|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Lounge bar"
31.1.2011 13:03:26   
cuba
Ajde, ajde čekamooooouser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1951
31.1.2011 13:06:48   
pepeljuga
Evo me nazaduser posted image  Ostavila sam ga,Nije zaspao al lezi na krevetu i teta kaze da ga ostavim,jedino mi je muka jer opet nije jeouser posted image user posted image

Ajme ikice ja bi vec 100 testova napravilauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1952
31.1.2011 13:34:07   
cuba
A Pepe mogu samo mislit kako ti jeuser posted image user posted image  al možda se tako privikne nakon nekoliko dana. Znan da ne valja forsirat ali možda vridi probat. Pa mu daj jest ručak kad dođe kućiuser posted image  

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1953
31.1.2011 13:40:09   
BUMBI
Evo i 3 članauser posted image
Bok cure....user posted image
Vidim ovdje se svašta događa,prvo nemogu vjerovati da Ikici kasni 20 i  da nije još test napravilauser posted image ,neznam samo kako je izdržala,svaka častuser posted image user posted image
Pepe vidim da je R danas ostao na spavanju,ali ništa od toga...a vidim da nije ni jeo.Tako i ovaj moj,nema teorije ni da proba

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1954
31.1.2011 13:42:36   
cuba
Ej draga, eto i tebeuser posted image user posted image
Znači zet protestira oko ručka i spavanja u vrtićuuser posted image  ma pomalo, sve će to doć na svojeuser posted image
Kako si mi ti? Jeste feštali za vikenduser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1955
31.1.2011 13:45:48   
BUMBI
Ništa od njegovog jela još,a čini mi se da ni neće skorouser posted image
Mi spavanje nismo ni probali,a nemogu ni zamisliti kako bi to izgledalouser posted image ,vjerovatno kao i kod Pepe
Joj,baš nam je bil olijepo,D se super igrao i bio je baš dobar,čak smo i do 22 sati ostali,ali je već počeo pdati od umorauser posted image
Kako ste vi?Jeste bili u šetnji?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1956
31.1.2011 13:52:24   
cuba
Baš mi je drago da ste se lipo proveli za vikenduser posted image
I user posted image user posted image user posted image  za mog zeta, pravi je dobricauser posted image

Da, bili smo vani, išli smo do Emezzete jutros. Popili smo kavicu i obavili shoping u Interspara. Malo sam prošla i preko dućana, spremam se za u veliki shopinguser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1957
31.1.2011 13:54:22   
BUMBI
user posted image user posted image super
To za sebe neki šoping ili za kuću?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1958
31.1.2011 14:01:09   
cuba
Za mene, za meneuser posted image
Trebam kupiti traperice (bilo bi dobro dvoje), obnoviti malo donjeg rublja, tenisice, trenerku, maice proljetne i neki pulover (oni tanji kao za proljeće). Možda se sitim još čegauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1959
31.1.2011 14:14:31   
cuba
Draga gibam, ručak je na stoluuser posted image
Pišemo se kasnije, ljubi mi zetauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1960
31.1.2011 14:22:14   
danery
cuba,sad se ide ručati,ha? user posted image user posted image
džijzs.....nadam se da je ikica i dobila ginića i da je piškila user posted image
bumbi,jesi još tu da ne soliram uz kofi? user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1961
31.1.2011 14:24:20   
leilany
kaj je danery,ja smrdim tam na fejsu ha???user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1962
31.1.2011 14:25:31   
ikica84
evo cure ima nova tema user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1963
31.1.2011 14:26:54   
danery
lei otkidam na plijesanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ikiiiiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  woooooooooooooohoooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1964
31.1.2011 14:28:17   
leilany
ikolina cestitam jos jednomuser posted image user posted image

danery,pa kaj nije tak,hehe user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1965
31.1.2011 14:30:52   
ikica84
hvala cure moje,bas sam uzbudjena i sretna user posted image evo upravo se A probudio pa idemo jesti!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1966
31.1.2011 14:31:43   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jbt ti kad blebneš onda me mozak ostavi user posted image user posted image user posted image
šta radiš dobroga osim što tu pljesnjiviš sa nama user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1967
31.1.2011 20:36:52   
cuba
Večer cureuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1968
31.1.2011 20:37:43   
pepeljuga
Ej cuba,sto imauser posted image
Moji u krevetu ,cujem ih jos da suskaju al ne pricaju,valjda ce brzo zaspatuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1969
31.1.2011 20:42:15   
cuba
Ej dragauser posted image
Evo upravo sjela, cili dan sam u pokretu. R zaspao oko 8h, mm na pivici sa društvom.
Pročitala sam na temi da ti je R danas spavao u vrtićuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1970
31.1.2011 20:46:14   
pepeljuga
Vidim da peres frizider skoro svaki danuser posted image user posted image

Je,je R na kraju spavao i teta govori da je bas dobro i zaspao i spavao,jeo opet nije i vec vice da ce spavat al nece jestiuser posted image user posted image user posted image

Ja doma cilo popodne,igrala se malo sa deckima i malo redila,ujutro imam volje al kako dan prolazi i moja volja i elan padauser posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1971
31.1.2011 20:52:55   
cuba
Ma neki dan sam ga samo "prebrisala" a danas sam baš bacila generalkuuser posted image user posted image  neću ga taknit do lita višeuser posted image
Ma super za R, malo po malo i ide to odlično. Mislim da će do lita on i ručat u vrtiću a kad ti dođe bebica to će ti biti super, imat ćeš cilo jutro ajmo reći slobodnouser posted image
Ja se danas isto uvatila po kući čišćenja, ali čini mi se da šta ja više čistim da više nereda imauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1972
31.1.2011 20:59:37   
pepeljuga
Ajme i ja bi trebala neku generalku napravit al mi se bas i nedauser posted image user posted image user posted image user posted image ,cekam mamu da dođe malo u gosteuser posted image user posted image user posted image

Ma da,to cemi druge godine biti super,njih dva u vrticu a ja sa bebacem a popodne se posvetim njimauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1973
31.1.2011 21:04:16   
cuba
Ja ti jučer išla izrezati meso za gulaš i imam jedan super oštar nož od Zeptera (dušu dao za ruku okidatiuser posted image ) i još mi mm kaže nemoj s njim a ja ko tvrdoglava mazga i naravno da sam kažiprst toliko razrezala da mi je slabo došlo. Krvi je teklo u potocima. Sad čekam mm-a da mi donese iz ljekarne onaj flaster koji se stavi umjesto šivanja. Uopće nisam skužila da je toliko duboko zarezalo. Cili prst mi je natečen.

Neposredna veza do poruke: 1974
31.1.2011 21:07:25   
pepeljuga
Ajme uzas,dobro si se porezala,i ja mrzim te super ostre nozeveuser posted image user posted image user posted image
Nadam se da ce brzo prociuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!