|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
30.1.2011 9:14:24   
pikachu
Jutar... Privukla me kava... To mi jutros jedino pali da se ne onesvijestim... Svi danas u neku điradu, ha?user posted image  

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1826
30.1.2011 9:18:14   
ivana801
Jutro cure! Ja svoju kavicu popila... L. jede a Laura čori jutarnji sanak... muž u lovu... častim kavom, Laura danas ima 4 mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image  D. koliko tvoja bejb ima mjeseci?

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1827
30.1.2011 9:20:58   
danery
ahoj pika i ivana user posted image
ma pika kod nas niš nije sigurno....znaš onu ŠTO SE BABI HTILO....user posted image user posted image e tako zasad stvari stoje...user posted image
ivana bejb je 5 mjeseci i 12 dana user posted image
kako tvoja user posted image ,papa,spava,zeza? user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1828
30.1.2011 9:21:58   
cuba
Oho evo društvanceuser posted image user posted image
Pika nisam te srela sto godinauser posted image  kako mi je slatkica V? Imaš šta godišnjega?

ivana801 čestitam na 4mj tvoje male curke, guštajteuser posted image

Naletušo, znači svidilo mu se druženje pa bi sada svaki danuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1829
30.1.2011 9:22:23   
pikachu
Joj, D, ali njoj je godina i po... user posted image  Ništa gibam dalje... Uživajte... Tipkamo se..user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1830
30.1.2011 9:22:37   
anonno17
bok svima koji su nam se pridružili, a cuba da ti odgovorim pa je meni je ok ta razlika u godinama, evo N mise sad već igra s njim zabavlja ga da je bar nešta malo mogu napraviti. sad kad P hoda mu je puno zanimljiviji sad oni se naganjaju po kući love se igraju se skrivača i to je za sada o.k. a kako će biti dalje pa nadam se isto dobro. 

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1831
30.1.2011 9:24:08   
pikachu
IZVORNA PORUKA: cuba

Pika nisam te srela sto godinauser posted image  kako mi je slatkica V? Imaš šta godišnjega?

Naletušo, znači svidilo mu se druženje pa bi sada svaki danuser posted image user posted image

A nije me ni bilo pa se nismo ni mogle sresti...user posted image  Bila sam na GO oko Nove, a sada 'ko zna kada ću opet... Ionako se ne odmorim na GO, više se odmorim na poslu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako R? Već je velik... Kako proleti...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1832
30.1.2011 9:24:27   
cuba
Ajde super anonnouser posted image
Pika a di nam bježiš, šta bi??

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1833
30.1.2011 9:25:45   
cuba
IZVORNA PORUKA: pikachu

IZVORNA PORUKA: cuba

A nije me ni bilo pa se nismo ni mogle sresti...user posted image  Bila sam na GO oko Nove, a sada 'ko zna kada ću opet... Ionako se ne odmorim na GO, više se odmorim na poslu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako R? Već je velik... Kako proleti...user posted image

To za godišnji mi je itekako poznatouser posted image
R je pravi hahar, kad se sitim da je lani u ovo doba samo ležao po cijele daneuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1834
30.1.2011 9:26:02   
ivana801
Pitam jel vidim da je vodiš na "druženje" k baki... imamo i mi baku kat ispod user posted image , a ja to nisam nikada radila... pa Lucija do svog 8 mjeseca se nije nikome dala u ruke osim meni, plakala, vrištala pa si mi sad dala ideju... mogla bi i ja Lauru svaki dan na pol sata sat k baki i dedi na čuvanje... da se ne nauči samo na mene i tatu... bit će lakše za čuvanje kasnije kad krenem na posao... oni će je čuvati...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1835
30.1.2011 9:26:09   
pikachu
Ma samo sam srknula kavu da 'nadođem' pa idem ručak pristaviti i onda u svoj standardni ludi ritam...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1836
30.1.2011 9:28:53   
cuba
Pika, nemoj mi se umoriti, ljubi svoju slatkicuuser posted image

ivana pa možeš malecku ostavljati kod njih slobodno s obzirom da će je oni za par mjeseci čuvati puno radno vrijeme. Neka se privikava. Ako treba dnevno i 10ak-15min. Malo po malouser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1837
30.1.2011 9:29:49   
pikachu
Cure gibam sada stvarno... Već me i RR izbacuje...user posted image user posted image user posted image user posted image  @Cuba: Trebaš viditi mog hahara....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1838
30.1.2011 9:30:33   
ivana801
Pa stvarno ću probati, cuba... biti će lakša prilagodba kad se vratim na posao... kak to meni nije palo na pamet user posted image  Kad sam ja osoba koja sve hoću sama... bezveze user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1839
30.1.2011 9:30:39   
anonno17
curke samo vi od ranog započnite druženje sa babom i dedom, moji su navikli evo lijepo na moju mamu i redovito ja ih ostavim malo tamo i meni super napravim si sve po kući a oni se lijepo igraju.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1840
30.1.2011 9:30:53   
danery
IZVORNA PORUKA: ivana801

Pitam jel vidim da je vodiš na "druženje" k baki... imamo i mi baku kat ispod user posted image , a ja to nisam nikada radila... pa Lucija do svog 8 mjeseca se nije nikome dala u ruke osim meni, plakala, vrištala pa si mi sad dala ideju... mogla bi i ja Lauru svaki dan na pol sata sat k baki i dedi na čuvanje... da se ne nauči samo na mene i tatu... bit će lakše za čuvanje kasnije kad krenem na posao... oni će je čuvati...

jooooooooooj odnesi ju tu i tamo,znaš koliko će ti to značiti....
prvo što veliš da ti starija nije htjela tako dugo nikome user posted image user posted image ....al kod nas ti je puna kuća,nas 7 velikih,pa uvijek netko dođe user posted image user posted image ne volim ni ja da ju natežu kako im se prdne,al da ju odnesem dolje na pola sata-sat,pa da...i sveki uvijek pita za nju i da ju ostavim malo,odveze ju u šetnju i sl.i nema problema sa odbijanjem ići kod nekoga drugoga,a meni to puno znači user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1841
30.1.2011 9:30:54   
cuba
IZVORNA PORUKA: pikachu

@Cuba: Trebaš viditi mog hahara....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onda ih trebamo spojitiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1842
30.1.2011 9:31:46   
ivana801
Pikachu booooook.... i nemoj se previše umoriti danas...  ipak  je nedjelja

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1843
30.1.2011 9:36:16   
ivana801
Uvjerile ste me... od sutra krećemo  na svakodnevno čuvanje pol sata sat vremene... pričuvali su je oni meni već par puta kad sam morala negdje otići i bilo je sve ok... ali bilo bi dobro da joj to postane normalno... baka će biti oduševljena user posted image

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1844
30.1.2011 9:39:28   
ivana801
Odoh i ja... Lucija pojela, Laura se probudila... idemo na kolektivno presvlačenje... iz piđama user posted image user posted image

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1845
30.1.2011 9:45:24   
danery
ajde ivana,i ja ću za tobom,probudila se i moja bejb user posted image
baj cure,tipkamo se kasnije user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 1846
30.1.2011 9:48:40   
anonno17
evo i moji pospanci se probudili pa vas i ja napuštam, lijepu nedjelju vam želim. 

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1847
30.1.2011 9:48:43   
cuba
Aha sve me napustišeuser posted image
A dobro onda idem i jauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1848
   [Obrisani korisnik]
30.1.2011 10:23:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1849
30.1.2011 10:24:57   
danery
bok cvrle user posted image
samo kratko da te pozdravim,kao...KAO krenula sam spremat i usisat dok je bejb kod bake user posted image user posted image sve letim za usisavačem user posted image user posted image
kak si ti,što te nije bilo? kako a?

....mini gospa....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!