|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ceca u Zagrebu
28.1.2011 22:54:31   
Duve
IZVORNA PORUKA: Thea

IZVORNA PORUKA: Duve

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

neka pjeva i treba da pjeva,u srbiji se nikad nisu ni prestali slusati hrvatski bendovi cak ni za vrijeme rata,a pogoto ne poslje,a u hrv tek zadnjih par godina se "počelo " slusati nesto srpsko

Mislim da ti usporedba i nije neka...user posted image

Kako nije dobra usporedba?' Pa ako oni mogu cijelo vrijeme slušati naše zašto ne bi hrvati slušali njihove.pa slušamo sve ostale strane pjevače,grupe..u čemu je razlika... Ja ne volim neke teške cajke ,ali zna biti dobrih pjesama.user posted image   Naši idu pjevat u Srbiju,njihovi kod nas.. neka  ljudi pjevaju i neka sluša tko šta hoće..

Pa jedan jednostavan razlog: Za vrijeme rata u Srbiji je bio mir, a u Hrvatskoj rat-kojeg su oni započeli, prema tome mislim da je normalno da tada nijedan normalan Hrvat nije slušao Cecu ili neznam Čorbu!

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 26
28.1.2011 22:55:26   
mamice
MIR MIR DO NEBA BRACI I SESTRAMA user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 27
28.1.2011 22:58:42   
mala pcelica
kojeg su oni započeli

ja mislim da ti nisi dobro upućena user posted image
domindženja i sa ove teme user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 28.1.2011 22:59:05 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 28
28.1.2011 23:00:32   
Thea

Pa jedan jednostavan razlog: Za vrijeme rata u Srbiji je bio mir, a u Hrvatskoj rat-kojeg su oni započeli, prema tome mislim da je normalno da tada nijedan normalan Hrvat nije slušao Cecu ili neznam Čorbu!

draga moja ja znam puno ljudi koji su bili u tigrovima,a bili su prvi koji su slušali cajke već u ratu...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 29
28.1.2011 23:04:14   
mamice
IZVORNA PORUKA: Thea

Od moje vjencane kume tata je ranjen i to par puta pa se samo kod njega slusaju cajke jer sam rekla GLAZBA SE SLUSA SRCEM A NE PODRIJEKLOM

draga moja ja znam puno ljudi koji su bili u tigrovima,a bili su prvi koji su slušali cajke već u ratu...

Od moje vjencane kume tata je ranjen i to par puta pa se samo kod njega slusaju cajke jer sam rekla GLAZBA SE SLUSA SRCEM A NE PODRIJEKLOM

< Poruku je uredio mamice -- 28.1.2011 23:05:06 >

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 30
28.1.2011 23:04:37   
leilany

kojeg su oni započeli

onda je vise nas koji nisu dobro upuceni....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 31
28.1.2011 23:06:34   
mala pcelica
izgleda user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 32
28.1.2011 23:16:18   
leilany

ne zimku,jer nas ti to jebes il kaj?
ovi smjalici nikak ne prilice ovakvoj temi...a osobito stoga jer i wukin tata  je bio na popisu nestalih osoba...pa ne kuzim di je tu kaj smjesno?

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 33
28.1.2011 23:18:53   
mamice
OVO JE CITAT OD WUKI NA FAJSU " tak mi svejedno...napunit će stadion do čepa.
ja opet čekam thompsona :D "
ako njoj ne smeta  mislim da nemamo sta ju petljati u ovu temu

< Poruku je uredio mamice -- 28.1.2011 23:20:38 >

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 34
28.1.2011 23:23:46   
leilany
ma ko ju petlja...ja iznosim cinjenice,nazalost!!!!

a to kaj ona ima u srcu, na dusi....samo ona zna....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 35
28.1.2011 23:25:54   
lidac0605
1.cajke se glazbom ne mogu zvat
2.onaj ko to sluša-bez uvrede ikom-za moj pojam je seljacina i primitivac,dosta ti je čut 1 tekst
3.današnji klinci nemaju pojma kaj je dobra mjuza
4.da mogu ja bi tu "muziku" zakonom zabranila
Mislim da ne moram dalje ni pisat...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 36
28.1.2011 23:27:18   
mamice
To je al nje nema tu i mislim da nezeli svoje ime nigdje u nikakvom lose-dobrom kontekstu. Ove teme su zavrsene za mene ja volim i volit cu pjevace i srbije kao sto sam  i na koncertima Prljavaca,Jabuke,valjka i da THOMPSONA I 3 PUTA SKORE BILA ja volim svu muzikuuser posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 37
28.1.2011 23:34:33   
natalijax
nisam neki tip koji voli cecu,slušala sam di koju njenu pjesmu,al to je bila rijetkost,al nemogu vjerovat da ima svakakvih ljudi,kao primjer jedan moj poznanik koji pleše na cecine pjesme al kao nemože smislit njenju pjesmu Beograd,ma daj kakve su to gluposti,

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 38
28.1.2011 23:37:13   
mamice
Ja osobno ne slusam bas prevec cecu ima par ok pjesmi al vise volim muske pjevace oni me pogode ravno u srceuser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 39
28.1.2011 23:38:51   
Thea

IZVORNA PORUKA: mamice

To je al nje nema tu i mislim da nezeli svoje ime nigdje u nikakvom lose-dobrom kontekstu. Ove teme su zavrsene za mene ja volim i volit cu pjevace i srbije kao sto sam i na koncertima Prljavaca,Jabuke,valjka i da THOMPSONA I 3 PUTA SKORE BILA ja volim svu muzikuuser posted image user posted image

Slazem se s tobom..cemu spominjati wuki? user posted image Moj tata je ranjen u obrani Osijeka,a i poslije se sam pokusao ubiti koliko su mu stradali zivci u ratu.Ali on isto tako kaze da ne vidi zasto tolika hajka na srpske pjevace jer oni samo rade svoj posao kao i nasi..Ja prva necu na cecin koncert isto tako kako nisam bila i na lady gaginom,ali to ne znaci da necu slusati koju pjesmu od gage a isto tako i od cece..

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 40
28.1.2011 23:45:22   
mamice
Thea ja obozavam od Gage ALEJHANDRO I POkER FACEuser posted image ajmo neku veseliju temu otvoriti za laku noc jer nema potreba za svadjom. Moj frend obozava Riblju čorbu a ja ih nemogu smisliti a opet mi je najdrazi frend. Tak i vi ovdje da slusate i operu ja bi s vamauser posted image user posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 41
28.1.2011 23:46:12   
Duve

kojeg su oni započeli

Da se naslutiti koje ti nacionalnosti...komentiranje rata u smislu "Hrvati su sami krivi što su napadnuti" je u ovom slučaju ponižavajuće za sve ljude koji žive u ovoj zemlji i koji su dali svoje živote da bi netko kao ti bacao komentare da su Hrvati krivi...Tvoja teza bi možda i imala nekog smisla, da je rat bio u Srbiji...Da se razumijemo, nit mrzim Srbe..dapače, imam i nekoliko dobrih prijatelja s kojima o takvim stvarima ni ne pričam, niti smatram da su svi Srbi krivi za sve što se dogodilo...A što se muzike tiče, i ja mogu poslušati sve..i živo mi se fućka tko će gdje nastupiti...Moj komentar je išao isključivo na riječi koje kao da je izgovorio jedan Milošević...

Karlo 8.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 42
28.1.2011 23:47:42   
leilany
Da se naslutiti koje ti nacionalnosti...komentiranje rata u smislu "Hrvati su sami krivi što su napadnuti" je u ovom slučaju ponižavajuće za sve ljude koji žive u ovoj zemlji i koji su dali svoje živote da bi netko kao ti bacao komentare da su Hrvati krivi...Tvoja teza bi možda i imala nekog smisla, da je rat bio u Srbiji...Da se razumijemo, nit mrzim Srbe..dapače, imam i nekoliko dobrih prijatelja s kojima o takvim stvarima ni ne pričam, niti smatram da su svi Srbi krivi za sve što se dogodilo...A što se muzike tiče, i ja mogu poslušati sve..i živo mi se fućka tko će gdje nastupiti...Moj komentar je išao isključivo na riječi koje kao da je izgovorio jedan Milošević...

duve user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 43
28.1.2011 23:47:55   
Duve
IZVORNA PORUKA: leilany

kojeg su oni započeli

onda je vise nas koji nisu dobro upuceni....

Neznam šta bi ti rekla leilany...čitam i ne vjerujem

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 44
28.1.2011 23:48:31   
mamice
OVO JE ZADNJE  kaj cu napisati na temu rata. RAT SU ZAPOCELI POLITICARI  koji su skrivali svoje guzice dok je nevin narod ginuo da bi se oni mogli bogatiti 

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 45
28.1.2011 23:50:14   
Duve
IZVORNA PORUKA: mamice

OVO JE ZADNJE  kaj cu napisati na temu rata. RAT SU ZAPOCELI POLITICARI  koji su skrivali svoje guzice dok je nevin narod ginuo da bi se oni mogli bogatiti 

RAT JE ZAPOČEO MILOŠEVIĆ i njegovi sljedbenici ideje o VELIKOJ SRBIJI...za ostatak se slažem

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 46
28.1.2011 23:51:45   
mamice
pa to ti hocu reci POLITICARI SU GA ZAPOCELI ne narod ko narod koji je slusao sljepo onima kojima su vjerovali

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 47
28.1.2011 23:52:58   
Duve
IZVORNA PORUKA: leilany

ne zimku,jer nas ti to jebes il kaj?
ovi smjalici nikak ne prilice ovakvoj temi...a osobito stoga jer i wukin tata  je bio na popisu nestalih osoba...pa ne kuzim di je tu kaj smjesno?

hebe se njoj, samo nemogu vjerovat da živi u Slavoniji sa stavom koji ima...

Karlo 8.06.2005.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 48
28.1.2011 23:57:35   
mamice
Duve oprosti al mislim da si sad ljuta i tlak ti je na 1000 al pcelica nista lose nije misla sam svoj stav iznosi ko sto sam  i ja rekla da volim narodnjake i mozete me ubiti al ja ih necu prestat slusatuser posted image tako nemoj ni ljutiti se prespavaj sve i ujutro ce sve biti drugacije

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 49
28.1.2011 23:59:34   
mala pcelica
hebe se njoj, samo nemogu vjerovat da živi u Slavoniji sa stavom koji ima...

a šta treba me proterat iz slavonije zato sto imam takav stav ? user posted image

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!