|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
29.11.2010 23:04:48   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

Ja se tužim na svoj izbor prijatelja.
Stvarno sam idiot koji ide uvik pomoć drugima pa sam na.ebe.user posted image
Pored ovakih "prijatelja" -šta će mi neprijatelji?

Mila pa sta je sad bilo user posted image
Je li to ono isto o cemu smo pricale neki dan, ako je to batali to draga, osvestice se ona nadam se kada ne bude prekasno user posted image
Dodji ti meni na jedan kapucino sa kakvim likercicem pa da te Kike malo gnjavi i cupa, odmah ce ti se srce da izleci user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1851
29.11.2010 23:06:07   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1852
7.12.2010 15:25:30   
tina0310
ljuta sam ka pasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maloprije ulazi svekar i kaže daj mi malog da ga malo pronosam,ja mu uvik dam,prošvljaju malo po kući par min i to je to,ali sad je gospodin(natuškala ga svekrivauser posted image ),dala mu ja malog kad on meni kaže odošmo mi kod bake,pa-pa mamauser posted image   ma možete vi taj bezobrazluk zamislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bome će me čut večeras svi...pa neide to baš tako...nebi da je mali vrića krumpira pa ga nosi kako kome pašeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je prestrašno,ovakvo ponašanje,ka da sam ja susjeda a ne mate malomuser posted image
     a odlazak se odužija....user posted image

< Poruku je uredio tina0310 -- 7.12.2010 15:39:23 >

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1853
7.12.2010 16:32:34   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 1854
7.12.2010 16:36:37   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1855
7.12.2010 16:53:08   
katy mama
tina nadam se da si bolje i da te bjes malo prosao

citala sam malo o tvojim problemima sa svekrvom,ali po meni sad bas nisi u pravu!ljutis se,nerviras a po meni to nije strasno sto ga je odnio(koliko sam skontala zivite u istoj  kuci),pa nije ga stavio u auto i odvezo tu je,mozes u svakom trenu otic po svoje dijete ili vidjet jel sve ok(a baba i dido su mu)

ja bi bila sretna da moj dodje i odnese malca,bar ispred zgrade

nemoj se ljutit molim te user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1856
   [Obrisani korisnik]
7.12.2010 16:58:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu katy mama)
  Neposredna veza do poruke: 1857
7.12.2010 17:06:05   
ZVRK
i ja tražim da me se pita bilo šta u vezi mog djeteta tako da ja ti dajem za pravo tina da dižeš nos.
i moji user posted image user posted image  su pored mene pa tražim objašnjenje što,tko,kuda i slična pitanja

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1858
7.12.2010 17:43:19   
anonno17
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1859
7.12.2010 18:43:34   
Točkica28
ne kužim te, da mi netko uzme dijete i krene prema vratima s rječima papa, ja bih pitala kamo ide i ako me to smeta bi već nekaj rekla. a ne da samo kuhaš u sebi
izrazi se ženo!

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1860
8.12.2010 14:15:53   
leilany
ja se zalim na poštara-novi je pa ne kuzi valjda kaj sam mu neki dan rekla,a rekla sam mu ovako,moju postu,i postu moje bake neka stavlja u MOJ sanducic a ne bakin....a postu od moje strine neka daje njoj a ne mojoj baki....jel to tak tesko za zapamtit...
i sad cujem ga da ide,i nebudi lijena ja na prozor,kad evo njega nosi on svu postu mojoj baki,a ona ko kakav narednik otvorila vrata ,provirila s nosom i gleda ko je doso...a jeboteeeee..sad sam luda ko batinauser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1861
8.12.2010 14:20:49   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1862
8.12.2010 14:29:46   
Ninaa
Lei kaj bi se tvoja baka mogla natjecati s danerinom babomuser posted image . Ja sam umorna i ništ mi se neda i tužim se na šogi jel je postala nemoguća. Koliko je bolesna toliko ništa neće, sve ostavlja za sobom, i mogla bi samo čistiti za njom da ništ drugo ni ne radim, a sad radim svaki dan, kad dođem doma kuham i mrtva sam umorna još mi samo treba da stalno čistim i pospremam. Prozore sam oprala prošli tjedan i ona ih je sve zapackala dok je gledala van, luda sam ko puška a ima ih 8 u komadu.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 1863
8.12.2010 14:33:47   
leilany
ma volim ju ja najvise na svijetu...i ak se neko naradio u svom zivotu ona se naradila i to teske fizicke poslove,od jutra do sutra je hrmbala...al brate sad pod stare dane je uzasnauser posted image gora je od Kire 100xuser posted image

a ninaauser posted image user posted image
sorry na pitanju,al ak se smije znati sta je sogorici?

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1864
8.12.2010 14:34:41   
CallamityJane
Joj Nina mrzim takve situacije kada ljudi ne znaju pospremiti za sobom...Ja poludim na to user posted image
Kako nesto da bude cisto ako ti neces umivaonik iza sebe pocistiti a ne ostaviti iza sebe dlake, packe i vodu svuda, isto tako solju, ves se slozi kada se stavi u korpu i trista drugih stvari...
A prozore perem svaki drugi dan, sreca pa ih nemam puno user posted image
Ocitaj joj bukvicu Nina, dosta ti je jedno dijete....nadam se da je bar muz ti pedantan...moj bas i nije user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1865
8.12.2010 14:39:37   
Ninaa
Ma žao mi je vikati na nju kad je bolesna danas sam poludila tak sam se izvikala da mi je poslije bilo žao. Od ponedjeljka sam svaki dan na poslu kolegica više nebude radila, nebude me po cijele dane i onda kad dođem mrtva umorna doma još da i čistim za njima. U sub. ju je sestra postrojila a danas ja mislim da će se srediti. Ima ona takvih perioda ali ful mi je svega dosta, nije baš tak bolesna da ne može za sobom pospremiti, gluposti može napraviti i voditi brigu o onom kaj netreba. ja sam na rubu, imam temperaturu i ko mene pita jel ja to sve mogu ili ne. MM je ok jel je živio 15 godina pa posprema za sobom, ne baš pedantno ko ja ali barem se trudi. A im imamo hrpu prozora pogotovo te kaj su kao po hodniku i luda sam na njih svako malo se smažu,ali baš da ih treba s prstima zatapkati ne treba.

Neposredna veza do poruke: 1866
8.12.2010 14:40:08   
danery
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Lei kaj bi se tvoja baka mogla natjecati s danerinom babomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image dobra ti ova,ninaa user posted image user posted image
a za šogi...user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1867
8.12.2010 14:45:06   
Ninaa
Hvala daneri, nekad kad mi se svega skupi onda mi je pun kufer svega, znam da je bolesna i da joj nije lako ali nije ni meni. Zbog nje kuham svaki dan, mi se ionak najedemo na poslu, mala u vrtiću, a onda ona ni ne pospremi za sobom tanjur kad se najede i suđe već se to sve zasuši na stolu dok dođem. padne mi mrak na oči nekad, a da ne govorim o podovima i wc nekad. Ufffffffffff

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1868
8.12.2010 14:55:42   
CallamityJane
Moras to NIna dovesti u red, cim vidis da popusta a ti opet joj bukvar ocitaj samo na fino ako budes imala zivaca...Znam ja sta znaci zivjeti sa takvom osobom, to je gore nego bebu da imas...Zivci su ti stalno na potezanju, i za sve moras govoriti kako sta...Grozan i nezahvalan posao user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1869
9.12.2010 13:55:59   
.dada.
Danas su mi živci totalno tankiuser posted image .Imam glupi putni krevetić BUBU koji sam htjela sklopiti jer samo smeta i naaaaravno da se neda nikako sklopiti a pošto ja imam duge nokte nekako sam povukla i pukne mi nokat i to onak skrozuser posted image .Boli ko sam vrag,curi mi krv,flasteri ne dolaze u obzir,Mateo svako malo cendra kad nešto ne može dohvatiti ili mu je dosadno,ja sam sada ko bez glave ali sreća u nesreći pa je u pitanju prst na lijevoj ruci.Užas!user posted image user posted image user posted image user posted image

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

Neposredna veza do poruke: 1870
9.12.2010 13:58:23   
pincirotvajler

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 1871
9.12.2010 14:29:40   
anonno17
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 1872
16.12.2010 14:12:39   
natalijax
tužim se na svog muža,zato što zna bit bezobrazan sa svojim psovkama,i kad mu prigovorim onda me pošalje u rodni krajuser posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1873
16.12.2010 14:23:21   
leilany
nato,tavom po glavi...
ja nikom ne ostajem duzna...al mm mi jos nikad nije opsovao mater......

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 1874
16.12.2010 14:27:19   
Marta j
Joj nato vrati i ti njemu..
Moj to jos nije uradio al da uuradi nebi lijepo prosao..

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!