekarne i nigdje nema,da bi mi na kraju rekli da imaju neki "defekt2 i da ga neće biti do kraja 2 mj Poludila sam bila,a njemu treba lijek...jači ne smije jer je od 6 godina.Na kraju mi je ta u ljekarni zvala dalje i uspjela naći zadnju kutiju u drugoj ljekarni(dosta dalekO)ali eto uspjela sam otići i uzeti
|
|
RE: Ringerajina tužionica 3.1.2011 22:12:13
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.1.2011 11:41:52
|
|
|
|
pticica
|
tuzim se na sve i svakoga.................sta je ovo narodu, da li je citav svijet poludio, ima li iko osjecaja, razumijevanja, grrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.1.2011 12:05:54
|
|
|
|
ZVRK
|
ptićice
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.1.2011 13:06:51
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 13.1.2011 15:54:57
|
|
|
|
cuba
|
pticice, nadam se da ćeš već sutra biti bolje volje
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!