|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kontracepcija, ankete, tenzije
26.1.2011 11:53:59   
Mishek
zakaj je grijeh ako žena onanira? Pa ona samim time ne rasipa sjeme. user posted image

A za ostalo - ne bakćem se u tuđi izbor kontracepcije, kao niti u tuđu vjeru. Sve dok se to ne tiče mene osobno, nemam potrebu se miješati.
Mi koristimo kondome, prije sam pila pilule i bilo mi je ok. U Crkvu nejdemo niti se molimo.

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 101
26.1.2011 11:57:27   
drugasrecica
IZVORNA PORUKA: Mishek

zakaj je grijeh ako žena onanira? Pa ona samim time ne rasipa sjeme. user posted image

user posted image

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 102
26.1.2011 11:58:49   
Indy
IZVORNA PORUKA: cuba

Ah...ako ćemo slijediti Božja pravila i pridržavati se svega što nam Crkva nalaže onda prvo nebi trebali imati odnose prije braka. Kao drugo, nikakvu ali apsolutno nikakvu zaštitu nebi trebali koristiti. U to se ubraja i računanje plodnih i neplodnih dana kao i to da muškarac kako su cure pisale "ne prosipa svoje sjeme".

ja i mm smo išli na predbračni tečaj u crkvu, među ostalim predavali su nam i o seksu, rekli su da je prirodna metoda zaštite od trudnoće ( računanje plodnih i neplodnih dana) jedina dozvoljena.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 103
26.1.2011 12:35:13   
lelo

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Mislim stvarno kaj sve ovdje nisam pročitala. Kao prvo vjera je osobna stvar svakoga od nas i tak bi se trebali i ponašati.Mene osobno se ne tiče kakvu netko od vas koristi kontracepciju i zbog kojeg razloga to je stvar svake od nas i njenog partnera i da li vjeruje ili ne vjeruje u Boga.  Jednostavno ne razumijem ovakav nivo komunikacije gdje stalno netko nekoga napada i proziva i spušta mu između redaka. Neki vjeruju, neki ne vjeruju, a za svoje grijehe će svatko od nas odgovarati jednog dana. Kao osoba koja vjeruje i ide u crkvu, moram reći da sam već tri godine u braku iz ljubavi i seksam se čisto iz užitka pa ako ću zbog toga gorjeti u paklu neka. Koristim maybe baby i one dane kad je opasno kondom. Ispovjedila sam to već puno puta kod različitih svećenika i nijedan mi nije rekao da ću gorjeti u paklu. Moj svećenik koji nas osobno pozna je rekao da on kao osoba koja je zaređena ne može govoriti iz kože u kojoj nije,ali da je u braku bitna ljubav,razumijevanje i poštvanje među supružnicima, a i da je bolje malo pripaziti pa i na takav način nego imati djecu koju ne želiš i biti zbog toga ogorčen na cijeli svijet i na njih.Svaki put sad dobila odrješenje od grijeha tak da očito nije to tako strašno kako su neki od vas napisali. Mislim da je daleko važnije BITI ČOVJEK U OVOM LUDOM SVIJETU, i truditi se biti pošten i pravedan.Toliko od mene

Ninaa potpuno se slažem sa tobom.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 104
26.1.2011 12:53:00   
mala pcelica
zakaj je grijeh ako žena onanira? Pa ona samim time ne rasipa sjeme. 

user posted image user posted image user posted image

ispada da je i neoplodjena jajna stanica ubojstvo,ako je i druser posted image anje ubojstvo po vjerskoj osnovi

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 105
26.1.2011 13:01:21   
mišica 666
zakaj je grijeh ako žena onanira? Pa ona samim time ne rasipa sjeme. user posted image

zabranjeni su puteni užici osim kad se provode u cilju proširenja obitelji user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 106
26.1.2011 14:10:27   
osobno
A ljudi moji na šta je doša ovaj svit.....user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 107
26.1.2011 14:44:16   
natalijax
ma ovdje fali netko,jedva čekam našeg cinikauser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 108
26.1.2011 14:48:12   
maja
po svemu tome ispada da sam se trebala seksati samo dva puta u životuuser posted image
A šta kad muškarac i žena idu ciljano na proširenje obitelji, a ne uspjeva im iz prve?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 109
26.1.2011 20:42:55   
zg_cinik
skroz ste me zbunili...user posted image

kontracepcija ne - sex da...
ili
kontracepcija ne - sex ne...
ili
kontracepcija da - sex da...

kak napravit klince...user posted image user posted image user posted image

ne kužim ni ovo s "prosipanjem"...
znači da bi svaki put žena trebala imati nekolikostotinatisuća djece ak su "ti dani"...
ili bi trebal tijekom sexa samo jednog spermića pustiti...

kaj je i menstruacija grijeh...user posted image
i tu se gube jajašca navodno...

moram priznati...
ni ovo s vjerom mi ni preveč jasno...user posted image

ak vjerujem onda se: sexam-ne sexam...user posted image user posted image user posted image

malo mi je čudno na ovoj temi bilo vidjet citate iz biblije...
najviše zato kaj svak citira dio koji mu paše...

ajde malo pogledati što npr. o Onanu piše...kad već gledate samo stari zavjet...
a možda bi u novom zavjetu našli nekaj sasvim drukčije...

a tenzije...ne vidim razloga za njih, osim kaj ispadne malo interesantnija tema...
zapraf...tu mise čini da kad nisam skužil kaj neko hoče reči...
onda mislim da je htel mene napasti...

dajte se malo opustite komadi...
mislim da bi tome i terbala služiti RR

dobro... služi i za ispuhavanje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 110
26.1.2011 20:47:00   
zg_cinik
e, da...
zaboravil sam pitati...

ak muž koristi kontracepciju... a žena ne...
ili obratno...

dal' su oboje u grijehu... il samo jedan...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 111
26.1.2011 21:25:52   
andela1
...stvarno pretjerujete...nije ni cudo da je svijet ovakav...a sto se tice desnicara...FUuuuuJ!!!   Kako zene mogu to podrzavati...nebi ja da mi muz pokraj mene jos i to radi...onda u braku nekaj ne stima... (to vrijedi i za zene)
Stvarno je bezobrazno izrugivat se...  i prosipanje sjemena...pa zena bi trebala poznavati svoje tijelo i racunati plodne dane-pa u tim danima apstinirati...a masturbacija...pa to rade djeca koja tek otkrivaju svoje tijelo

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 112
26.1.2011 21:41:36   
natalijax
andela evo jedno pitanjce za tebe,nadam se da nečeš shvatit kao ismijavanje ili možda da te tjeram da promjeniš svoje mišljenje,Evo ovako stvoriš obitelj,djece kolko si htjela,i odlučiš nečeš više ispunila si svoj san i dalje se koristiš svojom metodom neplodnih dana,i u čudu ti ostaneš trudna.nemoj sad uzimat u ovo eh meni se to nemože desit,ovo ti sad dajem samo ko primjer i odlućiš zadržat dijete i slučjno opet tako ,Ajd sad zbila jel bi sadržala dijecu ili bi išla na abortus,I nemoj uzimat sad u ovo eh ja sam u mogučnosti othranit i dvadesetoro dijece,Nadam se da si shvatila što te hoču pitat

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 113
26.1.2011 21:44:12   
mišica 666
.pa zena bi trebala poznavati svoje tijelo i racunati plodne dane-pa u tim danima apstinirati..

sta misliš da bog ne zna da se tako štitiš od trudnoće ako hoćeš doslovno poštovat Bibliju onda je i to grijeh.user posted image  

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 114
26.1.2011 22:03:27   
andela1
natalijax, na svakom zacetom djetetu rakla bi " Boze hvala ti sto si me jos jednom blagoslovio!"..ja vjerujem da Bog ima plan za mene kao i za svakog od nas..To je vjerovanje u Bozju PROVIDNOST! Imat cu onoliko djece koliko ce mi ih on dati...vi se svi bojite siromastva...radi se o zrtvi...nije sebicno imati vise djece kojemu necete moci bas sve pruziti,- sebicno je bas suprotno...ne zrtvovati se da bi ih prehranili-sto znaci-puno raditi,boriti se itd..abortus nebi nikad napravila,pa da se radi i mojem zivotu..  vi me zovete fanatikom...neka...
LJUDI MOJI,ako doista vjerujete u Boga,onda vjerujete da je uvijek ovdje,da stalno kuca na vrata vasih srca i zeli zivjeti u ljubavi s vama,kao i u zalosti..ako zivite s njim i On ce zivjeti s vama-to znajte! I zato ja ne strahujem da cu imati puno gladne djece u kuci, jer vjerujem da bi se Bog  pobrinuo za moju (i svoju) djecu!

a misica 666 dobro si primjetila,ali isto tako pise da se treba imat opravdani razlog (financijski status,bolest i sl.)  za izbjegavanje zaceca-a to je apstinencija umjesto kontr. sredstava...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 115
26.1.2011 22:23:08   
lidac0605
Uffff,straaašno...
Imaš ti muža?Daj ga pitaj jel desničari...jer ja još nisam čula za muškarca koji JE muškarac da to ne radi,bio oženjen,solo,zadovoljen il ne...
A ostatak ne želim opće komentirat...jer mi se ne da...jer takvi ljudi su uvijek u pravu,i ti jesi fanatik...priznala il ne...
Ovo kaj ti briješ je baljezganje iz krajnosti u krajnost,podsjećaš me na Jehovine svjedoke koji si cijelu Bibliju tumače kak njima paše..
A kaj je onda s ljudima koji ne mogu imat djece?Oni znači neće potražit pomoć,ić na oplodnju i sl.zato jer im Bog nije predvidio dat djecu?!
Daj molim te...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu andela1)
Neposredna veza do poruke: 116
26.1.2011 22:35:54   
ELISABETH

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Uffff,straaašno...
Imaš ti muža?Daj ga pitaj jel desničari...jer ja još nisam čula za muškarca koji JE muškarac da to ne radi,bio oženjen,solo,zadovoljen il ne...
A ostatak ne želim opće komentirat...jer mi se ne da...jer takvi ljudi su uvijek u pravu,i ti jesi fanatik...priznala il ne...
Ovo kaj ti briješ je baljezganje iz krajnosti u krajnost,podsjećaš me na Jehovine svjedoke koji si cijelu Bibliju tumače kak njima paše..
A kaj je onda s ljudima koji ne mogu imat djece?Oni znači neće potražit pomoć,ić na oplodnju i sl.zato jer im Bog nije predvidio dat djecu?!
Daj molim te...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 117
26.1.2011 22:37:00   
natalijax
andela nebojim se ja toliko siromaštva da bi moja dijeca bila gladna ili bosa,moji roditelji su othranili nas četvero a kad je došla situacija da nam nema od čega kupit čokoladu nego tu kunu čuva za kruh,i svjestan si toga kao dijete i nepitaš a usto srce te boli jer gledaš kako ti mati i otac pate jel ti nemogu priuštit,a zamisli onda njihovu bol,a ja to svojoj dijeci neželim priuštit,po mom se je bolje zaštitit,ali to je samo moje mišljenje

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 118
27.1.2011 8:02:15   
osobno
Evo vidjeh svačeg napisanog, pa rekoh, ajde da rezimiram sve ovo.

1. Vjerujem u Boga, ali ne u Crkvu, i ne dopuštam da me se zato proziva kao nevjernicu.
(bijah uvjerena da je doba heretika i fanatika koji ih spaljuju na lomači iza nas)
2. Najiskrenije, bez uvijanja, iritiraju me vjernici koji drugima sude i busaju se u prsa kako su oni najbolji, a mi ostali FUJ!
3. MRZIM fanatike! AKo ja ne idem u crkvu, a ne idem, ne znači da ću osuđivat onog koji ide, ali nekako očekujem da ta korelacija funkcionira u oba smjera!
4. I, da, pljuska svim dušebrižnicima, smatram se dobrom osobom, i zamislite, dobrom vjernicom!
5. Svaka čast onima koji svoju vjeru zaista prakticiraju, no to nije razlog da ih to čini žrtvama i da se tako prikazuju.

I evo, za kraj, danas mi je sinu rođendan, pa više na ovu temu neću svraćati, (bar ne danas), da si ne kvarim raspoloženje!user posted image

i p.s. Ako će neko "šamarat majmuna" ili bilo kako se zadovoljavat, slobodno dajte, imate moje dopuštenje!user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 27.1.2011 8:04:03 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 119
27.1.2011 8:21:41   
Thea
IZVORNA PORUKA: osobno

Evo vidjeh svačeg napisanog, pa rekoh, ajde da rezimiram sve ovo.

1. Vjerujem u Boga, ali ne u Crkvu, i ne dopuštam da me se zato proziva kao nevjernicu.
(bijah uvjerena da je doba heretika i fanatika koji ih spaljuju na lomači iza nas)
2. Najiskrenije, bez uvijanja, iritiraju me vjernici koji drugima sude i busaju se u prsa kako su oni najbolji, a mi ostali FUJ!
3. MRZIM fanatike! AKo ja ne idem u crkvu, a ne idem, ne znači da ću osuđivat onog koji ide, ali nekako očekujem da ta korelacija funkcionira u oba smjera!
4. I, da, pljuska svim dušebrižnicima, smatram se dobrom osobom, i zamislite, dobrom vjernicom!
5. Svaka čast onima koji svoju vjeru zaista prakticiraju, no to nije razlog da ih to čini žrtvama i da se tako prikazuju.

i p.s. Ako će neko "šamarat majmuna" ili bilo kako se zadovoljavat, slobodno dajte, imate moje dopuštenje!user posted image

Potpisujem te! Kao da si mene opisala...Vjerujem u Boga (makar se ponekad zapitam gdje je kad se nešto loše dogodi),ali kao i ti ne vjerujem u Crkvu jer mislim da su si uzeli previše slobode i mješaju se u stvari koje ih se ne tiču...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 120
27.1.2011 9:37:42   
antiša
e jeste vi žene zlobne, baš ste se udružile protiv anđele1.
žena se drži svoje vjere i svaka joj čast. vi se držite svoje vjere...očito da nisu iste...ona je izgleda katolik, a vi ste valjda neki novi moderni new age katolici...ono Isus Krist sa prada cipelama i ray ban naočalama:-))))
ako voliš oca i majku slušaš njihove savjete, a ja glupan, koliko znam, Bog nas savjetuje da živimo po njegovim pravilima, ma koliko nam se ta pravila zaostala činila:-)))) jesi ili nisi, OŠ NEŠ BANGLADEŠ:-)))

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 121
27.1.2011 9:45:58   
antiša
e jeste uvredljivi svi skupa. ova anđela se drži svoje vjere i neka se drži svaka joj čast. vi se držite svoje i dobro! makar mi je malo smiješno reć: ja vjerujem u Boga ali živim po svojim pravilima! do je ko da kažem: mama i tata ja vas volim ali vas neću slušat nit me zanimaju vaša pravila:-))) malo glupo, jel da!
ako si katolik budi katolik 100%, najgore bit nešto između, neki bljutavac, baš bezveze....il jesi ili nisi OŠ NEŠ BANGLADEŠ:-)))

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 122
27.1.2011 9:57:10   
andela1
makar mi je malo smiješno reć: ja vjerujem u Boga ali živim po svojim pravilima! do je ko da kažem: mama i tata ja vas volim ali vas neću slušat nit me zanimaju vaša pravila:-))) malo glupo, jel da!
ako si katolik budi katolik 100%, najgore bit nešto između, neki bljutavac, baš bezveze....il jesi ili nisi 
IZVORNA PORUKA:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 123
27.1.2011 10:40:44   
maja
joj antiša, antiša, a jesi ti pozvan baš da tu pišešuser posted image nečiji odvjetnik ili šta

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu antiša)
Neposredna veza do poruke: 124
27.1.2011 11:30:43   
lidac0605
Uostalom,riječi su vjetar...možete svi vi "veliki vjernici" baljezgat kaj god hoćete(makar mi nije jasno zakaj druge masirate,živi u svojem filmu i ostavi ostale "velike grešnike" na miru)...
Papir i tastatura sve podnosi...
Ma dokažite se vi meni u živo,svojim primjerom,u svakodnevnom životu kako ste JAKO pobožni i bezgrešni...
Iskreno,s_re mi se od takvíh "velikih vjernika"..
To je sve od mene na ovu temu.
U ovom slučaju biram kontracepciju,seks kad god stignem,prosipanje sjemena i ako moram zbog toga biram i pakao...bar ću krepat sretna,a muž mi sigurno neće natezat droce po Gajevoj zato jer je od mene dobil 4x pi_ke-jer više od toga je grijeh...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!