|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
26.1.2011 8:33:06   
cuba
Trčkara po dnevnom boravku, još ga drži navijačko ludilouser posted image  to ga je mm naučio da viče oooo-oooo. A ja s njim umirem od smijauser posted image

Jutro ostatku ekipeuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1376
26.1.2011 8:35:37   
Ira_
Jutro cure!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1377
26.1.2011 8:36:03   
gljiva
IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image cuba user posted image user posted image user posted image
ooo,pa i gljiva tuuuuuuuuu user posted image user posted image woohooooo,vraća se ekipa,vidim i cj je navratila user posted image user posted image user posted image user posted image
šta radi r?

Škicnem vas ja tu i tamo da budem malo u toku.

Imate lijepu hranilicuuser posted image , naša je takva al plava i prezadovoljna sam s njom .
Već se 4,5 god koristi i kao nova je.

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1378
26.1.2011 8:40:01   
cuba
Irice, jesi sve pripremila za malu curkuuser posted image  

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 1379
26.1.2011 8:42:07   
danery
ma daj,eto viš,znamo mi što valja user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam isto htjela plavu,al mm ne biiiiiiiiiiiiiii,pa ajd user posted image
glavno da nam koristi,meni je stvarno super sa tom hrpom opcija,a i povoljnije smo ju našli nego onu prvu....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 1380
26.1.2011 8:42:31   
danery
ira jutro,kak si? user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1381
26.1.2011 8:42:42   
mariola
Jutro ikica,gljiva,cuba,ira, danery. user posted image
Nadam se da nisam nikoga preskočila.
Ikice šta je u Zd snijeg?
Nema ga kod nas niti malo niti je padao.
Gljiva pa jesi živa? KAko su dečki? Svrati nam češćeuser posted image
Cuba, ira, danery kako ste mi vi? Šta je novoga?
Cuba i mog T je tata naučio navijati, digne obe ruke u zrak i viče jeeeeeeeeeeuser posted image

< Poruku je uredio mariola -- 26.1.2011 8:43:50 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 1382
26.1.2011 8:44:01   
Ira_
a tako  tako, već sat i pol sam na netu i ništa mi se ne da!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1383
26.1.2011 8:48:01   
danery
mariola,user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image za skijanje,ajme pkočih se na viziju kak to izgleda s rukama u zraku i JEEEEEEEEEEE user posted image user posted image
ja ok,samo mi jučer digla baba tlak na 1000000....sreća pa me nije bilo kod kuće kad je došla mm grintat kako nam mala stalno na podu,da ju treba nosit,postavit da stoji,zašto već ne jede koješta,i hrpu toga....user posted image user posted image
a kad joj je on rekao da jel došla vidjet user posted image ili kvocat,našla se uvrijeđena,digla nos i rasplakala se jer nikad nije držala malu...
maaaaaaaaah.....mislim daće uskoro biti svega jer mi polako sve kuha,al kad prekipi,letit će vragovi van iz mene user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1384
26.1.2011 8:49:05   
danery
IZVORNA PORUKA: Ira_

a tako  tako, već sat i pol sam na netu i ništa mi se ne da!

user posted image user posted image user posted image nije loše,uopće nije loše user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 1385
26.1.2011 8:50:21   
cuba
IZVORNA PORUKA: mariola

Cuba i mog T je tata naučio navijati, digne obe ruke u zrak i viče jeeeeeeeeeeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  ah ti naši muški. Sve me strah šta će ga iduće naučiti s obzirom da je uskoro 100-ta obljetnica postojanja Hajduka. Sprema se velika fešta u St. Biće će mi R naučiti reći Hajdukuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1386
26.1.2011 8:51:49   
danery
ahhahahhahahah lude mene,ja umjesto navijanje čitam skijanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al opet mi smiješno kad zamislim TAJ prizor user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1387
26.1.2011 8:53:08   
gljiva
Curke pozdrav, I se budi, a gori, pa moramo skidat temperaturu.
pa pa

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1388
26.1.2011 8:53:22   
Ira_
Danery tebi stvarno nije lako s babom!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1389
26.1.2011 8:54:03   
danery
cuba to ti je još super kad ga uči navijati,kaže meni mm ajd ako se pojavi natječaj odi ti raditi,veća ti je plaća....a ja ću biti doma sa bejb...
ja ono user posted image a šta ćeš ti s njom raditi? a on...pa ima šarafa,čekića,treba dvorište prezidati,auto nešto šteka,i to bi mogli malo prekopati....user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1390
26.1.2011 8:56:07   
danery
gljiva baj,ozdravite brzo user posted image
ira,baba ko baba....em dosadna,em prepametna sa svojih 78....user posted image
ne kažem da ne zna neke stvari,al jbt,nije sad '55. kad je ona rodila pa da meni popuje kako dijete od 4.-og mjeseca treba sjediti i jesti batak user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1391
26.1.2011 8:59:31   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

cuba to ti je još super kad ga uči navijati,kaže meni mm ajd ako se pojavi natječaj odi ti raditi,veća ti je plaća....a ja ću biti doma sa bejb...
ja ono user posted image a šta ćeš ti s njom raditi? a on...pa ima šarafa,čekića,treba dvorište prezidati,auto nešto šteka,i to bi mogli malo prekopati....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  to i mm jedva čeka sa R. Jučer mi kaže da ne može dočekati da napuni 2-3godine pa da se njih dvojica odu provozati na Vespiuser posted image , popravljati auto...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1392
26.1.2011 9:05:05   
Ira_
Danery, šta batak, ma već s 2 mjeseca koljenicu u ruke user posted image !
Ja hvala Bogu nemam tih problema, osim što moja mama kada je E kod njih, sve joj usitni kao daje beba. Ona se boji, baš super, dijete mi neće nikada nauči žvakati. I koliko god ja prigovarala, đabe!
Cuba, zato sam ja svoju Vespicu i prodala. A da E ima mehaničarske krvi u sebi ( nasljedila od djede )to već naveliko pokazuje.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1393
26.1.2011 9:08:16   
danery
pa baš user posted image neki dan kuhala je kelj i pita kad ćeš mala jesti kelja? a ja ono user posted image kad joj ja skuham user posted image
trebala sam reći tko je vidio kelj prije graha sa slaninom i kilom zaprške user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 1394
26.1.2011 9:18:10   
mariola
Vidim ja cure da su nam muževi istiuser posted image  Ni moj ne može dočekati kad će T bar dvi godine pa da njih dvojica idu sami po tim "muškim" zabavamauser posted image
A što se tiče skijanja čitam ja i ne vjerujem koja si ti vještica i kako znaš da je T naučio navijati kad smo gledali kako Ivica skijauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1395
26.1.2011 9:20:21   
danery
hihihihihiihihi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joooooj šuti...jučer mm presnimava neke maškareajme jesam se kočila od smijeha....odoh u staklariju,nisam dugo bila user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1396
26.1.2011 9:25:24   
mariola
Ajme mogu mislit, Odoh i ja za tobom u staklariju da se malo nasmijemuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1397
26.1.2011 9:44:27   
cuba
Cure ja vas pomalo napuštam, idem se spremiti moram na biro jutros.
Mah-mah svima...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1398
26.1.2011 11:21:37   
mamino zlateko
jel ima koga????

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1399
26.1.2011 13:06:56   
pepeljuga
Jel ima nekogauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!