|
RE: Kontracepcija, ankete, tenzije 27.1.2011 8:02:15
|
|
|
|
osobno
|
Evo vidjeh svačeg napisanog, pa rekoh, ajde da rezimiram sve ovo. 1. Vjerujem u Boga, ali ne u Crkvu, i ne dopuštam da me se zato proziva kao nevjernicu. (bijah uvjerena da je doba heretika i fanatika koji ih spaljuju na lomači iza nas) 2. Najiskrenije, bez uvijanja, iritiraju me vjernici koji drugima sude i busaju se u prsa kako su oni najbolji, a mi ostali FUJ! 3. MRZIM fanatike! AKo ja ne idem u crkvu, a ne idem, ne znači da ću osuđivat onog koji ide, ali nekako očekujem da ta korelacija funkcionira u oba smjera! 4. I, da, pljuska svim dušebrižnicima, smatram se dobrom osobom, i zamislite, dobrom vjernicom! 5. Svaka čast onima koji svoju vjeru zaista prakticiraju, no to nije razlog da ih to čini žrtvama i da se tako prikazuju. I evo, za kraj, danas mi je sinu rođendan, pa više na ovu temu neću svraćati, (bar ne danas), da si ne kvarim raspoloženje! i p.s. Ako će neko "šamarat majmuna" ili bilo kako se zadovoljavat, slobodno dajte, imate moje dopuštenje!
< Poruku je uredio osobno -- 27.1.2011 8:04:03 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|